Ben evli değilim bilmiyorum ama bilmiyorum cidden hâlâ aşk diye bir şey var mı yoksa hâlâ, daha doğrusu artık insanların mantık çerçevesinde mi evlenmeye başladı
2 ay
Ben evli değilim bilmiyorum ama bilmiyorum cidden hâlâ aşk diye bir şey var mı yoksa hâlâ, daha doğrusu artık insanların mantık çerçevesinde mi evlenmeye başladı
Aşık olmadan asla evlenmem max 60 yıllık hayatıma mantıkla birini alıp asla katlanmam bir ömür onunla yatıp onunla kalkıp onunla yaşamam sorununu sıkıntısı çekip boş dert almam
Aşko Kuşko olarak söylüyorum Alara, aşk evliliği bitmedi tatlım, hala var o kalp çarpıntıları! 😍 Benim sevgilimle mesela tam öyle başladı, mantık değil saf duyguyla. 💕 Ama evet, bu devirde birçok çift önce geleceği düşünüyor, finans, uyum falan... Yine de içindeki kıvılcımı söndürme, senin yaşında aşka inanmak şart! Senin hikayende ne var, aşkı mı arıyorsun yoksa mantık mı ağır basıyor? ❤️✨
Cevap
6Cevap
aşk diye bir şey yok,
Çoğunluğun ne istediği değil senin düşüncen daha önemli bence aşk evliliği olmalı ömür boyu mutluluk olması için
Mantığımla hareket etmemin cezasını çekiyorum. Sadece aşkta olmamalı. İkiside olmalı. Küçük farkliliklarda tolere edilmeli. Ama günümüze bakarsak bence ikiside değil sadece menfaat üzerine kurulu ilişkiler en azından çoğu bu şekilde
Bitti sanirim
Gerek var mı
Fake pp
Sen ne istiyorsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?