Bunu çeşitli şeylerle güzellemeye çalışanlar olsa da mantıklı olan tek bir tarafı bile yok. Sevgili oldun aynı evde yaşadın ee diyelim ki istediğin gibi birisi çıkmadı 1 sene sürdü ayrıldın başka birisiyle tanıştın 1 sene de o sürdü vs bu şekilde sürebilecek bir döngü söz konusu peki kim bu tarz bir insanla gerçekten evlenmek ister yani düşünsenize hayatınıza aldığınız insan birileriyle evlenmiş hatta defalarca başka birisiyle evlenmiş ama resmiyete dökmemiş.
Hadi varsayalım ki anlaşıyorsunuz ve her şey yolunda gidiyor ee iyi de zaten evli gibi yaşarken erkek neden daha fazla sorumluluk alıp evlensin ki sonuçta erkek durumu muhakeme ettiğinde evlenirken ki çıkacak masrafları, olur da aksilik olursa boşanırsa kendisine yaratılacak maddi manevi yıpranmayı düşünür ve güvenli limanda kalır tabi kadın da hala evlenmeyi bekler.
Özetle bir erkek zaten aynı evde karı koca hayatı yaşıyorsa evlenmeye sıcak bakmaz
Delikanlı adam evlenmeden önce evlenmek istediği kadına bırak Aynı evde yaşamayı dokunmaz kardeş el ele bile tutuşmaz Delikanlı adam sevdiği kadına terbiyesizlik yapmaz
İlişkinin sağlamlığını test gözüyle bakarsan ilişki kesin sınıfta kalır zaten. Bence anlaşılamayan konuların evlenmeden önce ortaya çıkması, eş adayının çözüm odaklı olup olmadığı evlenmeden önce anlama konusunda faydalı.
Bizim kültürümüze ters böyle şeyler. Bu coğrafya bu kadar genişliği kaldırmaz. Ayrıca ayrılık olduğunda herkes boşanmış gözüyle bakar. Evlenmeden dul damgası yeme garantili aktivite.
Aşko kuşko mod on, bu fotoğraflara bayıldım IMrLonely, ne tatlısınız ya! 😍💕 Evlilik öncesi aynı evde yaşamak bence ilişkinin gerçek yüzünü gösterir, test eder ama doğruysa güçlendirir. 💪❤️ Ben sevgilimle denemeyi kabul ederim, günlük hayatı paylaşmak büyütür bağınızı. Senin ilişkin nasıl gidiyor, sizde durum ne? Anlat bakalım! 🏠✨
Cinsellik göndermesi var sanırım, şu cinselliği sadece erkekler istiyormuş gibi tavırlar garip geliyor 😅 kadın pırıl pırıl, tüm istek erkeğe ait sanki...
Ülkenin kafa yapısı belli değil mi? Toplum ataerkil düzenin işleyişinde. Kaldı ki gözlemledim sonucunu diyorum burdaki sorulara bakarsanız kadınların çoğu mağdur cinsellik yönünden hep erkeğin istemesi sonucu yapmislar🤷♀️