4-5 senelik ilişkim var ve hiçte evlenmek istediğini düşünmüyorum. İyi bir işim yok diyor ama evlenen herkesin güzel bir işi olduğunu da düşünmüyorum. Birlikte bir şeyleri başarabiliriz dye düşünüyorum veya en azından nişan isterdim ama hiçbiri olmuyor. Herkes hemen nişanlanıyor, sözleniyor vs bende izlemeye gelmişim galiba. Hiç oralı olmayan veya istiyorsa bile uzattıkça uzatan bir sevgilim var galiba..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunları onunla kojuşabilmelisin eğer konuşamıyorsan o doğru bşr adam değildir
evlenme konusunu diretmekten hiç hoşlanmam ve zaten bunu ben diretiyorsam ve bir şey olucaksa böyle hiç istemem. Şöyle ki konu açılıyor ama özel sektördeyim sana vakit ayıramıcam vs gibi konuşuyor. Ama bende artık bir düzen, bir şeyler ilerlesin de istiyorum. Belki doğru zaman değildir onun için ve ailesi için diye düşünüp uzatmıyorum pek ama zaman geçiyor 26 yaşımdayım benimde henüz işim yok ama en azından ailesiyle tanışmak veya bir şeyler ciddi olduğunu bilmek isterdim. Belki de o benden emin değildir bilemiyorum pek
İşte asıl sebebin ne olduğunu açıklaması gerekir bence hiçbir somut adım atmaması , pekte sorumluluk almayı seven birisi olmadığını gösteriyor
Yani belki de öyledir veya bana güvenmiyor belki de. Benim bir şeyler yapabileceğime ev içi işler vs. Eksiklerim var ama bunları da çok takacağını sanmıyorum bilmiyorum
Bence hemen sorunu kendinde aramaya çalışma , sürekli söylemlerin belki bana güvenmiyor belki bende sorun var gibi söylemlerin özgüven eksikliği belkide daha dişli olmanı istiyordur biraz sorunu karşıda da ara hep verici olma çoo yıpranırsın
Özgüvensizlik değil de hep o böyle demek yerine benden de kaynaklıdır diye düşündüm tek.
bu şekilde senin bulacağın her çözüm sonrası o sende yine bir eksik arayacaktır. ben çok kadın tanıdım birçoğu kendilerinin bu denli cinsellik arzulayabileceklerini tahmin bile etmeyecek kadar keşfedilmemişlerdi
O ne demek oluyor
Hiç umrumda degil biliyor musun? Benimde çevrem çatır çatır evleniyor agahah
bence sizinde ilişkiniz varsa istersiniz edersiniz çevreye umursamıyor gibi gözükebilirsiniz 😂 yani bende öyle yapıyordum ama kendimizi kandırmayalım
Sende önüne bakacaksın ozaman
Bir ömür bir adam beklenir mi mantıklı ol.
Ayrılmak için neyi bekliyorsun tam olarak
Ayrılmak basit bir şey. Herkes çekip gider bunda ne var ki. Ama ben emek verdiğimiz, birbirimiz için çabaladığımız ilişkinin böyle bitmesini istemiyorum. Durumumuz çok iyi olmasa bile en azından bir adım ilerlemiş olmayı isterdim ve bunu da karşı taraftan bi beklerdim.
Durumunuz iyi ya da kötü fark etmez en azından dediğin gibi isteme nişan olabilirdi. Evlilik masraflı bir şey değil aslında düğün falan yapmazdınız. Şimdiye kadar evlilik lafı almadıysanız o adamı bir sorgulamak lazım. Seni oyalıyor olabilir
Seni sevdiğine emin misin
Yani öyle düşünüyorum çünkü bana karşı hep yardımsever, yanımda olduğunu desteklediğini gösterir. Beni üzecek şeyler yapmaz veya yapmamaya özen gösterir. Güven verir. 4-5 senede az değil. Birbirimize çaba, emek verdiğimizi düşünüyorum ama ilerlemiyor nedense. Belki ondan kaynaklı belki de ben henüz çalışmıyorum belki de benden dolayıdır bilmiyorum
Senin çalışmamanla ne alaka ki
Yani para birikimim yok pek katkım olmaz o açıdan
Ciddi olamazsın
fakir olanın evlenmesi saçmalık
Herkes zengin o zaman evleniyor bi biz fakir kaldık o zaman
herkes evlenmesin zaten!
Haklısınız
Başka birini daha bul iki kişi olsun güçlü olur
Öyle bir şey hiç doğru bir düşünce değil
5 senelik ilişki boşuna sevgi yok cinsellik için aklın başına gelmesi ne kadar sürer bilemem
Cinsellik için olcağını düşünmüyorum çünkü cinsel ileri bir şey hiç yaşamadık ve bu sorun mu diye sorduğumda hiçbir sorun yok dedi. Senin sınırlarınla ilerleriz diye beni kötü duruma sokmuyor hiç.
5 senede cinsellik olmadı ileri derece benim ilişkim beş olcak veya başkasinin çıplak olurduk sevişirdik oralllar beraber sadece deliğe girmezdik bu kadar sende bir başkasına 5 sene iliskim oldu desen bakire olmadığını bilir
Benim karşıma hangi kız gelirse gelsin 5 senelik ilişkim oldu gecmiste desin bakire değil gözüyle ilişkiye devam ederim herkes böyle düşünür sadece delik sağlam olabilir belki
Gizli üye, yorumları okuyordum da cevap vermek istedim. Çok ön yargılısınç ben de 5. Senenin içindeyim öpüşme dışında bir şey yaşamadım o da çok kısa bir şeydi. Sevişme vb bir şey olmadı. Sevgilim de bu konuda ısrarcı olmadı.
Gizliden çıktım gül receli
Reçel benim umrumda değil 5 senelik ilişki olmus yapmış birşeyler yapmamış sonuçta 5 sene ilişki enkaz dan farkı yok öyle birinin bende söz hakkı bile olmaz elenir direk
Ya sizde elensin zaten. Siz büyük ihtimalle cinsellik ful düşünen birisiniz bizde öyle bir şey en son zaten.
5 sene sevgilisi olan ve ayrılan biri zaten tecrübeli olacağı için sizin gibi düşünen birini de direk reddeder bu arada. Ciddi düşünen biriyse tabi
Sen bir gizliden çık hale öyle konuşak
Hep cinslelik düşünen ben olsam bir tane sevgilim olmazdı bu yaşıma kadar hayatım spor yapmakla geçti sen ve sizin gibiler aklı orada olanlardan olmadım by gizli
Benim düşüncem 5 sene ilişkisi olmuş birini istemem bu kadar sen ne yaparsan yap
Onunla evlensem ne olcak 5 senelik ilişkisi olmuş benimi sevcek sanki
Tamam diyorum işte sen isteme zaten boş ver.
Gıcık bir kızsın sen anlamadığın kadar ben anlatıyorum neyse
ama cinsellik yapyiormusun
Cinsellik şeylerimiz sınırlıdır. Yani ileri bir şey yaşamadık genel olarak ama sevgimizi göstermek için yakınlaşmalarımız tabi oluyor. Evlenmeden de ileri bir şey yaşamadık onu belirtmek isterim
oda guzeldir iyi yapyiorsun önemli olan yakismalar tabi evlenmek istemiyormu
İstiyorum diyor ama iş muhabbetleri yüzünden geçinemeyiz diye bakıyor galiba. Tabi önemli faktör ama nereye kadar da böyle ilerleriz bilinmiyor. Zaman geçiyor ve ben böyle gidince artık beklentisizlik içine belirsizlik içine giriyorum
acaba istiyormu evlenmeyi belgi hazir degildir
Yani istiyorum diyor ama söz de diye ben anlam veremiyorum
artik karar versin sen ne is yapyiorsun
Henüz işim yok. Kendi işimi yapmam çok zor hiçbir yer almıyor öyle ama mağazada falan çalışıcam gibi duruyor bir süre en azından para biriktirmem için