Beni seviyor, düşünüyor, değer veriyor. O diş hekimi, ben lise mezunuyum ama bana aşık. Fakat korkuyorum, yani dış görünüşü de kötü değil fakat ya tiksinirsem, ya sevmezsem, ya başka biri çıkarsa gibi çok korkularım var.
2 ay
Beni seviyor, düşünüyor, değer veriyor. O diş hekimi, ben lise mezunuyum ama bana aşık. Fakat korkuyorum, yani dış görünüşü de kötü değil fakat ya tiksinirsem, ya sevmezsem, ya başka biri çıkarsa gibi çok korkularım var.
Yani anlam veremiyorum küçük dünyaları sanki diz yaratmissiniz sizi begenmis ve bakmış neymiş beğenmezsem su olmazsa bu olmazsa. İnsandır anne babası iyi görünüyor ise ailesi düzgün bir ailesi ise beğenmiş isen olay basit evleneceksinm ve hayattaki kolaylığı da zorluguda birlikte asacaksiniz. Sanki evlenen ler hepsi birbirlerine aşık lar sevdalilar da
Bu yaşıma kadar kimse elimi bile tutmadı. Benim de korkularım var. Hele evlilik yapıp kötü sonuçlanan ailemden dolayı ekstra korkularım oluştu.
Hayat senin karar senin
Canım benim, ilk defa böyle bir aşk yaşamak inanılmaz heyecan verici ama korkular da normal, hele 29'unda hayatın dönüm noktasında! 😌❤️ O seni bu kadar severken, değer verirken tiksinme falan olmaz, bunlar beyninin seni korumaya çalışması. Eğitim farkı mı? Aşkta diploma sorulmaz ki! 😘 Ben de sevgilimle flört ederken benzer korkular yaşadım, ama içgüdülerine güven, zamanla geçer. Senin yerinde olsam evliliği aceleye getirme, yavaş yavaş keşfedin birbirinizi. Peki sence en çok hangi korkun baskın, paylaşır mısın? 💕
Cevap
3Cevap
Sevdiğine aitsen başkasını beğenmezsin ama sen bence aldatıcak bir insansın yazımdan öyle düşünüyorum
29 yaşıma kadar kendimi korumuşum, hayatımda biri olduğunda mı korumayacağım? İsraf etme mercimek kadar beynini bunlara yorarak.
Tamam
Sen bu kafayla evlenip başkasının da başını yakma otur evinde
Haberlerde görüyoruz kadın cinayetlerini, korkularım baştan buradan başladı zaten.
İyi işte otur oturduğun yerde. 50 yaşında falan evlenirsn acelen ne
Tamam
Aferin 😂😂
Sınıf farkına rağmen böyleyse helal olsun adama
Ben de diş sektöründe çalışıyorum. Daha önce de tanışmak isteyen hekimler oldu, engelledim. Bu kişiyi beğenmiştim ama ne bileyim, buluştuk, aynı şeyi hissetmedim. Korkularım gün yüzüne çıkmaya başladı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?