Aşk evliliği mi, mantık evliliği mi tercihiniz?

Ne aşk ne de evlilik hayatın olmazsa olmazı değildir. bu kafayla yola çıkın, bi salın kendinizi rahatlayın. özgürce başlayın ilişkilerinize. içinizden gelen sesi dinleyerek yola devam edin. evliliğe karar verirken işin içine mantığı da katın. çok da uzatmayın böyle süreçleri. sonra aşk zaten sizi bulacaktır.
Teşekkürler...
Hala mantık aşk diyosunuz ya bu 2 si yetmiyor hiçbirşeyee şunu kafanıza sokun artık
En önemli şeyleri hiç saymadın benim sana saygım yoksa misal o iş yürümez güvenim yoksa başlamadan biter ya da çıkar ilişkisidir köprüyü geçene kadar olan sürectir 1 kişiye tam anlamıyla güvenmek çok zordur çaba ister ve o yıklmamalı ve daha önemli şeyde var aile ilişkisi ailesiyle geçinme nası annesine babasına nası değer veriyo felan evlilik ölesine yapılacak bişi değil maalesef aşk sevgi para olsun hertürlü gider diyemessin o ilişkiye din de bi etkendir ya daha çok sey bile sayılabilir aşşa yukarı aile din saygı güven gibi şu an yeni kalktım bukadar 😇
Cevap
13Cevap
Bir çocuk oyuncakcıda gördüğü oyuncak alınmadı diye ağlıyor günlerdir oyuncak alınıyor bir gün geçmeden o oyuncağı al kaybet çocuk nerede demez
.. demem o ki insaniyeti olan insanla evlilik olur hoşgörü vefalı saygılı olan insanla evlenilir
Aşık çekimi var vefa yok
Mantık. Amaç uyum daha önemli. Sevgi de zamanla gelir.
O zaman da yapacak bir şey yok. Sevgi gözü köreltebilir ve sırf seviyorsun diye istemediğin biriyle evlenebilirsin.
Önce mantık olması gerekiyor. Diyorum ya sevgi gözü köreltebilir diye yani mantığı devre dışı bırakabilir ama mantık sevgiyi devre dışı bırakmaz.
Nasıl evlenildiği değil. Karşılıklı sevgi saygı ve dürüstlük içinde olacak evlilik tercihim olur
bendece öyle zorunlu sevgi değil gerçek sevgi istiyorum
Mantık bir yere kadar olabilir ama aşk sönmeyecekse her zaman
Mantııık milyon kere söyledim halen daha söylerim , mantık eşittir akıl , akıl eşittir mutlu evlilik irdelemeye ne hacet nokta.
Sence bu "mantık"lı mı?
Buradaki mantık kelimesinin göreceli olduğunu düşünüyorum ama aşk evliliği deyince yok yanıyorum ölüyorum bitiyorum diye modlara girebiliyor insan bu devirde ezici çoğunluk aşk evliliği yapıyor sonuç ortada :) Bu konu benim için tartışmaya kapalıdır
Aşk evliliği yapan dibe batıyor
Evlenmeye karşıyım kimse beni sahiden sevmeyecek çunku
Ben karşılaşmam beni ya play boylar ya da acı cekenler buluyor
Gelmesin istemiyorum
Aşkı bulamadım bu saatten sonra ne olur bilemem
Benim gibi kimse olmasın
Ben geçsin istemiyorum biliyormusun geçince unuturum diye korkuyorum
Evet aklıma bunu hep söylüyorum ve kabul ediyor ama gerçekten gönül ferman dinlemiyor
EVET 11 yıl oldu sorki yüzünü hatırlıyormusun yemin ederim hatırlamıyorum ben onu değil sevgimi unutamıyorum
Bence de sen onu unuttun sende bıraktığı izi unutsmıyorsun. Ama bu iz sana zarar veriyor. Artık bu izi de söküp atman lazım içinden. Bu hayata bir daha gelmeyeceksin sen de hak ediyorsun mutluluğu. Emin ol o kız senin onu bu kadar sevdiğini bilmiyor ya da umursamıyordur çoktan unutmuştur. Sen de unut artık. Yeni bir sayfa aç kendine.
Evli üç çocuğu varmış hiç aklında olmadığımi adım gibi biliyorum ama işte ama Umut fakirin ekmeği iste
Sence başka birini nasıl alayım kötülük olmazmi
Nasip diyelim gerçekten her şey nasıp
Aman annem duymasın bu dediğini kadının bütün hayali modu bu
Aman aman dur aramaya korkar oldum zaten konunuz diirej o
😅😅😅asla asla paket eder beni
Allah'tan ufak kardesim var yoğunluk onun ustunfey
20 gün izine gidiyorum 19 gün muhabbet by
Kız derdin ne benimle
Eyvallah Varol sagol
Yemin ederim on dakika önce konuştum mevzu yine buraya çıktı
2023 e de bekar giricem annemle sen uzai dur
Ne fenasin ya seni evlendirelim
Ooo tam çağın yaşın geçince begenmessin
Lan yoksa bu hesap annneminmi 😅😅😅 bu kadar baskıyı bir o yapıyor
Kesinlikle bu ikili yan yana gelmemeli
Beni bana bırakın vallaha siz acı olaraj goruyorsujuz ama ben halimden çok memnunum kadına ihtiyacım. Yok
Evet tam olay bu gülüyorum eğleniyorum ama aklimdan çıkmıyor cakilmie
Duymasi bile kötü
Yorumu takip edemiyorum mesasj at
İkisi birden olmak zorunda bence tamam kimse kusursuz değil ama bence ben de baya az kusurlu tüm kendimden örnek verdim ama olsun 😂
Aşk tabikide
Aşk evliliği
Aşk evliliği
Ömür boyunca kadın değiştirmek tercihim
Ben herseye karşıyım
Mantık tabiki
Evlenmemek daha iyi
Düğün masrafları altın ev birde nafaka var
Ben değil eşim düşünürse
Düşünmek lazm nafaka ödeyen çok erkek var
Boşanmalar arttı ama
Nafaka kalkarsa düşünürüm evlilik ancak
Amin
Aşk %100
Niye ki? Mantık evliliği derken ne anlamda mantık?
Niye?
En İyi Cevaplar