Sevgilim fake hesaptan işletti beni ne yapmalıyım?

Bir yıllık bir ilişkim vardı, sevgilimi çok seviyorum gerçekten bana hayatımdaki bulabileceğim en güzel aile oldu, aynı şehirde olmamıza rağmen iki aydır buluşup görüşemedik her şeyine hasret kalmıştım resmen, buluştuğumda saatlerce sarılmak istiyordum. Bir gece Instagramdan bir istek geldi gt yaparmısın diye, soyadlarımız aynıydı şaşırdım normalde tanımadığım kimseyi kabul etmezdim 30 küsür takip isteği var belki yarısı kız belki daha fazlası ama hiç birini kabul etmemiştim, o gece anlamadım sarhoş gibi hissediyorum sanki keşke alkolik olsaydım da sarhoştum diyebilseydim ama nafile. Hespla konuşmaya başladım aynı şehirde olduğumuzu öğrendim daha da merak ettim konuşma uzadı iyice sonra benden çok hoşlandığını çok samimi geldiğimi söyledi bir sürü güzel şey söylüyordu sarhoş gibi olmuştum, sevgilim olduğunu ve onu çok sevdiğimi söyledim ( bu arada benim ilk sevgilim oluyor) daha sonra kız yinede devam etti bende dedim arkadaşca olabilir aramızdaki bağ vesaire oda dedi bir süre tanışırız seni ailemle tanıştırırım çok sevinirler falan diye, yemin ederim konuştuklarımın hiç biri kalbimden gelmiyordu ama o geceyi düşündükçe sanki bir rüyaymış gib hatırlıyorum sarhoş gibiydim lanet olsun ki, sonra çok ısrar ettiği için ona sanki onu seviyormuşum gibi bir kaç hitapta bulundum. Lanet olsun ağzım parçalansaymışta söyleyemeseymişim hiç bir dediğimi. Sevgilime kullandığım hitapların bir ikisini ona ksrşı kullandım kaybetmiştim kendimi bana çok iyi davranıyordu keşke sevgilim de ilk tanıdığında bsna böyle davransaydı dedim, birazcık dahs konuşma geçti aramızda ve birden sevgilimden mesaj geldi kabus gördüm lütfen beni bırakma diye, bir anda aklım başıma geldi ve ne yapıyorum ben dedim hemen wp nin ss ini aldım ve instaya o kıza engel atmays gittim ss i attım ve bu bir işaret dedim dedim tam engel atacakken sevgilim olduğunu öğrendim ( evet wp den mesaj geldiğinde anlayamayacak kadar maldım işletildiğimi) daha sonra beni aldattın diyerek benden ayrıldı, çok yalvardım suçlu olduğumu biliyordum utancımdan ne yapacağımı şaşırdım ve içim onunla konuşamadığım her an param parça oluyor üçüncü günü ondam ayrı kslmamın ve kendimden Nefret edecek kadar utanıyorum pişmanlığımdan ne yapacağımı bilmez durumdayım, arkadaşım sabret birazcık zaman ver ona diyor ama içim deliler gibi Hasret ona lütfen bana birazcık tavsiye verin doğrusu buna çok ihtiyacım var teşekkür ederim cevap veren herkese
Sevgilim fake hesaptan işletti beni ne yapmalıyım?