Kendinize göre yorum yapmayın hayatın gidişine göre yazın sizce durum ne olur?
Biterse bizi neler bekliyor olacak
Biterse bizi neler bekliyor olacak
Evet bitti denilecek kadar az. Sebebi ise artık kimse birine ihtiyacı yok. Erkeğin kadına ihtiyacı varken kadının artık erkeğe ihtiyacı yok. Önceden kadın ev işi yapar erkek para getirir böyle bir sistem vardı. Dolayısıyla bu insanları sırt sırta verip yaşamayı seçmesine bir nevi zorlardı. Cinselliği sadece evlenebildiği insanla yaşardı.. Şimdi herkes her şeyde özgür. Kadınımız çalışıyor, cinselliğini istediğinle yaşayabiliyor.. Dolayısıyla evliliğe iten sebeplerden biri artık ortada yok..
Sevgi aşk duygularını ise artık bir arı gibi 3 gün onda 5 gün onda şeklinde alıyoruz..
Kısacası artık yuvayı dişi kuş yapmıyor...
Hiçbir zaman bitmez. Çünkü insanlar, evlenmeden yaşanmaz kafasındalar. Banada sürekli baskı yapıyorlar elalem. Annem babam bişey demezken, elin bişey demesi sinir ediyor beni. Neyse ki büyükşehir deyim. Misafir ayda bir gelir, oda evlen falan der. Dövcem hepsini en sonunda. Neyse. Küba da resmi nikah yokmuş. Aynı evde yaşayıp, evliyiz diyebiliyorlarmış. Avrupa'da da böyle yaygınlaştı, yakında Türkiye'ye de gelir. Türkiye Avrupa'yı geriden takip ediyor çünkü. Avrupa'da evlilikler biterse, Türkiye'de de 20 sene sonra bitecektir. Avrupa'yı 20 sene geriden takip ediyoruz çünkü. Onların geleneklerini de öyle.
Cevap
13Cevap
Evlilik saça sapan bir sey iki insan geöinmeye çalışması kada rsaçma bir düzen yok
Nasıl olmalı hayat
Herkes gönşlünce kendine bir yaşam şekli seçmeli. Özgürce yaşamalı. diyeceksin çocuk nasıl olacak büyeüyecek declet bun işe çözüm bulacak 18 yaşına kadar yetişdiecek
Senin zinadan doğan çocuğunu devlet bakacak devletin işi gücü yoktu da
Zinadan demedim ki siz öyle düşündünüz üreme çoğalma işini devlet planlıyacak. Nasıl olur bilemem
İşte evlenin tek kadınla aile olun çoğalın diye planlamış daha niye bozuyosun planı ona göre de kanunlar hazırlamış vs yani şimdi sen bunu boz devlet çoğalma sistemi yapsın valla helal olsun sana yaa
Ben evlilik olayında kadın erkeğin aynıu evde yıllarca uyum içinde yaşamak zorunda olmasıan karsıyımç. ben akşam çıkıp keyiemi göre yaşamayamayacaksam neden esir hayatı süreyim
Ben çocuk yapmak istemiyoırum. eğer isteyen varsa bir yolunu bulup yapar
Doga kendini yeniler bitti denen kavramlar tekrardan hayat bulur
Eclilik olayı bambaşka bir hal oldu. Evrim geçirdi. Artık hiçbişey eskisi gibi değil...
Bitmez tabiki. Bazen sağa sola kayabilir. ya da farklılaşabilir. Ama bitmez.
Onu bilemem ama erken yaşta evlenmeye karşıyım.
Bitmez ama olan da devam etmesi zor olur
Doğru peki nasıl kolay olur
Hoşgörü , güven bunlar olmazsa olmaz
Doğru
Artık insanların eş veya aile birbirine tahammülü yok
O küçük bir azınlık ya
Bittiği zaman dönüşü yok
şu an durumu nasıl görüyorsun
Daha iyiyim çok daha iyi en azından ne yaptığımı biliyorum
bitmedi bitmez nerden çıkarıyosun bunları
bitmez neden bitsin
Kadınların tek sorunu evlenmek sanırım
Kadınlar evlenmezse senin takılacağın kızı nasıl meydana getirsinler
Aaaaa hiç dusunmemistim
Evlende aşık olduğun kadınla yaşa serseri gibi hayat insanı zorlar
Kusura bakma ama kızlar 18 yaşına girer girmez evleneyim rahat rahat yiyeyim olayına giriyorlar ,30 dada 40 yasindada çocuk olur
Bu kadar şey meraklısı olmayın , olursanız da evlenmeden yiyin madem
Kızın biriyle bir ay çıkmıştım ve sadece kızın elini tuttum o kadar , kızın etmediği beddua kalmadı hayallerimle oynadın evlenme meraklısı olanlardan nefret eder oldum
Valla bilemem orasını
Sende o kafadaki kızlar gibisin yüzde yüz eminim , birini yakalasan direk şekline semalina bakmadan kafanda evlenme var
Bitsin
Sonra
Sonra insanlık biter
Erkekte ve kadında birleşmeye özgü bir durum var o zaman biz öleceksek türün devamını sağlamamız gerekiyor
Bitti artık ayrılık moda
Nikinden belli aslında
Evlilikle nasıl bağladın onu
Yaptığın yorumdan
Evlenip ayrilmayani görmedim ama artık kimse kimse için kahır çekmiyor en ufak anlasmazlikta boşaniyor ben mi ayiriyom sanki la 😅
Bitti bile
Biteceğini sanmıyorum
Bitmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?