Sevgilimin beni aylardır aldattığını fake hesaptan öğrendim, şimdi ne yapmalıyım?

Sevgilim bana soğuk davranıyordu arada sırada saçma sapan sebeplerden tartışma çıkıyordu ve beni engelliyordu. Beni tekrar engellemişti ve ben buna fake hesaptan yazmaya karar verdim. İsmi de meğerse beni aldattığı kızla aynı yapmışım. Bana o kızın ismiyle seslenip sen misin dedi ben de devam ettirip o olduğumu söyledim. O olsan benimle böyle konuşmazdın vs dedi ve ben devam ettiremeyip benim olduğumu söyledim o kız kim dedim fakemi de engelledi. Aradan zaman geçti ben bu kızı buldum hatta yazdan kalma storysini görünce şok oldum spor salonunda poz vermiş ve elinde sevgilimin motor kaskı vardı. Beraber spor salonuna gidiyorlarmış. Kıza söylemeli miyim bilmiyorum... ne yapmalıyım lütfen akıl verin. Bir kardeşiniz olarak soruyorum lütfen.

Güncellemeler
2 ay
Diğer kıza söylemeli miyim?
Güncellemeler
2 ay
Diğer kıza söyleme konusunda kararsızım başıma ne geleceğini bilmiyorum. Kalbim ağrıyor hiç iyi hissetmiyorum lütfen benim için dua edin.
Sevgilimin beni aylardır aldattığını fake hesaptan öğrendim, şimdi ne yapmalıyım?