Benimle başlarken ilişkisi varmış?

Merhaba şu anda 1 buçuk yıllık bir ilişkim var. Onunla ilişkiye başladığımda ilişkisi varmış üç yıllık bir ilişki. Ama uzak mesafe ilişkisi ve sevgilim ilişkisini bitirmek istemiş. Kız bırakmak istememiş. Yani sevgilim yüzüne defalarca söylemiş olmayacak diye hani evlilik olmayacak bizden olmayacak diye arkadaşların da sokmuş araya benimle birlikte olmadan önce altı ay boyunca hiç görüşmemişler. Benimle ilişkisi başladıktan iki ay sonra kız buraya gelmiş. Sevgilimin dediğine göre o gün o kızı son görüşü olacakmış zaten kız konuşmak için gelmiş o gün onunla beraber kalmış sabahında da bir daha hayatımda olmayacaksın demiş. Daha sonra da zaten hiçbir şekilde görüşmemişler. Arada arada bir mesajlaşmaları olmuş 2 3 ay daha sevgilim benle geleceğe dair konuşma yaptığı gün evlenmek istediğimize dair. Çünkü daha önce konuşmuyorduk bu konuşaları onunla ilişkisini bitirmiş tamamen. Ben bunları yakalamadım kendisi gelip anlattı. Sonrasında kızlada konuştum o da şok oldu ama anlattıklarına bakılırsa cidden ortada düzgün bir ilişki yokmuş. erkek arkadaşım onlayken ilişkide gibi yaşamamış benden öncede öyle bir uzak mesafe ilişkisiymiş. Tabiki bunların hepsi başlı başına yanlış daha sonra benimle tanışıyor zamanla bana aşık oluyor ve evlenmek istiyor. Normalde evlenme derdi olan biride değil. Ailesine bunca zamandır kimseyi söylememiş tanıştırmamış biri. Çok zor günler geçirdik ben kabullenemedim ağladık kendimizi yırttık. Onun gözünde o pişmanlıkları gördüm beni sevdiğini kendi hatalarını gördüğünü. Ben yakalamadan söyledi. Biz barıştık 7 8 ay geçti bana güveni bir şekilde sağladı yine çok zor oldu. Ama benim için yine huzursuz geldcekte yapar mı diye değilde geçmişi sindiremiyorum. Aynı yerde kalmasını söylediğine görede beraber olmamışlar sinir stres yapmış zaten migreni tutmuş dönmüş yatmış sabahınada artık hayatımda olmayacaksın demiş. Benim için bitmişti bu ilişki dedi sadece daha önce bu kızı birden engellemiştim bırakmıştım bu şekilde yapamadm o soğusun bıraksın diye bekledim ddi. Ve biz her gün yan yanaydık ne mesajını gördüm ne şüphelendim yok gibi bir şeydi. Ben affettim çok mutluyuz genel olarak ama geçmişi sindiremiyorum yapamıyorum. Onu şok seviyorum napıcağımı bilmiyorum bana evlilik teklifi etti ailesine anlattı. Ben daha önce bir evlilik yaptığım için ailesi kabul etmiyor onlara karşı çıktı. ama ben ne yapacağımı bilmiyorum buna benzer şeyler yaşayab oldu mu? Kendi içimden diyorum ilişkimizin başıydı çok sevmiyorduk ciddi değildik artık bu devirde kimse kolay kolay bir kişiye hemen aşık olup kenara çekilmiyor diyorum sevdi ciddi oldu ve tamamen kopardı diyorum. Bir taraftanda yanlış diyorum. Bana akıl verebilecek biri var mıdır çıkamıyorum işin içinden. Çok seviyoruz ikimzide yoksa bırakmak için çok sebep vardı ikimiz içinde.

Güncellemeler
1 yıl
Çok zor bir durumdayım iyi bir insan iyi bir baba olcak biri işinde gücünde ama içim sindirmiyor
Benimle başlarken ilişkisi varmış?