Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte size bir kötü örnek daha. Bakın size anneannemin verdiği nasiyatı söyliyim: Kızım erkeklerin değer vermesini sahiplenmesini en öenmlisi içten sevmesini istiyosan sana genç yaşta evlenmeni nasiyat ederim demişti. Eğer ki mendil olmak istiyosan her 2 hafta ile 1 aya hayatından insan değişsin istiyosan 30+ yaşına kadar bekle. demişti.
30+ yaşına kadar evlenememiş kadın tam anlamıyla başarısz kadındır. Üstelik erkeğin de içten sevmesine ciddi bir engel teşkil eder 30+ yaş sonrası yapılan evliliklerde. Daha 25 yaşındayım 3 tane apartman dairemiz ve 2 tane de iş yerimiz var. Kocamla günde 14 saat çalışıyoruz ki 40-45 yaşlarımızda emekli olabilelim. Yani evlenmek aklı başında ki birine huzur mutluluk refah sunar.
06 Yorumla- +1 yıl
Bi cümle hariç diğer yazdıklarınızda kendinizce haklısınız
Cevap sahibi+1 yılhemen hangisine katılmadığını ben sana söyliyim o zaman.
"30+ yaşına kadar evlenememiş kadın tam anlamıyla başarısz kadındır."
- +1 yıl
Aynen öyle evlenmek başarı değildir :D
Cevap sahibi+1 yılBu noktada sana ne dersem diyim. Bu gerçeği bedenen ve ruhen reddedersin. çünkü 30+ yaşı geçmişsin. Kabul edersen ruhsal bir boşluğa düşersin zaten. O yüzden katılmaman normal bence.
- +1 yıl
sadece yaşa bakarak insanları yargılamaya çalışmak çok saçma bence, sence? Katılmama sebebim tamamen yazdığın şeyin saçmalığı. Evlilik ne zamandan beri bir başarı unsuru?
Cevap sahibi+1 yılBen bir muhaliflik amaçlı değil yanlızca neden katılmıyor oluşunu açıklamak için dedim. Yoksa böyle düşünmen en sağlıklı olanı.
En İyi Cevaplar
+1 yıl30 yaş üstünde de ciddiyetin baş harfini bilmeyenler var. Yeri geliyor, 18 yaşındaki çocuk bile onlardan ciddi ve olgun tavırlar sergileyebiliyor.
73 Yorumla- +1 yıl
Sen diyorsan bebişim, doğrudur jdjd
- +1 yıl
Dedim olabilir..😅
- +1 yıl
😅😅♥️
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değil tabi ki de. yaşı 35 olup ciddiye nedir onu bile bilmeyenler var. yaşı 20 olup mesela çok olgun olanlarda var. benden kaç yaşı büyükler kadına şiddet uyguluyor aldatıyor şimdi bu kişiler mi olgun ve ciddi? kadınların olgun erekk takıntısı yüzünden aslında bu tür kalıplar ortaya çıkıyor maalesef. insanın olgun olmasını yaşı değil fiziği değil karakteri kalbi ve aklı belirler bu da her insanda olmaz zaten...
140 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAkıl yaşta değildir. 18 yaşındaki oğlum 30 yaş üstü kendini adam ve olgun sanan çoğu erkekten daha olgun. İlişkisini gözlemliyorum ve oğlum diye demiyorum mükemmel uyum ve olgunlukta..
40 yaşına gelmiş ama hala çocuk gibi davranan erkekler tanıdım partnerleri veya eşleri çocuk bakıcılığına soyunmuş durumda.
Kısaca erkekten erkeğe olgunluk kavramı değişir. 50 yaşında 5 yaşında çocuğun yapmayacağını yapanlar var görüyoruz.
12 Yorumla- +1 yıl
@Efsun3299 teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yıl3le başlayan yaşlardaki erkeklerde ciddiyet arararım.
Zaten 30+dan sonra olgunlaşmayan kişiler için 40 da aynı olur 50 de..
30 Yorumla
+1 yılYaşa bakmıyor bir noktadan sonra
11 Yorumla- +1 yıl
Hangi nokta djdj
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Gene bir şeyleri kaybettik kdkdks
14 Yorumla- +1 yıl
shsjsj yaa deme öyle
- +1 yıl
Soru bu sadece :D
+1 yılBu kadar saçma bi düşünce yok neymiş 30 yaş altı erkek olgun değilmiş.
Benim bi tanıdık vardı abimin arkadaşı
O zaman lise sona gidiyorlardı.
Kız 18 yaşındaydı ama sevgilisi 29 falandı herhalde
Kız resmen parası için çıkıyordu çocukla belli. Adamın amacıda belli zaten...
Şahsi düşüncem eğer genç bir kızsanız ve büyük erkekler size ilgi gösteriyorsa bu tamamen cinsellik amaçlı ilgidir.
Kendi çevremde de yaşça büyük erkekle ilişki yaşayıp bi kenara atılan kız çok. Hiç ciddi ilişki yapan görmedim kendinden büyük biriyle.
Ben yaşıma göre çok olgun olduğumu düşünüyorum, sizler aklı başında erkeklere değilde. Artist keko tek amacı kız olan sapık düşünceli erkeklere şans verirseniz tabi olgunluk göremezsiniz.10 Yorumla
+1 yılBen 26 yaşındayım. 22 yaşımdan beri çevrem de ki insanların evliliğe hazır olduğumu ve o olgunlukta olduğumu söylerler. Genellikle kız arkadaşlarımda bana aynısını söylerler ama şahsen ben evlenmekten ziyâde kişisel hedeflerime odaklandım.
İyi bir maaşım/mesleğim var, iyi de bir arabam. Ailemle kalmayı da tercih ediyorum zirâ annemle babam yaşlanıyorlar ve onları yalnız bırakmak istemem. Bu hem ekonomik olarak da işime geliyor. Kendi evimi alacak parayı da bir yandan biriktirmekteyim.
Kendimi daha da geliştirmek için part time olarak başka bir bölüm daha okuyorum.
Demem o ki, olgunluk yaşla olacak bir şey değil. 18'inde 30'lu yaşlarda ki bireylerin olgunluğuna sahip insanlar var.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşına gelip evlenememiş erkekte ciddi sorun vardır 😂 ya fiziki ya da psikolojik garanti bi sorun vardır 🤭 30 yaşına gelince işi gücü yoluna koymuştur artık 35'e kadar çoktan evlenir 🤔 evlenemediyse iyi mal değildir diyorum ben olsa kaparlardı çünkü😂
12 Yorumla- +1 yıl
Aa yok, ben öyle düşünmüyorum hatta bu zamanda o yaşlara kadar evlenmemiş erkekler şanslı bence :D
- +1 yıl
Bencede şanslı ama tc erkeği kafası bu🤔 moderniteyi kaldırmaz😂 Daha elit modern kafası biriyse gayet normal karşılarım mantıklı ama sözde muhafazakar tc halkının geneline bakınca ilk yorumuma geri dönüyorum 🤔 ya cinsel tercihi başka ve bunu dışa vuramıyo bu yüzden kapatıyor kendini evliliğe ya da aşırı pasif çekinik tiptir.🤔
+1 yılYaşla alakalı değil ya 25 yaşında bir erkek çok olgun evliliğe hazır biri olabilir, 35 yaşında ki erkek daha çocuksu sorumluluk bilmeyen biri olabilir
Burada bir erkeğin cesur olması, kimseyle gönül eğlendirme çabasına girmemeyi anlamış olması gerekir.
Dipnot= babam gibi bir erkek istiyorum, güzel sevip kollayan. 777 kabul et yarabbim :D
11 Yorumla- +1 yıl
777 ne kız :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomple yasaklamayanın ya 😂
Hodri meydan.
Zaten kadın kahrı çekeceğime hayatımı yaşamayı tercih ederim.
Beynimle nefsimi derdest ettim ben.
Kadınlar bir delik verir. 30 tane açar.
Gereks yok 🙋🏻♂️
Almıyım alanada mâni olmayım.
Hoop ! gittim.12 Yorumla- +1 yıl
Kim kimin kahrını çekiyor yaw
Cevap sahibi+1 yılBenim çanak siz kadınların uyduyu çekmez.
Gerisi beni ırgalamıyor.
Kim kimi çekiyor çekmiyor efendim.
Zeki mürende bizi görmeyi versin.
😂
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden saçmalık olsun. Değil tabii ki. Allah Allah. 😃
11 Yorumla- +1 yıl
Nope saçma djdj
+1 yılHayır tabii ki canım zaten insan 30 yaşına geldikten sonra belli şeyler ciddiyete bağlanıyor e şimdi ben 32 yaşındayım yani benim bu saatten sonra liseli ergenler gibi birileriyle flört edip nasıl söyleyeyim böyle eğlenecek halim yok ha eğlence isterim şu anda evlenme gücüm de yok ama öncelikli benim için bu saatten sonra ciddi anlaşabileceğim kültürü ailesi benim aileme uygun birisiyle evlilik yapmak olur
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkide ciddiyet biraz da karşındakinin karakteri ile alakalı bir durum. Kimi erkek karşındakine göre şekil alır, kimi de cidden evlilik ile alakası yoktur ama tip, zeka ya da bir albeni vasıtası ile karşı cinsi istemese de kendine çeker.
Yaş ile bir alakasının olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence saçmalık değil ancak bu tamamen göreceli bir kavram. Benim için 35 yaş ve üstündeki bir erkekle evlilik yapmak çok absürt kaçacağı gibi, 25 26 yaşlarında birisiyle ciddi bir ilişki yürütmek asla saçma bir hareket olarak gelmiyor benim gözüme.
İnsanların ne zaman olgunlaşacağı hiç belli olmuyor evlilik öyle devlet dairesinde oturup surat asanlar gibi bir ciddiyet de istemiyor. Aklı başınsa olsun sadakatini sevgisini göstersin yeterli çok anlam yüklememek lazım10 Yorumla
+1 yılEmin ol bı insanın karakteri kafa uapisi 20 yaşındaki adamla,35 yaşındaki adamdan belkide dah olgun olabiliyorlar ben mesel 28 yaşında iken 25 yaşında manitam verdi her konuda da anlaşıyorduk takı yaşımı söyleyene kadar öncesinde 24 demiştim 18 olduğumu duyduktan sonra vazgeçti yani anlatmak istediğim yaş sadece bir sayı önemli olan ise işlevi 😄😄
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapılan yanlışları kendinizin yaşama ihtimalini düşünerek hareket etmek ya da sizin başınıza geleceği kanısında kafanıza çok takmanız yanlış yapmak ihtimalinizi güçlendirir.
Bu nedenle bence yaşa değil , başa takilmalisiniz.
Size güven veren , sizi dinleyen, fikir ve düşüncelerinize saygı duyan tabi sizinde bu düşünceler olmanız gerek.
Gerçi genel olarak kadınların çoğu arabası olması diyor ona göre hareket ediyor ama sizin bu gibi düşüncelerinizi bilemiyorum.10 Yorumla
+1 yıl33 olacağım, 2 yıl ile kaybettik. Yakalım.. 😁
17 Yorumla- +1 yıl
Yak yak yak 😃
- +1 yıl
30 ideal bence ama evlilik için 37 38 😁
- +1 yıl
Oha 7-8 sene ciddi ciddi takılmak nedir
- +1 yıl
Olgunlaşma 30 yani.. Evlilik için yaş 37 38 dedim😁
- +1 yıl
Olgunlaşma yok sizin hamurunuzda buna eminim ama ispatlayamam 😃
- +1 yıl
KARAKTER olarak olgunlaştıgimda sanırım 16-17 yaşlarındaydim.. 33-17 mevcut 16 yılda arada gelen güncellemeler ile devam ediyorum ((: He olgunlaşma ayrı içimizdeki çocuk ayrı 😁
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz :D
- Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılVallaha bilmiyorum dogrumu degilmi ama tek bildigim bir sey var oda sevgiden asktan herseyden beni soguttular herkes simdi süslu kelemelerin derdinde kimse yürkten sevmiyor herkes aski sevmeyi heves saniyor oysaki heves degil nefes bunu bilmezden geliyorlar
10 Yorumla
+1 yılAkıl yaşları iyice küçüldü bence erkeklerin kesinlikle 30 yaş altıyla sadece evcilik oynayacaksın onda da baba olma sen çocuk ol diyip terlikle döveceksin 😂 niye böyle dedim şimdi ona gelelim erkek beyni gelişimi bilime göre 23+25 yaşa kadar devam ediyor ve duygusal gelişimi anca tamamladı diyelim yeni tamamlanmış bir beyin var önümüzde daha gelişip deneyim kazanmak zorunda hadi buna da 3 yıl verelim 28 den önce yasaklanabilir uygun bulduk :))
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kesinlikle saçma şimdi diyecekler her şey yaş ile alakalı değil hayır her şeyi yaş ile alakalı 25 yaşındaki 35 yaşındaki adamın yaşadıkları aynı değil 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Yes bebiş 😃
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Abartıp saçmalamamak lazım, daha 20'li yaşlarında 40 yaşındaki adamlardan bile olgun kişiler tanıyorum. 18 yaşında evlenen kişiler de bu saçma tezi doğrudan çürütüyor zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu sadece sorudur bu kadar abartmasan mı acaba :D
35 üstü olup hala olgunlaşmamış erkekler var. Genele vurmak elbette yanlış evlenilecek erkek kendini belli ediyor.
Hovarda tiplerden uzak olunursa mesele çözülür diye düşünüyorum 😀
17 Yorumla- +1 yıl
Hovardayım ben diye bağırmıyorlar ki 🙄
- +1 yıl
Ama herkesin bir beni yok ki, hemcinslerim napsın 🥹 anlamıyorlar sonra
- +1 yıl
Üzgün değilsin hajs
- +1 yıl
Susturma beni :D
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Açıkçası bu düşünceye sahip bireylerin henüz kendini geliştirememiş olduğunu düşünüyorum. Çok sığ bir bakış açısı.
21 Yorumla- +1 yıl
yiaa demek öyle
Aradığı kadını bulursa yaşa maşa bakmaz ama ben de erkeğin mümkünse 35i geçmişi makbul diye düşünmeye başladım artik😂
12 Yorumla- +1 yıl
Bize bunu düşündürenlere yazıklar olsun :D
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. 35 demeyelim de 30 diyelim erkekler çok geç olgunlaşıyor. Aha ben 40 yaşındayım. Sanırsın hala 20 yim.
120 Yorumla- +1 yıl
Ee ne anladık 30 yaştan?
- +1 yıl
Ne 50 yaşında adamlar var uuu.. ne zaman olgunlaşıp gerçekten sevmek nedir, sahiplenmek nedir öğrenirlerse o zaman olsun. Genelde 40 yaş civarı diyorlar ya olgunlaşır ya da hepten cozutur diye
- +1 yıl
Aynı kapıya çıktık mı?
- +1 yıl
Kahve nerden çıktı şimdi 😅
- +1 yıl
Çay sevmem 😬
- +1 yıl
genelde karşı tarafa yaptırırım böyle işte :D afiyet olsun
- +1 yıl
Borç kabul etmiyorum ya, neden olsun? 😅
- +1 yıl
Bence cimri olan insanlar borçlanmaz, yanlış kanıya varmışsın :D
- +1 yıl
Ama borçlanmaz :D kimseye vermedikleri için zengin olabilirler
- +1 yıl
😌💅 aynı kapının önü tehlikeli, iyi günler efenim
Ya benim ne suçum var ben evde oyun oynuyorum 😄🤷♂️
Valla erkekler de ciddiyet arayamazsın ama adamlar da ciddiyet her zaman vardır 😎12 Yorumla- +1 yıl
Yürü be kuzuş
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Katılmadım :D bu işin tam yaşı yok kesinlikle. 35 yaş altına yasaklama olayını da protesto ediyorum ahahah
12 Yorumla- +1 yıl
Yalnız mı :D
+1 yılBence bu herkes için geçerli değil Ama zaten genel olarak bu çağın insanı yaş fark etmeksizin artık ciddiyet insanı değil oldu bitti insanı. Ciddiyetten ziyade Bir kaç günlük meşgale arıyorlar kendilerine.
20 Yorumla
+1 yılAl işte nerden vuracağını şaşırdı yaştan oynuyor 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntı yok, ben vuracak yer bulurum djdj
Erken yaşta olgunlaşan insanlara hiç rastlamamışsınız sanırım. 35 yaşında hayla belirli bir olgunluğa ulaşmamış erkek bireyler var. Bunlar yaşanmışlarla birlikte gelişir. Belirli kalıplardan uzak durmak gerekiyor bazı konularda.
10 YorumlaNeden saçmalık olsun ki? Ayrıca bunu kim neden ne kanıtla söylüyor. Bir erkek gerçekten ruhen olgunlaşmışsa ve sorumluluk alabiliyorsa yaşı isterse 20 yaşlarda olsun yine bence evliliğe hazırdır. Yaştan ziyade kişinin karekterine bağlı bir durum…
10 Yorumla
+1 yılEvlilik yasaklanmamali nedenleri;
Evlilik olmasa çok eşlilik olurdu o zaman çocuklar annelerini, babalarini karistirirdi ve olumsuz etkilerdi ya da diger ihtimalle kimse cocuk yapmazdi buda nüfus çöküşüne sebep olurdu10 Yorumla
+1 yıl35 yasindan sonra ciddiyet arasan nolcak 10 15 yasinda cocugunun olmasi lazim o yasta
14 Yorumla- +1 yıl
Kim diyor olması lazım diye?
- +1 yıl
Ben diyorum
- +1 yıl
O zaman sen öyle yap.
- +1 yıl
Yapariz dert etme
Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Ben de fenomen olup yeri geldiginde sacma sorular sormak istesem cok sey mi kaybederim?
12 Yorumla- +1 yıl
Olamazsın :D
Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Yaşlandım gençler bakmıyor demenin bir çok yolu var tabii 🙄☺️😇🥸
117 Yorumla- +1 yıl
Aksine kadınlar yaş aldıkça, gençlerden talep artıyor
- +1 yıl
Kandırma gereği duymuyorum şu an açıkçası
- +1 yıl
Nedense evet ya kadınlar için yaşlanınca daha çok kısmet çıkıyor
- +1 yıl
He ya olgunlasmayi beklim
- +1 yıl
Seni kınıyorum ne kadar yaş alsam da peşimde çıtırlar var istesem yarın kapar birini evlenirim o kadar yani 😃
- +1 yıl
Bu arada kiz haklı abi olgun kadınlar daha çok seviliyor ben de 19 yaşındayım ama olgun kadınlar daha çok seviliyor
- +1 yıl
Seni inandırmak zorunda deilim keyfin bilir yaşlı abi
- +1 yıl
Kıskanmayın arkadaşım 😃😃😃
- +1 yıl
@melissim0272 süpersin djdjsj
+1 yılNe bu? Dayıları pohpohlama şeysi mi dnfjf
Her neyse ciddiyet yaşa bakmıyor ya.14 Yorumla- +1 yıl
:D haha alakasız ya eğlencesine sorulmuş bir sorudur jdjd
- +1 yıl
GhostlyKisses Soruyu soran kadın zaten 33 yaşında 35 yaş altı erkeğin ona çocuk gelmesi normal ama 20 olup 35 e bakan kızlara bende karşıyım tam bi saçmalık
- +1 yıl
@Derindüşlerr şekerim ben bunu 20li yaşlarda da düşünüyordum :D
- +1 yıl
@derinduslerr o yaş aralığının da ne kadar ciddiyet abidesi olduğu burada 20 lik kız kovalayıp o yaşta sanaldan ekmek derdine düşmelerinden belli değil mi zaten? Trajikomik.
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYaş çok önemli değil fikrimce. Aklı başında, yaşadıkları sayesinde erkenden olgun duruşunu kazanmış bir erkek yirmi beş yaşında da evlenebilir. O tamamen bireysel ve kültürel bir durum. Karaktere ve akla bağlı. Ben kendi adıma böyle düşünüyorum, yaş bağlayıcı ve belirleyici unsur değil, akıl, kişilik önemli.
10 Yorumla Bence deyil tanidim bi cift var ve lise ikiden berli sevgililer ve unuversite ikideler ama halen sevgililer hatta evelenme olasiliklari bile yüksek bence kişilik meselesi bazilari kisa ilişki hemen yapip sonra oh biti falan ama bazililari cidden seven ve uzun sürdürürler
10 Yorumla
+1 yılGünümüzde asıl 35ine kadar ciddi ilişki aranır. 35ten sonra otel köşelerinde takılmak isteyenler çoğaldı. Koskoca 50 küsür yaşındakiler bile öyle düşünüyor. Korkuyorlar.
10 Yorumla
+1 yılHepsi için diyemeyiz ama geneli ergen oluyor, son 2-3 sevgilime baktığımda hep 30 üstü olduğunu farkettim onların da eksikleri vardı ama kendi yaşım erkeklerden bir tık daha iyilerdi yinede
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka? Benim yaşıtlarım 20li yaşlarında evlendi gayet mutlular. Tamam erkekler ne istediğini bilmiyor da abartmaya gerek yok. Bütün kadınlar gibi bütün erkekler de aynı değil.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenilmiş çaresizlik algısı gibi bir şey bu.
"Adam göreceğini görmüş yetmiştir" düşüncesi yanlış çapkın olan 25inde de olur 55inde de. 😄10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 952 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma bir mantık zaten ilişkinin başında ciddi ilişki aramak saçma giriş yapmadığım kompozisyona gelişme sonuç yazamazsın insan karşındakini tartmadan ciddiyete bürünemez
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 973 cevap paylaştı. şu an kadınlar ne istediğini bilmiyor erkek 35 e kadar işi gücü oturuyor kişilik oturuyor felan o zamna işte ilişkiye hazır erkek haline geliyor fakat 35 yaşına da nedense burada amca diyorlar
10 YorumlaEteklerin yüzde 90 ı aldatır zaten bu gerçek , ciddiyetten ziyade yüzde 10 kısımı bulmanız lazım ya da aldatsa farketmezse bazıları için farketmez zaten
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yasında olup, 45 yaşındaki insanlardan çok daha olgun olan insanlar tanıdım.
21 yaşında olup, hem sanayide çalışıp hem kardeşini okutan hem de evine bakan gençler tanıdım sosyetik.10 Yorumla
+1 yılBu her erkek için geçerli değil. Ne isteğini bilen ve bilmeyen olarak ayrılır.. 35 yaşın altındaki ne isteğini bilmiyor hepsine çizgi çek gitsin 😀
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ciddiyet yaşta değil akıldadır. burada yaşıyla çok şey yaşadığını düşünenden daha çok şeyler yaşamışımdır.
20 Yorumla
+1 yılSenin düşüncen öyle olabilir ama nice adamlar var 25 27 yaşlarında 35 yaşındaki kişiden daha olgun da olabiliyor
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılVay be, evliliğin benim için yasak olduğunu şu an bu soruyla öğrendim 😄
17 Yorumla- +1 yıl
Yasak demedim ki, yasaklanmalı dedim. :D git evlen sen
- +1 yıl
şu an urlaubtayım, istanbul’un içinden geçmekle meşgulüm. Evlilik sonraki iş 😄
- +1 yıl
Oha ey, İstanbul nasıl 🥹 beni özlemiş mi
- +1 yıl
Aşırı kalabalık, en son geldiğimde bukadar değil, ama her şeye rağmen 10 numara 5 yıldız. istanbul’a sordum seni de bekliyormuş
- +1 yıl
Beklesin beniii 😃
- +1 yıl
Tüh şansa bak, bir kez daha sordum bu sefer beklemiyormuş 😄
- +1 yıl
Yiaaa kandırma beni :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım size katılıyorum, ancak nadiren de olsa akıl yaşta değil baştadır cümlesini doğrulayan erkekler de oluyor.
10 Yorumla
+1 yılO kadar da değil ne yapacak kadınlar 10 sene sonra 50 yaşındaki erkekten mi bekleyecek mutluluğu huzuru aşkı?
10 YorumlaOlur mu ya ben 33 yaşındayım, şu an mental olarak zirvedeyim resmen. Duruma göre ciddiyet de düşünebilirim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAslında tam tersi 30 yaş üstü erklerde ciddiyet aramak saçmalık onlar daha akıllı oluyor 😂😂 genelde deneyimli oldukları için
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşındakiler belki sendroma uğrayıp evlenmek isteyebilir 😂
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
+1 yıl32 yaşındayım ama gayet olgun olduğumu düşünüyorum karadeniz güzeli 3 yılın lafını yapmayalim şimdi 😀
10 Yorumla
+1 yılBenim için yaş sadece bir sayıdır. Bu şekilde düşünenler para avcısı ve yobaz kadınlar diye düsünüyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılCiddiyet yaşta olmuyor ki kimisi var ciddiyeti 40 yaş gibi ama yaşı on sekiz vs vs bence 25 ve üstü ideal çapkın ama aman her erkek çapkın 😂
10 Yorumla
+1 yılYakında 35 den 50 ye çıkarsa o rakam şaşırmam 😅 Benim yaşıtım arkadaşlarım 30 yaş üstü çoğu insandan olgun. Bence sorun yaş değil.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Akıl yaşta değil, baştadır derler 30 yaş sonrası sendroma giren kadınlar var 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Ben o sendromla tanışmadım 😅
- +1 yıl
Evet doğru
- +1 yıl
Bye 😬
Ben 33 yaşındayım şimdi ben ilişkide ciddiyetsiz mi oluyorum bunlar bi takım uydurmadir efendim
20 Yorumla- Devamını Gör (164)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat