4 yıllık ilişkisi varken benimle flört mü etti, yoksa ben mi her şeyi yanlış anlayıp kafamda büyüttüm?

İşte tanıştık, ben onu ilk gördüğümde "işte bu" dedim. Ondan çok hoşlandım, tam benim tipim olduğunu düşündüm. Sonra ilk o bana yazdı, 2-3 haftalık bir konuşma sürecimiz oldu. Sonra yanımdaki kızla üçümüz konuşurken ağzından baklayı aldık. 4 senelik bir ilişkisi varmış. Yanımdaki kız o bunu söylerken bana bakmadığını dile getirdi. Sonra ben onunla arkadaş kalmaya çalıştım ama hislerime engel olamadım. Onun yaptığı hareketlerin flört olduğunu düşündüm. Bana parfüm alacaktı, birlikte kahve içmeye gidecektik, birlikte tabak boyayacaktık.. Bir sürü yapacak şeyimiz vardı ama cuma iş çıkışı onunla konuşmayı kesmek istediğimi söyledim. Bana durdu durdu neden diye sordu. Yüzüne bakamadım söylerken. İştekilerin bizi yanlış anladığını ve bu çocuk seninle flörtleşiyor diye konuştuklarını söyledim ki yalan değildi. Bunu dinledi, tamam ama bana saçma geldi dedi. Sonra sadece bu değil ki dedim. Seni ilk gördüğümde beğenmiştim dedim. Bir daha arkadaş gözüyle bakamıyorum dedim. Normalde şakacı bir çocuktur, ciddi konuşmayı şakayla örtmeye çalıştı. Beni yakışıklı mı buldun dedi. Ben de hayır dedim birlikte gülüştük. Sonra "birlikte kahve de mi içmeyeceğiz" dedi. Ben de hayır dedim, içmeyeceğiz dedim. Sonra birlikte tramvaya bindik, ben onu oturtmaya çalıştım boş koltuğa. İlk başta oturmayacağım falan dedi, ben de ittirdim onu. Sonra ben ayakta, o oturarak yol gittik. Bir durak sonra ona hiç bakmadan indim. Hâlâ aklımdan çıkmıyor.
4 yıllık ilişkisi varken benimle flört mü etti, yoksa ben mi her şeyi yanlış anlayıp kafamda büyüttüm?