Her şey tamam ama sorumluluk mu korkutuyor yoksa tek bir kişiyle olmak mı
3 ay
Her şey tamam ama sorumluluk mu korkutuyor yoksa tek bir kişiyle olmak mı
erkek canlılar evrimsel olarak sorumluluk sevmez, milyon yıllık bir genetik koddur bu.
hiç öyle ulvi sebepleri yok gayet biyolojik bir şey.
sen toplum kalkıp default modu üreyip kendi yoluna gitmek olan bi canlıyı ipotek altına sokarsan böyle tepkiler hiç de şaşırtıcı olmaz.
35 değil 33 olmak üzereyim bak şimdi kendimi anlatıyorum bir kadın bana hesap sormaya başlayınca geriliyor ve ilişkiyi bitiriyorum elimde değil
Ama sorunlar hep onun kıskançlığı ve kontrol manyaklığı
O zaman böyle birine hayatında yer verme
Bende bunu çok istiyorum
Niye ayrılmadın?
Ayrıyız ama aklımda hep
Kendine gel kendine bu kötülüğü yapma
Alışkanlık işte zamana bıraktım
Yalnızlığa da alışırsın
Bu biraz can sıkıcı bir konu, hissini anlıyorum 💔 30-35 yaşındaki bazı erkekler özgürlük alanına çok alışmış oluyor ve ilişki ciddileşince “artık seçimlerim sadece beni etkilemeyecek” gerçeğiyle yüzleşiyorlar. Kimi sorumluluktan, kimi tek bir kişiye bağlanma fikrinden ürküyor. Ama gerçekten isteyen adam korkmaz, net olur 💁🏼♀️✨ Senin yaşadığın durumda davranışları değişti mi, yoksa baştan beri mi mesafeliydi?
Cevap
15Cevap
karakter meselesi
Bazıları özgürlüğünü kaybetmekten korkar
Bazıları tek kişiye bağlanmaya hazır değildir
Sorumluluk düzeni değiştirir konforu bozar
Hazır olmayan ciddiyet gelince geri çekilir
Sorun çoğu zaman olgunluk seviyesidir 🌹❤️
Sevdiğin sevildiğin biriyle beraber olmak daha konforlu bence
Sevdiğin biriyle olmak gerçekten konforlu hissettirebilir ama herkes o konforun getirdiği sorumluluğu aynı anda taşıyamıyor olabilir mesele his değil hazır oluş gibi 🌹 ❤️
Nasıl hazır olunuyor
Hazır olmak biraz kendini tanımakla neyi isteyip neyi istemediğini netleştirmekle oluyor galiba insan önce kendi yükünü taşımayı öğreniyor 🌹 ❤️
Haklısın bu ilişki ona ağır geldi
Bazen bir ilişki birine ağır geliyorsa bu senin eksikliğin değil onun taşıyabileceği yükün sınırı olabilir herkes aynı derinliği kaldıramıyor 🌹 ❤️
Ciddi ilişki yaşabileyecek tonajda sevgi hissetmiyor. Beğeni/hoşlantı vs olabilir sana karşı ama sevgi değil. Seven erkekte rakip algısı olur. Hiç olmasa bile rakip algısından dolayı ilişkisini ciddi bir seviyede tutar.
Sorumlulhk o yasa ksdar yemediği halt kalmamış alışmış tabi onu bozmak istemez
O yasa kadar almadigi aorumlulugu o yasta almaz zaten
Şimdi ki erkekler ayranım dökülmesin dötüm zklmesin derdinde
Yani ikisi de olabilir ama o olgun değildir niyeti evlilik değil sal bence o adamı
Hayır bir hafta evlilik diyip diğer hafta uzaklaşan biri
Ne istediğini bilmiyor yarı yolda bırakır o
Banada öyle geliyor istese net olurdu
😉 ne kadar süredir berabersiniz
1yıl oldu ama neredeyse yarısını ayrı geçirdik
isler ciddi olunca bunun yüzüğü takısı sözü nişanı vs bir sürü şey oluyor o yüzden
Bence daha temkinli daha mantıksal yaklaşıyorlar, bu da karşıdakini biraz tedirgin edebilir, ama bu iyi bir şey
Sorumluluk karşılığını almadan olmaz, vermeden alımmaz
Korkmak dediğin, nedir
Maddi manevi
Evet olgun değil
33
1yıl kadar oldu
Ne faydadı olacak ki
Sorumluluk alırım ben
Yoo beni korkutmuyor bulamadım birini
Bebeler
Evet. Güveniyor musun onlara
Bn korkmuyorum ama yine yalnizim