Şimdi şöyle bir şey var bence. Kişinin kemikleşmiş davranış ve alışkanlıklarını böyle bir ortamda, herhangi bir tepki göstermeksizin gözlemleyerek aslında nasıl biri olduğunu anlamak mümkün. Çünkü, evlenmeden önce bunu yapıyorsa evlilik sonrası çok daha fazlası gelebilir. Ya da senin de dediğin gibi, dereyi geçene kadar su üstünde bile yürüyebilir.
Evlenmeden önce aynı evde yaşamak doğru bir yaklaşım değil, en azından benim için öyle inancım gereği de böyle bir şey yapmayı hiçbir şekilde doğru bulmam. Aynı zamanda aynı evde yaşadığınız zaman ister istemez yakınlaşma olur olmadı hatalar ve daha sonrasında olur olmadık pişmanlıklar olabilir, Ben zaten bir insanın aynı evde yaşayacak boyuta geldiysem 10 dakikadan sonra evlenmek isterim. Yok işte birbirini tanımak yok işte evlenmeden önce birbirini çözmek için böyle şeyler yapanlar var ya bu şekilde insanı çözemezsin ki üstelik günah işlemiş olursun. Ama tabi herkesin kendi tercihi ben yapmam
Aynı evde yaşanırsa 2-3 gün oynar fazla sürmez. Sonra normal hali çıkar. Tanımak adına bence olmalı da zaten. Şimdi evlilikler 5 ay sürüyor 5 ay sadece. Birbirini tanımadan etmeden evlendikleri için. Gerçek yapıları ortaya çıkıyor evlenince. Birlikte yaşamak en azından 2 taraf için de kolay boşanma yok çok bi eşya düğün masrafları yok eğer anlaşamazlarsa alıp ceketini gider herkes kendi yoluna
tamamen karşındaki insana bağlı. şu an aynı durumu yaşıyoruz gayet güzel fakat asıl sorun evlendikten sonraki sana karşı davranışı. bir göz at derim, insanlar evlilik gibi resmi bir olaydan sonra değişiyor