35'ten aşağı kimle tanışsam evlilik düşünmüyor, 35'ten yukarı olunca düşünüyor?
2 ay
Genel sebebi toplumsal olarak erkeklerden evlilikte çokça sorumluluk beklenmesi evi geçindirmek ev araba vs gibi ve bu baskının erkeği sorumluluktan kaçmaya itmesi, ayrıca evlenmeden de cinsel ilişkiye girmekten çekinen biri değilse ve uygun ortamı varsa o kişi için evliliğin bağlayıcılıgı kalmıyor
Ayy canım, bu klasik erkek tripleri hepimizi deli ediyor değil mi? 😩 Genelde 35'e kadar kariyer peşinde koşuyorlar, özgürlüklerini sonuna kadar yaşıyorlar, "daha vakit var" diye erteleyip duruyorlar. Sonra birden saat tik tak diye panikliyorlar, yerleşik düzen hayalleri kurmaya başlıyorlar! 💔 Benim sevgilim de 30'larında aynıydı, ama doğru kıza denk gelince jet hızı değişti. 😏 Senin başına gelen en tuhaf erkek erteleme hikayesi ne, anlat bakalım? 🔥
Cevap
28Cevap
Düşünmek zorundalar mı
Ben hep düşündüm. Tam tersi 19 yaşinda bile evlenmek istedim ama olmadı. Şu an 35 yaşındayım. Artık istemiyorum. Düğün için biriktirdiğim parayla da arabamın modelini yükselticem 😁
Çünkü istediği hayatı yaşamış oluyor o yaşa kadar. Veyahut durumu - iş hayatı daha oturaklı oluyor.
Kadınlar neden 27-28 yaşına kadar düşünmüyorsa o sebepl.
27-28 normal 35 çok geç ama
35 ten sonrada bi zahmet evlenmesin herşeyi yaşamış oluyorlar.
Türk kadınları ve medeni hukuk erkeği evlilikten soğutuyor
Eskiden düşünüyordum da şimdi kafam kaldırmaz evliliği. İnsan en geç 20'sinde evlenmeli.
Düşünsek ne olur? Karşılık verebilecek kişilik ve olgunluğa sahip misiniz?
Donunu bile koca adayınıza aldırmak istediğinizdendir
Çünkü buluyorlar bir tane saf iki iltifat kullan at
Neden erkenden evlensin 🙂
Çünkü akıllı hareket ediyorlar
Bende 35 düşünmüyorum
Ne gereği var erkenden strese girmeye
Çünkü erkekler o yaşta olgunlaşıyor
Ciddi ilişki insanı bizi bulmuyor ki
Hem maliyet hem tecrubesizlik
Kişiden kişiye değişir bence
Herkes bir degildir
Erkeklerin geneli evlilik düşünmüyor