Güncellemeler
+1 yıl
Ben 50 felan herhalde 😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
27. Elinizde o kalmadıysa 18.
20 yaşında
Oha 50 mi 😀
Sende 10 yıl gençleşecek kadar ne yaşadın allahsen 😂
Bu şu yaşımdaki bir his değil hayatım boyunca çocuk kaldım 😀 peki sen ne yasamış olabilirsin eğer söylediğin his doğruysa tabi
Büyüme :) umarım büyümeni hızlandırıcak , yıpratacak şeyler yaşamazsın
Ben yandım sen yanmamı diyosun
Evet sen hep kel ve 20 kal 😊
Haha sana nine diyebilirmiyim 😀
Hııııı neden olmazsın genç delikanlı 😂
Beni kırmadığın için tesekkür ederim ninecim 😀 bu arada sen istiyosun 50 yaşında olmayı gakiba ufaktan ufaktan hayirdır ya 😀
Evet zaten öyle ruhum 😂
Hersey bi yana bu kabulleniş çok kötü itiraz ediyorum bunu kendine yapamazsın
Bazı kabullenişler iyidir. Daha fazla düşünmen gerekmez. Sizin itiraz hakkınız yok beyefendi hayat benim😂
Öyle olsun bakalım 🙂 neden uyumadın peki 50 yaşında biri için çok gec bir saat 😀
Depresyon da bi 50 düşün nasıl uyusun 😂
50 yasindaki insanların sadece torunlarının sorunlariyla ilgili kaygiları olduğunu duşünürdüm demekki başka dertleride varmış 😀 bende bu arada çocukluk enerjisiyle dolu olduğum için uyuyamiyorum 😀
Sen bi kenarda Lego oyna evladım. Gece gece çok ses çıkarma başın kaldırmıyor 😂 ayrıca uyku saatin geçti
Keşke uyku düzeni konusunda bana örnek olacak bi ninem olsaydı diyorum 😀
Valla bu yaştan sonra çoluk çoçuğun eğlencesi olduk 😂 uykunun örneği mi olur. Çoçuklar da bi acayip 😂
Hahah. Ama bizi sizler yetistirdiniz bu duruma getirdiniz ninecim. 😀
Evladım sen kendi nenene dert yan 😂 ben herkesin nenesi değilim
Bisey sorcam bu yaşında kadar hayattam ögrendiğin en onemli şey ne
Güvenmemek sende büyü sende öğreneceksin bunu
Sen görmüş geçirmiş yaşlı başlı kadısın diye soruyorum 😀 ama birilerine güvenmek zorundayız. Insan sosyal bir varlık, en azından ilk taniştığımızda buna ne diyosun
Evladım uyku saatin gelmiş senin. Bu yaşta ne bu sorular 😂 ergenlik bitmedi galiba bi asilik felan
😀 cidden sen nasıl bi ergenlik gecirdin anlatta gülelim biraz. trip atıyomuydun durduk yere, ya da meraklımıydın çok 😀
Sıradan ya. Çokta farklı değil. Meraklı da değilim aslında öyle pek. Gülünecek gibi olsaydı kendimi 50 hissetmezdim. Aksine ağlanacak gibiydi :) iyi geceler malum yaş ilerledi.
Keşke bu konuşmayı ikimizde ergenken yapsaydık o dönem tanışsaydık diye düşünüyorum, belki o zaman hep ergen kalabilirdin, ergenliğe dair gulünecek şeylerinde olurdu neyse aradan geçmiş 30 yıl artık bir şey farketmez uyu sen ninecim iyi geceler. 🙂
Başka bir evrende artık 😊 gülerdik o zaman evet. İyi bi Arkadaş olurduk
😉🙏
60 net
otuziki
22-23
Yaşım 27 ama ruhum 1000 yaşında
40hissederdim 18im
18 gibi
İçin mi geçti neden 50