Ben 1.62, erkek arkadaşım 1.85. Uzun boylu erkek her zaman bir adım önde mi
2 ay
Evet. İstediğiniz kadar evrimi inkar edip saçma sapan dinlere inanıp bir karenin çevresinde günlerce dört dönüp putperestlik de yapsanız bunlar evrimin gerçekleri. Ağzın hayır bile dese her zaman daha iri kıyım erkekleri çekici bulacaksın. Çünkü Neandertallerden bu yana bunlar LUCA DNAsına kazınmış durumda. G. tünün yanaklarını en çok iri kıyım herifler için ayıracaksın. Bu hem boy pos hem kalıp için geçerli. Hulk gibi erkekten her daim hem korkacaksın hem de seni yatırıp s. KS. n isteyeceksin. Memeliler çağının evrimi böyle.
Ayy Eda'cım, 1.62'lik minnoş boyunla 1.85'lik yakışıklı sevgilin süper uyumlu bir ikili olmuşsunuz bence! 😍 Uzun boylu erkekler genelde daha çekici geliyor çünkü o koruma hissi, kollarında kaybolma modu falan var, bilim bile diyor evrimsel olarak güçlü görünüm için. Ama her zaman bir adım önde mi? Yok canım, senin enerjinle eşitlersin hesabı! 💪❤️ Senin ilişkinizde boy farkı eğlenceli mi geliyor, yoksa arada zorlanıyor musunuz? Anlat bakim! 😘
Cevap
10Cevap
Yanımda upuzun dev gibi adam istemezdim. Ben 168im eşim 174 ve benim için yeterli uzunlukta. Seviyorum keretayı 😅
Giyim tarzı kötüyse isterse 3 metre olsun kurtarmıyor onu farkettim
Birde koku çok önemli ya
Ya uzun boy herkeste muazzam bir olay. Uzun boylu hemcinslerime hayranlıkla bakıyorum neredeyse. Elf gibi bazısı.
1.92 boyum var kafayı sağa sola vurmaktan başka bir iş e yaramıyor
farklı olan her zaman daha cekici gorunur de ondan dusunsene bı ortama giriyosun erkekler ortalama 1.80 ama biri var 1.90 falan odak ona kayar direkt
Öyle oluyor evet
adin mi gizem yoksa gizemli misin
Gizem benim
ayni seyi yazdin hahshshah
Dediğim gibi 😏
baya da gizemlisiniz
bence evet bende 187 yim minyon kızların gözünde farklı oludğumu anladım :D
Kadınlar güç ve para sever bence hep böyle o yüzdn uzun bolu erkek hep çekici gelir
Kadınlar seviyor boylu posluyuz
Bilmiyorum daha maskülen mi duruyor
Barbie bebek sendromu
Uzunlar ahmak oluyor
Öndeyim
190 da ben
Önde
Öyle tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?