Doğru düzgün bir ilişki isteyen bir kadın mutlaka sevgili seçimini 30 yaşının üstündeki bir erkekten mi Yapmalı?

Doğru düzgün bir ilişki isteyen bir kadın mutlaka sevgili seçimini 30 yaşının üstündeki bir erkekten mi Yapmalı?

Saçma değil ama pek bulunabilir bir şey de değil.
Aynısı kadınlar için de geçerli; cinsiyetçi bakmamak lazım olaya...
Yirmili yaşların başında sosyal ortamlardan çıkmıyoruz. Malumunuz, eğitim hayatı ve sıkça rastladığımız aktiviteler... Hep böyle geçeceğini sanıyoruz ömrümüzün.
Hayatta olan, yahut sağlıklı bir ana baba. Her ne kadar kuşak çatışması olsa da, birer ebeveyn olarak memnun edemeseler de bizi, aslında güçleri ve zihniyetleri kadar destek oluyorlar; genelimize. Yorulduğumuz yere han yaptıranları dahi var.
İş bulma sorunsalı ile savaşırken eşrafın çabaları, tanıdıkların devreye girişleri, yine elimizden tutanlar...
Yirmilerde yalnız kalmıyoruz pek. Bizden beklentiler de çok yüksek değil.
Sonra rock barlar yerini meyhane masalarına bırakıyor, kostümlü çılgın partiler ise abiye ve kravatlara. Dün birlikte headbang yaptığımız 'kanka'nın, bugün düğününe gidiyoruz. Yahut birlikte kahve içerken yan masayı çekiştirdiğimiz 'şekerim'in bebeğini pışpışlıyoruz.
Yavaş yavaş saçları beyazlaşan anneler, market poşetlerini taşırken nefes nefese kalan babalar bize rol model oluyor. Minnet borcundan mıdır yoksa kaybetme korkusundan mı bilinmez; temizliğe yardım etmek veya poşetleri taşımak nihayet bir vahiy gibi gelip çatıyor.
Google aramalarımız 'Bu şehrin en trend mekanları'ndan, 'Devlet dairesinde filanca evrak nasıl doldurulur?'a dönüşüyor.
Protestolardan, mitinglerden daha çok, cenazelere katılıyoruz. Hastane koridorlarında birileri için koşturup, gerekirse bankta yatıyoruz.
Uykusuz gecelerimizin sebebi 'eller havaya' değil, sorumluluklarımız oluyor.
Nihayetinde, pişiriyoruz. Yirmilerde bizi bir tencere yerine koyup, içimize ne varsa dolduran lanet hayat; otuzlarda ocağı yakıyor.
Bu sebepten o yıllardan itibaren dibimiz kara, bu sebepten pek bir ciddiyiz.
Tabi henüz yeterince değil. Belki de kırklarımda tüm bu yazdıklarıma bakıp 'Hadi len ordan, çocuktum o zamanlar' diyeceğim; kimbilir...
Şayet böyle olursa, iyice kararmış tencereyi kalaylatıp, suni ama parlak bir hayat için çırpınırız belki.
Yaşarsak göreceğiz...
Karakter meselesi öyle insanlar gördüm ki 20 yaşında evlenip eşinin ve çocuğunun geleceği için en zor mesleklerde çalışır bir kere bile syan etmezdi ve gerçekten derdim ki işte bu bir mutlu bir ailedir çünkü sonrasında çok güzel bir hayat yaşıyorlardı. Yaşa bağlı bir olay değil tamamen kişilik meselesidir bunu da artık karşılaştığın kişinin nasıl biri olduğuna bakarak anlaman gerekir.
Sanırım birileri ayrılmış 😂
Ohoo 1 hafta oldu djdj
Bekliyordum, şaşırmadım. Mutlu da değildin gibi zaten. Pek üzüldüğünü sanmıyorum. Hislerim bunu diyor
Mutsuzum da ayrıldıktan dolayı değil genel olarak kendi hayatımdan yana mutlu değilim genel olarak kanada sarmıyor artık mutsuz olmamın onunla bir alakası yok onunla iken de mutsuzdum
Demek ki senin mutsuzluğunu mutlu etmeye çevirememiş...
Sanırım öyle ya dkjgkf
Son sevgililik ilişkimden sonra bundan ben artık tamamen emin oldum😂
Öyle ya varya hedef 35 olsun ksjfjdjfjdjgkd
35 bana biraz fazla hani çok sevsem yine olur ama ne bileyim şöyle güzel Otuzlular varken mis gibi olgun olgun djjd
Ahaha😂tamam 30-32 arası dhfhfj😂
Zaaf noktam😍😂
Huhuuu😌😂
Acımasız mıyız biraz? 😂 30 yaş altı erkeklerden de ciddiyet beklenir be canım! Yaş sadece bir sayı sonuçta. Tabii bazılarında “olgunluk” biraz geç gelebiliyor, kabul... Ama inan yaşla alakası yok; olay tamamen karakter meselesi. Doğru kişiyi bulduysan yaşı falan önemseme derim. Aşk yaşlanmaz! 😍 Peki senin gönlündeki adam nasıl biri, bir tarif et bakalım? 😏
Cevap
30Cevap
20 yaşımda bile gayet ciddiydim. Sonradan değişti bazı şeyler :D
Ahahahah saçma demeyelim de, yani kabul etmek gerekir ki genellikle erkolar 30 yaşından önce olgunlukları pek oturmamış oluyor tabii bunu cinsiyet açısından söylemiyorum bu kişilikleri ve karakter gelişimleriyle alakalı. Doğru sevgili seçimi önemli yaştan ziyade.
Akıl yaşta değil, baştadır lafına pek inandığım söylenemez ama bazen doğru oluyo yaa
Mesela 30 yaş üstü olup kafası gelişmemiş ergenler var cidden var. Bu yüzden 30 yaş üzerine de inanmıyorum artık.
Tecrübelerime göre; 18 yaşındaki kızlar kafayı yemiş
19lar yanlış yollarda
20 olmuşlar kendini akıllı sanıyor
24 ler masum
25 ler kartlasmis
30 lar da geçmiş ilişkilerden kafayı yemiş vuruk çıkık var
35 ler doğru tercih
Not
ciddi iliski için öyle oldugunu düşünüyorum yani karakteri olgun olmalı ve genel olarak 30 yaş altı erkeklerde sorumluluk alma, olgun davranma oranı dusuk
30 yaş üstü kimselerin hayatı artık oturaklı, rayında olduğu için, haliyle düşünceleri ve davranışları da oturaklı oluyor.
onu 25 yapmak lazim. ama yasanilan yer kucuk bir yerse bu oluyo. İzmir İstanbul gibi yerlerde evlilik dusunen insan azdir
30 yaş üstü de bazen ciddi olmuyor. Bu işler kumar gibi veya Nasreddin Hoca diyeni “ Ya tutarsa.”
Yapan her türlü yapar sanki 30 yaş üstündekiler çok mu ciddi
Değil. Var 30 yaş altı ciddi erkekler ama olgunluk bekleme. Biz biraz geç olgunlaşıyoruz maalesef 😊
Bence yaşla değil erkeğin olgunluğu ile alakalı. 70 yaşında eli şeyinde adamlar var
Onlar sanki daha cesur evlilik konusunda… ama ben 3-4 yaş büyük olmasını isterim…
Valla benim abim 25 yaşında evlendi hdndjs saçma değil
Ciddiyet dediyiniz nedir ya soruyu açık sorun bi kere de
Olgun olan var, genelleme yapmamak lazım
Bilmem ki. Bana dayı diyorlar kızlar. Sen de burada bana diyorsun ki. Vay ve
Katılmıyorum, kısa ve net
Buna niye güldüm ben djdj
Çünkü benim yazdığımı görünce gülmek istedin bana olan sevgin yüzünü güldürdü, bana olan sevgin bahane bulmadı sorduğun soruyla benim cevabım arasında ilişki kurup beynini neden güldüm acaba diye düşünmesine sebep oldu. Evet bencede beni tanıdığın için çok şanslısın😅
😂😂😂♥️
😅😅💙
30 yaşında hormonlar yavaşlıyo ondan
Ben hızlandırırım
Yoo arkadaşlar evlendi benim 😂
Ciddiyet verdiğim her kız eğlenceye gitti
Üstünün de hepsi aynı değil
Bedenim 30 altı olabilir ama ruhumuz olgun.
Biraz öyle gibi
Karakterle alakalı bir şey bu.
kişiye göre değişir knka
Saçma değil Redacım
Katılmıyorum kişide kişiye göre değişir
Karakterle daha yakından alakalı bence
Değil, kafanızı kaldırıp etrafınıza bakın
Bakıyom valla kimse yok
Olgunluktan kastını açıklar mısın
Böyle insan olan ne bileyim insan gibi davranan
Senden bir bardak su istedim önüme Okyanus serdin
Ben öyleyim hak etmeyene her şeyi vermekte üstüme yok
Sana kötü davranmadım, neyi hak etmedim dhjdjd. Aradığın olgun insanın özelliklerini belirtmeni istedim, merak ettim
Kişilik meselesi yetişme meselesi
Doğru
Ciddi düşünen az var ya
Saçma değil
Bana yaş fark etmez
Değil
Hayır
Bence o kişiye göre değişir
Değil
Öyle olsa iyi olur
Bence saçma
değil