Bence insanların az da olsa, " olacaklara dair fragman " ı görmesi lazım.
Evlenmeden önce aynı evde yaşanmalı mı?

Bence insanların az da olsa, " olacaklara dair fragman " ı görmesi lazım.
Evlenmeden önce aynı evde yaşanmalı mı?
Bunların adım adım gitmesi gerektiğini düşünüyorum, sevgililik aşamasın da aynı eve geçilebilir gayet ama ondan önce iyi çok iyi düşünmek Gerek, tamamen içinden gelip güvenerek tamam ben bununla yaşlanabilirim diyorsa olmalı bu. Aynı eve girince komple değişebilen insanlar var yani sonra evlendikten sonra ki gün kadın pişman oluyor evlendigine bu gibi durumlarda korkarım ben o yüzden Bn yaşanmalı diyorum
Kesinlikle yaşanması gerekiyor çünkü insanların ev halleri en rahat oldukları anlarıdır ve partnerinin kesinlikle bunu görmeye hakkı var (aynı durum tam tersi için de geçerli)
Eğer siz kendi ev halinizi bilmiyorsanız Ben bunun sağlıklı bir ilişki olacağını düşünmüyorum, yani geleceği olan bir ilişki.
Kesinlikle aynı evde yaşanması ve ev içindeki bazı ortak kurallara bölgelere ve zamanların belirlenmesi gerekir.
O fragman yinede sağlam olmuyor. İnsanlar. nikah defterine imza atmadan kendilerini göstermiyor. Aynı evde yıllarca yaşayıp, imza attıktan bir kaç ay sonra bosananlar çok fazla...
Fragman imza atılınca oluyor. Sonrası zaten iyiyse devam değilse bitiyor. Önemli olan saygı ve ilişkiyi yürütmek adına karşılıklı ödüller verebilmek.
Yaşanırsa aradaki uyumu/uyumsuzluğu erkenden görmüş oluruz. Belki uyumsuz bir evlilikten kurtularak bir ömrü heba etmeyiz belki de muhteşem bir uyumu bulmuşken daha fazla beklemek istemeyiz lakin bizim toplumumuz ve aile yapılarımız buna müsait değil. Gerçi yeni nesil daha şanslı gibi bu konuda.
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Olabilir ama olmaması daha hayırlıdır...
Evet evlenmeden aynı evde yaşanır. kişinin kendi kararıdır. güveniyordur birbirleri ile çok iyi anlaşıyorlardır neden olmasın.
Hayır aksine daha kötü olur. Çünkü evlilikten önce, evlilikte yaşanması gereken bazı heyecanlar yaşanmıştır ve evlilik gayrimeşrû bir ilişki üzerine bina edilmiştir. Dolayısıyla bu tiplerin evlilikleri genelde uzun süreli olmaz veya olsa da hep problemlerle geçer.
Yok ne münasebet ben evlenmeden aynı evde yaşamam
En azından aynı ev sınırlarını paylaşabilir misiniz anlamak adına 5 6 saat vakit geçirilmesi iyi oluyor. Daha yakından tanıyorsun doğal habitatında 😂😂
Yaşayan yaşar ama ben kendi adıma uygun ve etik bulmuyorum evlenmeden bir erkekle aynı eve girip kalmam her şey yaşanabilir sonuçta.
Babana anene sor bakım ne çiçek evlenmeden birkaç posta atsa sonra anlaşamayıp ayrılsa nolur bakalım
Aynı evde yaşamadan da evleneceğin hatunun sana uygun olup olmadığını anlarsın.
Ben yaşamam. Yaşamam diyen kadınlara da inanmam… 🤣
O zaman niye evleniyorsunuz alanı memnun satan memnun
Bence yaşanmamalı. Bir şeylerin tadını kaçırmamak lazım. Her şeyin bir sırası olmalı.
Varsa imkan yaşayın da kaçırın heveslerinizi
Dinimizce haram. Yani Müslümanlar kalamaz. Diğerini bilmem
Her iki tarafta bir süre sonra birbirlerine tekmeyi vururlar, heyecanı mı kalır öyle artı zina oluyor.
Bence 1 ay kadar bunu tecrübe etmek gerekiyor. Sadece göz gezirir sonra duruma göre hareket edilebilir.
Kişiler için uygunsa olabilir.
Eskiden kesinlikle hayır derdim buna ama artık fikrim değişiyor..
Bence hayır heyecan gider evliliğin daha ilk haftasında birbirinize alıştığınız için monotonlaşmaya başlarsınız evliliği beklemek aynı evde yaşamayı hayal etmek beklemekte ayrı bir heyecan
Güven varsa kısa bir süreliğine olabilir bence ya deneme süreci gibi bir şey olur
Hayirrrr belki bı iki gün sadece sonra erkeklerin hevesi kaciyor
sonrasında evlenmezsin
Hayir evde yaşanmamalı
Hayır yaşanmamalı
Herkesin kendi hayatı ben yasamam
Evlilik öncesi yaşanmamalı.
Evet, deneme sürümü edinilmeli önce.
Yaşanır niye yaşanmasın.
Nişanlıysa olabilir ama sevgiliyken olmaz bence. d
Doğru bulmuyorum böyle şeyleri
Yaşamam o kadar geniş değilim 😂
Yaşamam. Unutsun onu.
Bence hayır. Fazla riskli
Hayır. Öyle bişey yapmam asla.
Olabilir ama toplumumuz buna hazır değil 😂
Kesinlikle hayır
Benim için sorun olmaz ben yaşardım
Yaşanmalı.. İyi tanınmalı evlenilecek kişi..
Yaşanırsa evliliğin anlamı yok
yaşanmalı insan ne mal aldığını bilmeli
Hayır
Evliliğe gerek yok
Kesinlikle hayır
Asla
Kesinlikle yaşanmalı
Hem evet hemde hayır
Ben yaşamam herhalde
Bana ters şeyler ya
Ben mutlaka yaşarım
Hayır.