Kendimden çok genç yaştaki biriyle görüştüm pişmanım duyulacak diye endişeleniyorum?

Herkese merhaba ,31 yasindayim avukatım.2 sene once nisanlimdan ayrildim bir daha hayatima kimse girmedi. Surekli evden işe isten eve iş seyahati vs boyle bir hayatim vardi genellikle ailemle ve arkadaslarimlaydim birine guvenmem cok zordu ki yanilmamisim da.

2 ay önce acile gittim biriyle tanistim, acil tip teknisyeni, instagram'dan ekledi bir kac gun sonra 30 yasindayim dedi bana , aslında bir gun ailesini stalklarken 2015 teki bir fotografndan süphelenmistim ama belki eskidir gec paylasmislarsir dedim uzerinde durmadim, cunku gayet 30 yasinda gibi şu an bendem bile buyuk duruyor , o en basindan beri benim yasimi her seyimi biliyordu bi kac ay gorustuk anlasiyorduk aslinda gecen hafta bu sekilde devam edemiyorum dedi konusacaklarim var seninle dedi iste ben yasimi yalan soylemek zorunda kaldim 25 yaşındayim 26 olucam dedi, en basinda gorusmezsin diye sakladim ama artik saklayamiyorum icim cok huzursuz dedi, bende gorusmeyelim artik bana uygun degil yas farki yapamam dedim bitti. O gunden beri onlarca mesaj onlarca arama hic birine cevap vermedim engelledim.. Bugun de arkadasina aratti iste son kez konusmak istiyor seninle olmazsa yine olmasin diye. Bende istemiyorum genç bi cocukla olamam lütfen söyle yasal yollara başvurmayalım kotu bitmesin dedim. Sonra tekrar mesaj attı, benimle konusmadigin surece asla vazgecmiyorum haberin olsun yazdı. Nasıl boyle bir isin icindeyim bilmiyorum kafam allak bullak biri duysa ogrense kardesim yasinda biriyle gorustugumu kariyerim her seyim berbat olur haliyle kimseye anlatmadim ama moralim cok bozuk.

Kendimden çok genç yaştaki biriyle görüştüm pişmanım duyulacak diye endişeleniyorum?