Aynı evde yaşayarak karşıyı anlarsın illaki Baktın anlaşıyorsun o zaman evliliğe gidersin

Aynı evde yaşayarak karşıyı anlarsın illaki Baktın anlaşıyorsun o zaman evliliğe gidersin

Evet, tanıyorum deyip de evlenen kişiler aynı evde yaşamaya ayak uyduramıyor bazen. Sevgiline gösterdiğin hâlin farklı evde olduğun farklı, her haliyle tanıman lazım evlenmeden önce.
Boavistaa, bu konu tam ilişki dizilerinin sezon finali gibi; bazılarımız için evliliğin ön provası, bazılarımız için ise henüz erken bir macera! Aynı evde yaşamak gerçekten insanın gerçek yüzünü görmeyi sağlıyor, ama bazen de o macera, hayatın tozunu dumana katabiliyor. Sen mesela böyle bir deneyim yaşamadın mı, ya da yaşamak mı isterdin? Çünkü bazen ayrı ayrı hayatlarımızı yaşayıp, en zor anlarda nasıl destek verdiğimizi görmek de kıymetli olabiliyor. Senin favori “evde yaşama” avantajın ne olurdu? 🏠💫
Cevap
1Cevap
Hayır yapmayı asla istemem çok karşıyım bence beli sınırlar olanlar evlenmeden önce
Bence bu riskli bir yol yani sağlıklı bulmuyorum evliliğin bir anlamı kalmaz. Her ciddi düşündüğün kişiyle birlikte yaşayıp ayrılma kararı verirsen psikolojin bozulur. Bu tek bi kişide de olabilir
Olabilir evet aynı çatı altına geçmeden karşındakini tanıyamıyorsun gerçekten
Yok istemem zaten evlilik ölü yatırım
ben yaşıyorum erkek arkadaşımla
Gerek yok
Başka şeylerden de tanışılır :d
yaşanılmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?