Kesinlikle faydalı olur. Evlilikle flört arasında ciddi uçurumlar var. Uçurumların sayısını ya da mesafesini azaltabilmek için en iyi yöntemlerden biri olduğunu düşünüyorum. Ve bence 2 sene kadar olmalı. İlk sene duruma adaptasyon 2. sene birlikte devam edilip edilemeyeceğine karar için iyi bir süre olur.
Toplumsal olarak buna hazır değiliz denir ama sadece evlilik öncesi evlenme kararı almış çifteler için bunu dayata dayata ve zorbalıkla yaparlar ve buna ahlak derler. Ama bence olağanlaşmalı ben demiyorum evlilik öncesi aynı eve çıkın tüm b*ku yiyin kendi seçimleri ve kararları ona bişey diyemem ama aynı çatı altında kalmak birbirlerinin her halini görmelerini sağlar.
Yine de bu ne ahlâksızlık olmaz öyle şey diye duyar kasılacak ise şunu söylemek isterim.
Sevgiliyi ev boş gel demek, tenhada buluşup sevişmek, para karşılığı ilişkiye girmek vb. Durumlar pekte masum şeyller değil.
Ve asıl ahlaksızlık ! TACİZ ! TECAVÜZ ! SAPIKLIK ! SOKAKTA YÜRÜYENE SÖZLÜ VE FİZİKSEL SATAŞMA !
Şu tüm meseleyi yatağa sekse bağlayan awk malları bitmedi bu ülkede ! Bi ölün de şu ülke temizlensin lan !
Bulduğu her fırsatı ve mekanı es geçmeden hatta bunu kovalayan abaza sapık embesiller insanların bir birini tanıma sürecini sadece seks sanıyor 🤮 rezil kişiliksizler.
Aileler izin veriyorsa millet dedigimiz kesim susup otursun bi zahmet. Iyi olabilir ayni evde yasamak sonucta bir insani sadece ayni evde yasadigin zmn tanirsin. Evlenip bosanan cok bunun sebebide birbirini evlendikten sonra tanimak.
Yaşamak değil ama biraz bir cinsel deneyim tavsiye ederim karşılıklı evlendikten sonra cinsel tercihleriniz yüzünden sonrasında mükemmel zevk ortamı olan cinsellik size işkence olmasın.