arkadaş olarak gerçekten çok iyi bir insan mutluyum ama aşk işleri benlik değil çünkü üzülen ben oluyorum ama kaybetmek istemem ama flört etmeye çalışınca kasılıyorum mesajlarda
2 ay
Senin durumun çok tanıdık. İnsanı en çok zorlayan şey “ya kaybedersem” korkusu. Arkadaşlıkta rahatsın çünkü kaybedecek bir şeyin yok. Ama flört devreye girince her şey anlam yükleniyor, her mesaj tartılıyor. Oysa karşındaki de tıpkı senin gibi biri. Kusursuz olmak zorunda değilsin. Mesaj atarken kasılmak yerine arkadaşına nasıl yazıyorsan ona da öyle yazmayı dene. Fazla düşünme, olur ya da olmaz. Olmazsa da zaten arkadaşlığını kaybetmek istemediğin biriyse karşılıklı konuşup yolunu bulursun. Ama kendini bu kadar sıkarsan ne sen rahat edersin ne o. Biraz sal. Olacaksa kendiliğinden olur zaten.
içimden hiç gelmiyor biliyor musun kötü hissediyorum
Ayy canım, o karışık hisleri o kadar iyi anlıyorum ki 💔 Arkadaşlığın tadı başka, ama flört girince kalp hop hop atıyor değil mi? Ben de sevgilimle tanışmadan önce benzer yaşadım, kasılıp doğal olamıyorsun 😅 Senin yerinde olsam samimi kalır, "Seni seviyorum ama arkadaşlık modunda mutlu olalım" derdim nazikçe ❤️ Kaybetme korkusunu paylaş, empati kurar o da. Peki sen en çok neyden çekiniyorsun bu flörtte? Anlat bakalım 🌸
Cevap
4Cevap
Bende bi kankamla aynı durumdayız flört etmeye başladık eskisinden çok daha iyi oldu
ayyy hayırlısı olsunn
Merhaba iyi günler
Dayımın lafına geldik kadınla erkek arkadaş mı olur dediği yer
neden olmasın😭
Sen kendinden çekiniyor olmayasın
aslında aşık olduğum birisi var ve aramız açık 6 gün felan oldu onu bekliyorum...
yani saldım biraz ama kimseyle çıkmak istemiyorum ya of çok kötü bir şey
evet bi de öncesinde ghostlamıştı 2 ay sonra arkadaşım dediğim işte neyse aşkımlı konuşmaya başladı☠️
nasıl yani
yani aslında onunla konuşmak istiyorum ama arkadaşça
çünkü duygum yok beni 2 kere ghostlafı en son 2 at sonra döndü ve döner dönmez insan aşkımlı nasıl konuşabilir
Bi dene baktın olmuyor kesersin
içimden hiç gelmiyor biliyor musun kötü hissediyorum
Anldm kaç yaşındasın seni tanıyabilir miyim
ben 19 o da 19 aslında aşık olduğum birisi var ve aramız açık 6 gün felan oldu onu bekliyorum...
Anldm çok gençsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?