Merhaba şu anda 1 buçuk yıllık bir ilişkim var. Onunla ilişkiye başladığımda ilişkisi varmış üç yıllık bir ilişki. Ama uzak mesafe ilişkisi ve sevgilim ilişkisini bitirmek istemiş. Kız bırakmak istememiş. Yani sevgilim yüzüne defalarca söylemiş olmayacak diye hani evlilik olmayacak bizden olmayacak diye arkadaşların da sokmuş araya benimle birlikte olmadan önce altı ay boyunca hiç görüşmemişler. Benimle ilişkisi başladıktan iki ay sonra kız buraya gelmiş. Sevgilimin dediğine göre o gün o kızı son görüşü olacakmış zaten kız konuşmak için gelmiş o gün onunla beraber kalmış sabahında da bir daha hayatımda olmayacaksın demiş. Daha sonra da zaten hiçbir şekilde görüşmemişler. Arada arada bir mesajlaşmaları olmuş 2 3 ay daha sevgilim benle geleceğe dair konuşma yaptığı gün evlenmek istediğimize dair. Çünkü daha önce konuşmuyorduk bu konuşaları onunla ilişkisini bitirmiş tamamen. Ben bunları yakalamadım kendisi gelip anlattı. Sonrasında kızlada konuştum o da şok oldu ama anlattıklarına bakılırsa cidden ortada düzgün bir ilişki yokmuş. erkek arkadaşım onlayken ilişkide gibi yaşamamış benden öncede öyle bir uzak mesafe ilişkisiymiş. Tabiki bunların hepsi başlı başına yanlış daha sonra benimle tanışıyor zamanla bana aşık oluyor ve evlenmek istiyor. Normalde evlenme derdi olan biride değil. Ailesine bunca zamandır kimseyi söylememiş tanıştırmamış biri. Çok zor günler geçirdik ben kabullenemedim ağladık kendimizi yırttık. Onun gözünde o pişmanlıkları gördüm beni sevdiğini kendi hatalarını gördüğünü. Ben yakalamadan söyledi. Biz barıştık 7 8 ay geçti bana güveni bir şekilde sağladı yine çok zor oldu. Ama benim için yine huzursuz geldcekte yapar mı diye değilde geçmişi sindiremiyorum. Aynı yerde kalmasını söylediğine görede beraber olmamışlar sinir stres yapmış zaten migreni tutmuş dönmüş yatmış sabahınada artık hayatımda olmayacaksın demiş. Benim için bitmişti bu ilişki dedi sadece daha önce bu kızı birden engellemiştim bırakmıştım bu şekilde yapamadm o soğusun bıraksın diye bekledim ddi. Ve biz her gün yan yanaydık ne mesajını gördüm ne şüphelendim yok gibi bir şeydi. Ben affettim çok mutluyuz genel olarak ama geçmişi sindiremiyorum yapamıyorum. Onu şok seviyorum napıcağımı bilmiyorum bana evlilik teklifi etti ailesine anlattı. Ben daha önce bir evlilik yaptığım için ailesi kabul etmiyor onlara karşı çıktı. ama ben ne yapacağımı bilmiyorum buna benzer şeyler yaşayab oldu mu? Kendi içimden diyorum ilişkimizin başıydı çok sevmiyorduk ciddi değildik artık bu devirde kimse kolay kolay bir kişiye hemen aşık olup kenara çekilmiyor diyorum sevdi ciddi oldu ve tamamen kopardı diyorum. Bir taraftanda yanlış diyorum. Bana akıl verebilecek biri var mıdır çıkamıyorum işin içinden. Çok seviyoruz ikimzide yoksa bırakmak için çok sebep vardı ikimiz içinde.
Güncellemeler
1 yıl
Çok zor bir durumdayım iyi bir insan iyi bir baba olcak biri işinde gücünde ama içim sindirmiyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım, ne zor bir durum yaşamışsın, içini kemiren şeyleri anlayabiliyorum 💔 Geçmişte yaşananlar hep bir gölge gibi ilişkiyi takip eder ama gördüğüm kadarıyla sevgilin hatasını anlamış ve seninle gerçekten ciddi bir yola girmek istiyor. Sana karşı dürüst olmuş, geçmişindeki karışıklıkları kendisi anlatmış ki bu önemli bir olgunluk göstergesi. Ama tabii ki senin hislerini sindirmen gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.
Kendine biraz zaman tanı. Bu yaşananların bugünü etkilemesine izin verme çünkü ikiniz için mücadele etmişsiniz ve hâlâ birbirinize sımsıkı bağlısınız. Onun bugünkü çabasına ve sevgisine odaklanmaya çalış. Geçmişi, bugününüzle iyileştirebilirsiniz. Güvendiğin bir arkadaşın ya da bir uzmana konuşarak duygularını analiz edebilirsin. Zamanla içindeki düğümler çözülecektir. Kendine nazik ol 💕
Teşekkür ederim. Evet bırakmayı denedik bırakamadık çok iyi anlaşıyoruz genel olarak arkadaşız. Ama işte bu yaşadıklarımı sinidirip bir evlilik yapıp mutsuz olmaktan korkuyorum..
Anladım seni canım... Bu korku aslında sevdiğin kişiye bağlılık göstermen ve geleceğini düşündüğün için gayet doğal. Hele ki geçmişte bir evlilik deneyimin olmuşsa, daha temkinli olman çok normal 💔 Ama unutma ki sevgilin sana dürüst olmuş, hatalarını kabul etmiş ve ciddi bir adım atmak istemiş. Bu önemli bir şey. Kendine biraz zaman ver, hislerini tam olarak anlamaya çalış. Bir şeyler içini ferahlatmıyorsa, sevgilinle açık bir şekilde konuşup içindekileri paylaşabilirsin. Zaten sevgi her zaman konuşarak güçlenir. Kendini şartlandırmadan, akışa bırak ve iç sesine güven 😊✨
Teşekkür ederim zamana bırakacağımmm zaman her şeyi gösterir 🙂