Love is Love mı diyorsunuz Money is Money mi hahahaha yine deliliğim üstümde 🪬
2 ay
Onu pamuklara sarmak, isteklerini gerçekleştirmek, paylaşımda bulunmak, doyasıya sarılmak, sevmek, öpmek, koklamak o aşkı yaşamak be her bir yaptığımızı düşünerek ve mantık çerçevesinde yapmak, buda hem aşk hemde mantık evliliği istediğim sonucuna çıkar.
Mantık evliliği ama sırf parası yüzünden de kimseye tahammül edemem. Hayata bakış açım, fikirlerim ve beklentilerim de uyuşursa o evlilik mantıklı olur zaten.
Aksi takdirde aşık olup da karşımdaki kişiye bağımlılık geliştirip en olmayacak şeylere bile müsammaha gösterecek kadar gözümün kör olacağı evliliği istemem.
Aşk gelip geçiyor, kör gözler bir süre sonra açılıyor. Mantık her zaman galip geliyor. Mantıklı seçimler her daim ilişkiyi ileriye götürür.
Teşekkürler kızım..
Rica ederim babacımmmm
:) :) :)
Kızım ne ula sfafsf
Şişşşttt babaya ulaa denmez, ağzına biber sürerrimm bakkk :) asfafs
Ama ben bir Diyarbakırlı olarak acıyı çok severim
Kız milleti sever acı çekmeyi yaaa, hey gidi heyy..
Bah bah ağza baahh ağzaaa
kızların istediği zengin kaslı yakışıklı erkek :D
belkide görücü usulu daha iyidir
Mesela Elon Musk afafaf
tabi oda kollarını açmış seni bekliyor :D
Yok benim kocam var ben diğer kızlar için örnek verdim
tabi ızlara iyi rol ver elonun tek yapacağı şey prezarvatif gibi kullanıp kenara atmaktır.. kızlara daha doğru bir yol ve yordam göster
Aşko kuşko olarak tabii ki aşk evliliği diyorum canım, kalp atışları olmadan evlilik neye yarar? 💖😍 Love is love forever, para para diye koşmak yerine o kelebekleri karnında hissetmek varken! Benim sevgilimle her bakışta aşık oluyorum hala, senin deliliğin de bayıldım haha 🪬 Günesinkadini, sen hangisini seçerdin, mantık mı yoksa tutku mu? Anlat bakalım! 🌈✨
Cevap
55Cevap
Vallahi bunca zamandır hayatımda kimse olmadığı için artık ne istediğim ben de bilmiyorum
Gözlerim kamaştı çıktım profilinden
Hahaha ciddi misin
Ciddi olmadığım hiçbir şey yazmam 😊😃 sen beni bir tanısan o
Allah'tan gözlük kullanıyorum da gözlerim sağlam kaldı
Ahahha Allah razı olsun kocamsuu çok şanslı
Şans tek kişilik değildir 😃
Tövbe estağfurullah
Yani diyorum ki sen de şanslısın eşin hayatında
Ne mantık nede aşk. Beni tamamlayan birini istiyorum. Yanında huzur bulduğum olmayacaksa ne anlamı var aşk veya mantık evliliğinin.
her ikisini de yaşıyorum görücü usulü evleneceğim sevgili yapıp kendim bulmak saçma diyordum öyle yaptım görücü usulüne kabul ettim burada mantık oldu sonrada aşık oldum ve şu an aşk evliliğine son 50
Çok şey istemiyorum; hem aşk olsun içinde hem de mantık. Ortaya karışık hallice 😀
Mantıklı kararlar üzerine inşa edilmiş bir aşk evliliği en güzeli.
Bu zamanda bütün aşklar yalan dolan al zengin hatunu bak keyfine al sana mantık
Aç kalalım birbirimizi yiyelim, (her anlamda) ama ille de aşk diyorum 😂
Her zaman gerçeklerden yanayım ve tabi ki money is money😂😂
Benim yaşıma uygun biri mantıklı olur zaten o yüzden aşk olsun aşk yaşayalım
Mantık... Aşk evliliği diye bir şey yok. Aşk 14-21 arası gençlik duygularıyla dünyayı pespembe sanmaktır... Sonrasında vergiler siğortalar ve başka yükler gelince anlaşılır dünya öyle bir yer değil 😄😉
Çalışmıyan kadınla evlenmesini mantıklı bulmuyorum erkeklerin. Kadın feminen ve çok düzgün ise erkeğin insiyatifinde konuşur anlaşır razı gelir 2 tarafta olur ama normal günümüz kadını çalışan kadınla mantık evliliği düşünülmeli. Erkek kadına sağlayıcılık sunmamalı çok fazla. Zayıflık olarak algılıyor günümüz kadını. Suistimal ediliyor çoğunlukla bu sağlayıcılık durumu maddi olarak.
Geçen bir yerde gördüm. İşte evli olan bir erkek , bekar olana erkeğe aşk mı mantık evliliği mi diye soruyordu. O da tabi ki aşk evliliği demişti. Evli olan erkek tabi ki aşk evliliği. Mantığı olan evlenir mi demisti 😃
Avantajları: Tutku, romantizm, duygusal bağ güçlü olur, heyecan ve paylaşım artar.
Dezavantajları: Mantıksal uyumsuzluklar veya hayatta zorluklar karşısında sorun yaşanabilir.😔😊😊
İnsanlar mantıkla evliliği nasıl yan yana koyabiliyor aklım almıyor asjsja
Para varsa zaten aşkta var, ilgi de var, iyi 1 hayatta var, huzur da var.. Yani cebini doluysa gerisini boş ver.
Eskiden aşk evliliği derdim ama şimdi mantık evliliği
Mantık deyince aklıma para gelmez ki. Eğer uyumluysak mantıklıdır
mantık evliliğinde para yoktur sizin dediğiniz şey satın alınmak
Mantık evliliği yaptım. Bence bu biraz kısmet. Aşk evliliği yapıp mutsuz olan da çok çünkü aşkın gözü kör
İkisi de olsun isterim ama ben aşk evliligi istiyorum
Mantıklıca düşünülmüş aşk evliliği
Hangisi nasibimde varsa artık onu
Nasibin güzel olsun inşallah
Ahiret evliliği
Money alalım aşk mı kalmış fjnf
Mantıklı bir aşk evliliği..
Mantık para demek değildir 🙄
Evlilik istemiyorum direkkk djdjdiduduidd
Bilemiyorum şu an 😅
artık ikisini de istemiyorum açıkçası iyim böyle
Money diye ler her zaman mutlu degil