Herkese merhaba ,31 yasindayim avukatım.2 sene once nisanlimdan ayrildim bir daha hayatima kimse girmedi. Surekli evden işe isten eve iş seyahati vs boyle bir hayatim vardi genellikle ailemle ve arkadaslarimlaydim birine guvenmem cok zordu ki yanilmamisim da.
2 ay önce acile gittim biriyle tanistim, acil tip teknisyeni, instagram'dan ekledi bir kac gun sonra 30 yasindayim dedi bana , aslında bir gun ailesini stalklarken 2015 teki bir fotografndan süphelenmistim ama belki eskidir gec paylasmislarsir dedim uzerinde durmadim, cunku gayet 30 yasinda gibi şu an bendem bile buyuk duruyor , o en basindan beri benim yasimi her seyimi biliyordu bi kac ay gorustuk anlasiyorduk aslinda gecen hafta bu sekilde devam edemiyorum dedi konusacaklarim var seninle dedi iste ben yasimi yalan soylemek zorunda kaldim 25 yaşındayim 26 olucam dedi, en basinda gorusmezsin diye sakladim ama artik saklayamiyorum icim cok huzursuz dedi, bende gorusmeyelim artik bana uygun degil yas farki yapamam dedim bitti. O gunden beri onlarca mesaj onlarca arama hic birine cevap vermedim engelledim.. Bugun de arkadasina aratti iste son kez konusmak istiyor seninle olmazsa yine olmasin diye. Bende istemiyorum genç bi cocukla olamam lütfen söyle yasal yollara başvurmayalım kotu bitmesin dedim. Sonra tekrar mesaj attı, benimle konusmadigin surece asla vazgecmiyorum haberin olsun yazdı. Nasıl boyle bir isin icindeyim bilmiyorum kafam allak bullak biri duysa ogrense kardesim yasinda biriyle gorustugumu kariyerim her seyim berbat olur haliyle kimseye anlatmadim ama moralim cok bozuk.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Duyguların ve mantığın oturup konuşsun ve ortak bir karar alsın.
Onu seviyorum ama bunu aileme bile aciklamaya cekinirim yasca kucuk biriyle birlikteyim mi diyecegim onun henüz yasamadigi yaslari gectim ben... bana yalan soyledi neden? Yalanla basladi.
Bunun kesin kararını sen vereceksin.
Verdim gibi işte.
Hakkında hayırlısı olsun.
Insallah sagolun
Aman be kafaya taktigin seye bak hem niye ayriliyosun ki sanki 15 yas fark var aranizda ne olacak seviyorsan devam et. Ikinizde meslek ahibisiniz evlenin gecin madem oglanda olgun duruyor baskalarini onemseme sen en iyiside olsan onlar laf edecek kulp bulacak.
Canim sen 50 yasinda degilsin once bunu idrak et daha cok gencsin ustelik bakimli ve guzel bir kadinsin ki 31 yasini bile belli etmiyorsun ee oglanda 30 yaslarinda gibiymis ne olacak ki birlikte olsaniz kim ne diyebilir evlenirsiniz onemli olan gecinmek kafana takma bu kadar. Inan hayat baskalarinin dusuncelerini onemseyecek kadar ucuz degil.
Kusura bakmada yaş farkina niye bu kadar takiliyorsun yaş maş olmZ aşkta şahsen böyleyim
Yani bana yalan soyledi.. Yani büyügum ondan daha once hic yasca kucuk biriyle bir sey yasamadim. Yanlis geliyor bana toplumda da hos karsilanmaz diye dusunuyorum
Yalan için o kişiye şans verirseniz iyi gözlemleyin derim ama toplum için yaşamayı bir kenara bırakın hem mesleğiniz elinizde kendi ayakları üstünde duran birisiniz toplum der ve hiç bitmez sonra esir alır kendinize sorun ben bu insanı istiyor muyum eğer yok diyorsanız yolunuza bakin
Bence bu kadar abartılacak bir durum yok. Zamanında bende kendimden 4 yaş biri ile konuştum hemde aylarca konuştum.
Ama biz sevgili gibiydik ve bana yalan söyledi.. Itiraf etmese belki daha aylarca bu sekildr devam edecekti.. En basinda yasini bilseydim ben mesafeli yaklasip daha kolay kafamda bitirebilirdim belki de hic baslamazdim
Biz de sevgili gibiydik belki böyle düşüneceğinizi bildiğini için yalan söylemiştir evet yalan çok kötü bir şey asla destek vermiyorum ama ilk başta etkileyip sonra yaşını söylemek istemiştir.
Ayrıca lütfen başkalarının ne dediğini çok ciddiye almayın önemli olan kendi mutluluğun
Canini sikma olmus bitmis bir sey, hicbir sey yapaamaz sonucta kimsenin duyacagini da sanmiyorum, ama onemli olan sen bunu seviyor musun
Bir sey yapmaz zaten oyle biri degil ama yalan soyledi ve aylarca. Bu sekilde beni rahatsiz etmesi hosuma hic gitmiyor
İşte demek ki unutamadi seni, ayrica senin kadar olgun degil, farkinsa degil Şu an ne yaptiginin bence, sen xanini sikma bir cocuk icin sonucta senin hatan yok
maalesef onu seviyorum ama vazgecmekten baska carem yok.. Mutsuzum keske diyorum hic tanışmasaydık o gun gitmeseydim oraya cok ikilemde kalıp o hastaneye gittim.
Hayatta hersey tesaduf sandigimiz seyler uzerine kurulu, belki de zincirlerini kirip bir sans vermelisin?
Kesinlikle arkadasin dedigi gibi bi sans ver nerden biliyosun 31 32 yasindaki biriyle mutlu olacaginin garantisi var mi?
@ankaraafb Sence hic sevişmisler midir bu süre zarfında? Belki o yuzden kadin kendini mutsuz hissediyordur
aranızda beş altı yaş fark anladığım kadarıyla. derin bir yaş farkı yok. taraflarda sorun yoksa oluru var bu işin.
Kesinlikle hep kadın kucuk mu olacak. Belli bile olmaz kimse anlamaz.
Duyanlar hiç bir şey demez. Sen gözünde büyütüyorsun. 5 yaştan ne olacak
Yani bilemiyorum cok gibi geliyor bana
Konuyu kapat unut. Emin o da samimi değildir. Yaşananlar nefsine güzel geliyordur. Kullanıyor snei bence.
Beni ne açıdan kullanabilir? Ben bunu anlamayacak mıyım kadar saf mıyım maddi manevi ne açıdan kullanabilir ki beni
Bilmiyorum af mısın değil misin! Böyle cevap veren birine de yazmama gerek yok.
Ayy ne boşsun kadın senin gibi boş gereksiz birine gayet akıllıca cevap vermis önce yazmayı ogren af misin ne demek. Bilir kisi misin sen adam nasil kullancak kadini varoşca dusuncelerin var.
Ok 😀
Bide yorumu gizledi hahahah🤣
Ama böyle düşünme neden kariyerin bitsin! Sakin ol. içini dökebilirsşn. bu senin sucun değil! Arkadaş da hoşlanmış heralde sende bi yalan söylemiş.
Görende diyecek çocukla takılmışsın ne var bunda aranızda 5 yaş var çok abartılacak bir şey değil kafana takma bu kadar
Kesinlikle adam 26 yasina gelmis koca yetiskin
Aynen öyle hem ayrıca kime ne özel hayat denen bir şey var kim ne diyebilir
Bilemiyorum bana yalan soyledi kandirdi aklinca dogruyu soyleyebilirdi
Hiçbir şey berbat olmaz duyan da 15 yaşında sanacak
Harbi
@Mehmetali648262729 5 yas fark var diye endiselenmis iste ben 31 yasindayim 26 yasindaki oglanla geziyor diye laf ederler diye dusunuyor
@Caner66ju yaaaaaa, derde bak. Bence de bırak. o kafada insan zorlar seni
@Mehmetali648262729 5 yas bisey degil belli bile olmaz cogu zaman
Simdi ki 25 lik oglanlar adam gibi 30 luk kadinlar tas gibi gayette olur dert etme bosverr bidaha mi gelcen dunyaya kimsede sana madalya takmicak ayrildin bravo diye kimsenin bi tarafinda olmican yani kendi uzdugunle kalirsib
Siteye de sen yaşını küçük girmişsin onun gibi düşün ama güven olmadan ilişki olmaz
31 e 25 çok mu?
Bence az erkek buyuk olunca sikinti olmuyor da kadin olunca mi sikinti sanki
@Caner66ju ya aslında şöyle bisey var. bilimsel bisey diye biliyorum, kadınlar erkeklerden daha hızlı olgunlaşıyor. yani evet fark ediyor. ama bu herkes için gecerli değil
Her iki tarafta severse olur
@Efsunlukiz89 tabiki olur. ama erkek neden sorun etti anlayamadım. elalem ne derse der, ne yapcan
Sorun eden taraf benim.
Nası. erkek dememişmiydi, elalem ne der diye? Sen onun böyle sorun edişine sorun etmemişmiydin
Hayır
Kağıt üstünde bir sayı bu
Buna neden moral bozuyorsun?
Biz kadinlar boyleyiz oglan genc diye iste laf isitir kadin
@Efsunlukiz89 siz kadınlar öyle değilsiniz
Öyleyiz
@Efsunlukiz89 değilsiniz
Oyleyiz
@Efsunlukiz89 değilsiniz dediğimde değiliz diyeceksin bu kadar
Oyleyiz..
@Efsunlukiz89 bu gece yapalım
Oyleyiz...
Bişey olmaz ya sen de
Ya niye olmasın eşimden 6 yaş büyüğüm. Ne alaka?
Aaa cidden mi? @soran toplum baskısından endise ediyor
@Efsunlukiz89 kim baskı yapacak ki kime ne? Bize kimse yaşımızı sormadı bile. Sadece bir kez magazadayken eşime gömlek beğenmiştim. Aynı gömleği eşim de begenince tezgahtar kız ablanız da az önce bu gömleği beğendi demişti 🤣🤣
Bize de sormazlar ama gizleyemeyiz ki mutlaka ortaya cikar.
Bu arada mutluluklad
Ne olucak ki komik
Yani yas farki var. Soylenmis bir yalan var. Toplumda cevremde hos karsilanmaz onun ailesi dahil herkes problem cikari tam 5 yas bilemiyorum sevsem de vazgectim mecburen keske boyle olmak zorunda kalmasaydi
boş ver çevreni hayatına bak keyif aldıysan sorun olmaz
Keyif aldıysan derken kadın yukarida birlikte olduk yattık falan yazmamış yalnız
@Efsunlukiz89 Ayy rahatla sende her yoruma sevistiler mi? bilmem ne yattık evet oldu mu rahatladın mi?