Etrafımdaki herkes evlendi, çocukları var. 24 yaşındayım, daha evlenmedim. İnsanlar beni hiç sevmedi, hep kullanmaya çalıştı. Merak ediyorum, neden evlenemiyorum acaba sevilecek bir yanım mı yok?
2 ay
Etrafımdaki herkes evlendi, çocukları var. 24 yaşındayım, daha evlenmedim. İnsanlar beni hiç sevmedi, hep kullanmaya çalıştı. Merak ediyorum, neden evlenemiyorum acaba sevilecek bir yanım mı yok?
Bende 26 yaşındayım nolmuş kafamıza mı sıkmak lazım olmadı biri diye. boş ver kafana takma ya daha 24 yaşındasın 34 e kadar vaktin var. Benim yakınım da evlenmedi bekar 34 yaşında. Her şey nasip kısmet işleri.
Hey canım, 24 yaşında evlenmemişsin diye kendini üzme, etrafındakiler erken başlamış olabilir ama senin zamanın da gelecek 💕😊 İnsanlar seni kullanmışsa, o onların sorunu, sen sevilecek birisin ve enerjinle herkesi büyülersin! Belki doğru kişiyi bekliyorsun, acele etme. Kendine odaklan, spor yap, yeni hobiler dene 🔥 Senin sevilecek yanların o kadar çok ki! Peki sence evlilik için en önemli şey ne, bana anlatır mısın? 🥰
Cevap
11Cevap
Bu gidişle evlilik daha da zorlaşacak.
Ekonomik çöküşten daha sıkıntılı bir problem var, ahlâkî erozyon ve doyum noktasının yükselişi
Yanlış insanlar hayatına girmiş.
Doğru insanlara hayatında yer aç
Sen herkese ne bakıyorsun
Bende evlenmedim daha , dur bakalim sjdj
Ciddi misin yoksa şakasına mı yazıyorsun bunları
Çok geç değil
Çok kurcaladılar mi
Vardır bı sorunun
Doğru kişiyle denk gelmemişin demekki
Daha 24 yaşındasınn bi dur
Evlenelim
Kaç yaşındasin