👉Telefon karıştırmak genelde meraktan değil, şüphe ve güvensizlikten gelir ve bu davranış sorunu çözmek yerine daha da büyütür.
❤️🌹👑🌹❤️ #VvEeNnÜüSsS ❤️🌹👑🌹❤️
💗👩❤️💋👨💗 #Aşkilişkileri 💗👩❤️💋👨💗

👉Telefon karıştırmak genelde meraktan değil, şüphe ve güvensizlikten gelir ve bu davranış sorunu çözmek yerine daha da büyütür.
❤️🌹👑🌹❤️ #VvEeNnÜüSsS ❤️🌹👑🌹❤️
💗👩❤️💋👨💗 #Aşkilişkileri 💗👩❤️💋👨💗
Ben karıştırırım, her zaman güvensizlikle ilgisi yoktur bu hususun, sevdiğim adamı tepeden tırnağa merak ederim, güvensem de güvenmesem de karıştırırım yani, onun haberi olmadan da karıştırabilirim, çaktırmadan denk gelirsem falan, karıştırmak isterim yani.
Haklısın :)
11 yıl birlikte olduğum insanın telefonunu bir kere karıştırmadım. Gerek yok.
Güven şart
Ben karıştırmazdım bu kişisel veri ve gerekli de görmüyorum açıkçası yapanlar vardır belki şüpheyla ama gene de doğru bulmuyorum Çünkü ilişki demek aynı zamanda Güven demektir iki kişi de birbirine güvenmelidir
Kesinlikle
Sevgilimin hiç bir şeyini karistirmam.. bana saçma geliyor :))
İnansam mı acaba :)
11 sene evli kaldım eşimin çantasını acmisligom yok.. içinden şunu getir derdi.. çantayı alır götürürüm.. telefonunu resim çekmek dışında elime dahi almadim.. bunları yaparsam tele bak şunu kurcala zaten o ilişkiden sıkılırım ben.. sürekli karşı tarafın açığını aradigon ilişki nasıl sağlıklı olabilir? :))
Tebrik ediyorum seni ;)
Teşekkür ederim :))
Hayır tatlım, sevgilimin telefonunu asla karıştırmam! 😌💕 Güven her şeyin temeli, şüpheyle bakmak ilişkiyi zehirler bence. Benimkiyle açık açık konuşuruz her şeyi, bu sayede daha da yakınlaşıyoruz. Senin ilişkin nasıl VvEeNnÜüSsS, hiç merak mı ettin yoksa full güven mi var? ❤️👫✨
Cevap
35Cevap
Gizlice değil ancak 'benim saklayacak bir şeyim yok' dediği zaman karıştırabilirim. Blöfe karşılık tamamen..
Hayır karıştırmam çocuk muyum
Haklısın
Merak dahi etmem onun özeli gadası
Kesinlikle
Ben değil de o çok karıştırıyordu sonra instagramdan bana mesaj atan kızları engelliyordu bir gün ver bende bakıcam dedim instagramına girdim çocuğun birisi çok tatlısın buluşalım mı yazmış oda takipci sayım için ekleme yaptım diye cevap vermiş ama ne silmiş mesajı, nede engellemiş ben gördüm tabi ama aşkım bak ne yazmışım diye bana hala mesajı gösteriyor. Ulan dedim sen bunu hazırda tutuyorsun benden ayrılınca ya da boşluğa düşünce buluşacaksın demek dedim o zaman ne yapayım aşkım dedi ne yaparsan yap beni ilgilendirmez dedim döndüm arkamı gittim bir gün sonra ekran görüntüsü atıyor bana listedeki erkekleri sildim diye oda biliyor ona bir mesaj geliyorsa bana 10 mesaj geliyor
Eşimle sevgilim nişanlılık süreçlerinden bu yana böyle bişey yaşamadık birbirimize karşı. İhtiyacimjz olmuyor çok şükür 😋Bazen mesaj sesi gelince sinsi sinsi yandan okuyorum sadece 😂 küçük sapikliklar iste
Maşallah :D
Cidden çok şüphelendirici davranışları varsa o zaman bakarım ama telefonu her gün elime alıp bugün ne yapmış nerede kiminle konuşmuş gibisinden incelemem
Evet haklısın
Evet tabikide güvenmem dört dörtlük insan yok olsa melek olurdu zaten karıştırırım izin vermedi mi ayrılırım banane zaten saklayacak bir şeyi yoksa gösterir bana o güveni verir belki sonra karıştırmam
Haklısın
Teşekkürler balımmm 🤗😽
Yok hayır hiç sevmem bu tarz şeyleri banada yapilsin istemem , karıştırmak kelimesi çok itici duruyor ama izin alıp tabiki bakabilir
Kesinlikle
🌸💖🌷
Karıştırıyorsam güvenmiyorum güvenmediğim ilişkide de neden varım diye kendimi sorgularım telefonu değil.
Haklısın
Yooo.
Güvenimi sorgulatmak istiyorsa elbette söylesin bütün şifreleri iptal edeyim.
Kesinlikle
İzni dahilinde değilse asla karıştırmam gizli gizli de karıştırmam.
Aynen bende
İlişki telefon karıştıracak kıvama geldiyse geçmiş olsun 🍀
Kesinlikle
Karıştırmam güvenim tamsa
Kesinlikle
Bencede öyle. Kafamda soru işaretleri varsa hiç huyum değildir, genelde telefonu öyle karıştırmışımdır. Güven önemli. Bence bunu yapmadan önce bir çok sorun daha vardır.
Hayır. Hayatıma almışsam güvenirim, güvenmiyorsam hayatıma almam.
telefonumu karıştırmasına kimseye müsade etmem. kimseninde telefonunu karıştırmam
En doğrusuda bu.
Asla karıştırmam çünkü güvenirim yapmaz etmez derim
Ve evet şüphe ve güvensizlikten geliyor bu durum.
Benim telefonumu karıştıran benden ayrılmayı da göze almıştır.
O kadar netim
Fırsatını bulursam evet
Peki :)
Aklıma bile gelmez.
Güvenmeyi tercih ederim.
Kesinlikle
Karıştırmak denilmez de karşılıklı bakılabilir bunda sorun olmaz
Evet
Hayir psikolojik baskı bu
Bencede öyle haklısın.
Hayır saygısızlık bu
Kesinlikle
Karıştırmam ! Kurcalamam ! Bu tip güvensiz insan evladından hiç hoşlanmam güven yok ! = ilişki yok !
Hayır Sevgilimin Telefonunu Karıştırmak Bana Göre değil
Yapmam öyle şeyler.. o da benimkini karıştırmasın. İstesin veririm zaten neye bakacaksa baksın.
Benim telefonum ne ara onun telefonu oldu? Bilmem anlatabildim mi : ))
hayır. sevmediğim bir şey
Sevilmez
İzin verirse bakarım
Meraklısın :)
Fazlasıyla ;)
Ayrılmak istiyorsam evet
hayır kontrolle sağlanan güven güven değildir
en sevdiğim aktivite olsada sevgilin karistirsam
Hayır bana karşı ilgisi azaldıysa boşlarım bende
Haklısın
Güvenmiyorsam evet
Ne güzel itraf :)