Aşk evliliği
Mantık evliliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cengiz Aytmatov’un Selvi boylum Al yazmalım kitabındaki ve filmdeki Asya’nın canı pahasına sevdiği ilyası değilde, Cemşiti seçme sebebi gibi..
Sevgi neydi neydi
Emekti..
Değer veren sevilir bazen aşık olduğun kişidir bu emeği veren, Bazen ise mantıken olan🥲🙂
Bence duruma göre değişir. Yani genel olarak aşk evliliği eğer 2 taraf da aşıksa lakin öyle bir durum söz konusu değilse ne bileyim evliliğin bazen anayasal olarak faydaları olabiliyor bu nedenle de evlilik yapabilir ama çıkıp gelip kimsenin diğer tarafa bunu soracağını da düşünmüyorum. 2 taraf da razıysa olur, ki bu zamanla aşka da dönüşebilir. Mantık derken aldatma, parasından yararlanmadan bahsediyorsanız bu bana göre mantık değildir ve herkes bunu akıl edebilir önemli olan kişinin içinde büyümüş o etik kavramı.
Aşk evliligi bence, nedense duygusal bişeyler hissetmediğin biriyle sırf mantıken uygun olduğunu düşündügün için evlenmek bir hayli kötü hissetirebilir ve ilerde günü geldigi zaman gerçekten birine aşık olduğunda mantık devre dışı kalır ve yuvan yıkılır olan masum cocuklara olur kimse mutsuz bir yuvada olmak istemez..
Aşık olduğun adamla sadece aşk çerçevesinde ilerlersin ve aşk bittiği zaman hersey biter.. ama mantık çerçevesinde arkadaş oldugun insanla herseyi paylasabilirsin.
Teşekkür ederim. Ek bilgi Aşık olarak evlenmekle gorucu usulu araştırmalara göre 7. yilda esitleniyor. Arkadaşın ise en iyi tanidigin kişidir...
Cevap
41Cevap
Aşk evliliği
Mantık her daim güçlüdür. Aşk ise sel gibidir. Hepimiz geçmişteki efsane aşıklar gibi olamayacağımıza göre... Mantık candır dedim.
Sana bişi diyim mi kafalar uymuyorsa aşık da olsam gebersem de artık evlenmem
Pekı kafa uyuyorsa
Aşk önemli ama bulamazsam belki mantık evliliği yaparım.
Çocukken karar verdim sadece âşık olduğum erkekle evlenirim diye kesinlikle aşk evliliği bence🍀🗝️
Elbette ask mantık evliliği bi yere kadar sürüyor
Mantık evliliği lakin arada o tensel çekim de olmalı
Aşık olduysam eğer evlenmek mantıklı gelir mantık evliliği yaparım 😉
Mantigima uyan zamanla aşka dönüşen evlilik. 😃
Ne yapayim Ben mantikli Ask lazim bana. That's it
Kadınlar boşanıp nafaka kapmak için evleniyor bu devirde evlenilmez.
Aşk evliliği ama bi yerden sonra mantik evliliğine dönüyor
Evlilik ne aşktır nede mantık İkisinin karışımı olur. Mantık varsa aşk yoktur Aşk varsa Mantık yoktur bu kadar basit
mantık evliliği ne ya evliliğin mantısı mı olur
Mantığı kaybetmeden yapılan aşk evliliği
İçinin almadığı birini sırf mantıklı diye isteyemezsin bnce
Aşk veya görücü usulü evlilik
Bence mantı evliliği
Mantı yapabilen kız benimle evlenir
Aslında saygı sevgidir bu sorunun cevabı ama ask olmadan mantık evliligi yapabilen görmedim illaki kıvılcım olacak
Hafıf kıvılcımmı
Aşk evliliği derdim ama artık mantık evliliğine daha yakınım :) gittikçede yaklaşıyorum
Aşk olmazsa tutku çokta anlamlı olmuyor ruhu paylaşmadan mantığı paylaşmak gereksiz bence
Aşık olduğumla evlenirim
Mantık ya aşk olduda ne oldu sanki
Aşk bir yerde mantığı ister ya
Başımı mantığa dayayacağım bu gidişle
Mantık ve aşk içeren bir evlilik
İkisi de olsun
Evlenmemeyi tercih ederim :)
Gerçek sevgi olmadan insanların çoğu mutsuz
Mantık evliliği tercih sebebidir !!
Mantık ama sevgide olmalı
Mantıksız değilim
Aşk değil, mantıklı sevgi
Aşk evliliği yaptım. Gayet mantıklı oldu.
Herkes sevdiğiyle birlikte olsun
Hiç olmayan evlilik.
Evlilik pişmanlıktır.
Mantıklı bir aşk 👍🏻
Sevmediğim hiçbir evliliği istemem
Mantıklı bir aşk evliliği.
Aşka aç kalmış biri olarak aşk evliliği isterim
Mantık diyorum aşktan çok çektik
mantık kazanır. aşk evliliği hüsrandır
Tabi ki aşk
Aşk beee
Mantık evliliği