İnsanlar seninle nasıl iletişim kursun sana nasıl davransın istersin?

İnsanlar seninle nasıl iletişim kursun sana nasıl davransın istersin?
genellikle benim gibi insanlarla anlaşıyorum ben. yani kafa dengi olan samimi olabildiğim ve güvenebileceğim insanlar ile böyle insanlarla da zaman içinde güven oluşuyor zaten.. normal konuşarak yaklaşabilirler.. ama bunun dışında ki insanlar mümkünse benden çok uzak dursunlar ki bende onlardan uzak duruyorum zaten her zaman için ve ilgilenmiyorum.
İnsanların bana dürüst, saygılı ve samimi bir şekilde yaklaşmalarını isterim. Gerçekten değer veren ve kendini olduğu gibi ifade eden kişilerle sağlıklı bir ilişki kurabilirim.
İnsanlar benim onlara yaklaştığım gibi yaklaştı aslında benim için kafi. Çünkü insanlar artık çok değişik bir yapıya sahipler senin kibar ince düşünceli ve empati yapmanı bir zayıflık olarak görüyorlar ve bunu kullanıyorlar. Artık insanları anlamak gerçekten zor
Eic için teşekkür ederim 🌸☺️
Rica ederim 🦋
İnsanların bana olduğu gibi yaklaşmalarını isterim. Olmayan bir karaktere bürünmelerini istemem. Gerçek kendilerini göstermelerini isterim. En önemlisi gerçekten dürüst olsunlar..
Rica ederim 🦋
Cevap
23Cevap
İnsanların değil, kedilerin yaklaşmasını istiyorum
Bana oldukları gibi gelsinler yalan sahte olarak gelmesinler. Doğru insan olsunlar. İkiyüzlülükte riyakarlıkla işim yok. Mesela geçen gün bir arkadaşla konuşuyoruz buradan ya işte dedim sorunda neden diyorum beğeni atmadın. İyi diyor şimdi senin like yağmuruna tutacağım. Hayır diyorum yani benim düşüncem o değil senin sorunda beğenmen önemli diğer sorularda değil dedim. Bu şekilde yaptığında yapmacık olduğu belli oluyor dedim içinden gelerek yapmanı istiyorum ama ben seni dedim. Benim için insanların dürüst olması önemli. Bir şeyi ben istiyorum diye değil kendi içlerinden gelerek yapmadılar. Veya ben de onlar için bir şey söylüyorsam kendim istediğim için söylemeliyim onlar istediği için değil.
İnsanların bana yaklaşırken samimi, dürüst ve saygılı olmalarını isterim. Yüzeysel değil, gerçek bir ilgi ve anlayışla yaklaşılması, beni daha iyi tanımak isteyenlerin doğru bir yaklaşımı olacaktır. İnsanların beni olduğu gibi kabul etmeleri ve önyargısız bir şekilde yaklaşmaları da önemli. Kendimle barışık, net ve güven veren biri olarak, başkalarının da bu yaklaşımla bana gelmesini tercih ederim. Zorlama ya da baskıdan kaçınırım; doğal, içten ve karşılıklı saygıya dayalı bir iletişim her zaman daha sağlıklı ve keyifli olur.
Ne kadar az insan, o kadar çok huzur. İnsanlar özellikle birtakım zehirli ruh hastaları benden sonsuza dek uzak olsunlar, yolda giderken karşılaşsam kesinlikle yolumu değiştiririm.. Canları cehenneme..
Mümkünse belli bir mesafeden öteye geçmesinler. İyiliğin arkasında bile art niyet arar oluyor insan. Fakat illa bir tutum gerekiyorsa yargılamadan, çıkar ilişkisi olmadan, hiç bir şey beklemeden üzmeden kırmadan yaklaşmasını isterim.
Ancak yer yüzünde ne böyle bir insan bulunur ne de böyle bir ilişki.
Ben herkese saygılı davranıyorum
bana da öncelikle saygılı davranmalarını bekliyorum o yüzden saygısız insana tahammülüm yok
Saygılı, kibar, nezaketli, ince düşünceli, kırmadan ve naif şekilde. Yani benim onlara yaklaştığım gibi.
Sadece karşılığını almak isterim her zaman..
Samimi, sıcakkanlı ve önyargısız. Ama hiçbir zaman böyle yaklaşan olmadığını için yaklaşmamalarını tercih ediyorum.
Mesafeli, gereksiz samimiyet kurmadan muhatap olsunlar aksi yalan geliyor o yalanı hissedince zaten ben hepten çekiliyorum.
Önyargısız, anlayışlı ve ayna olmasını. Bana yanlışımı doğrumu eksiksiz söylesin isterim. Tabi güzel bir dille incitmeden.
İnsan gibi yaklaşsinlar doğru düzgün seviyeli samimi dürüst fazla bir şey istemiyorum
Yeter ki aklı mantığa çalışan niteliğe çalışan olsun.
Yumuşak ve neşeli yaklaşım guleryuzlu yaklaşım iy olur
Mesafeli ciddi ve dürüst olsunlar.
Laubaliliğe ve yalana tahammülüm yok
Sipariş üzerine olsa keşke ama olmuyor o işler öyle ☺
Karşı taraf düzgün sakin insann eski insann kılıgında saygılı üslup güzel olmalı
İnsanların bana yaklaşmalarını istemiyorum, böyle iyiyim..
Saygı çerçevesinde ve belli bir mesafede.. çünkü ilk başta gereksiz samimiyet kurulmasını sevmiyorum
Beni görmezden gelmesinler yeter, özellikle sevdiğin/i bildiğin kişi bunun acısını yüreğimin en derin noktalarına kadar ödetti.
Görmezden gelinmek çok zor.
Saygılı, komik, ve sevgi çerçevesinde yaklaşım beni kendine bağlayabilir ama yapmacık olmasında 😀
Gelmesinler hiç ya zaten çok yorgunum bana değmeden geçip gitsinler
Karşı taraftan tek beklentim düzgün bir üslup ve nezaket
Çok yaklaşmasınlar belli bir mesafede düzgün bir üslupla laubali olmadan konuşsunlar yeter.
Kibar olurlarsa sevinirim
Benim gibi mi?
🙂
Evet/hayır?
Tanımadığım için bir şey diyemedim hak verirsin ki dhdhd
Peki
İçten ve şeffaf olmalarını kendim gibi.
Samimi dürüst güler yüzlü
Saygı benim için çok büyük bir önem ifade etmekte.
Sağımdan yaklaşsınlar isterim 😂
Sıcakkanlı samimi ve dürüst
Uzak dursunlar lütfen 🙂
Şeffaf ve net olsunlar yeterli.
Saygılı kibar değer veren
Durust olsun lar yeter bana
Ben onlara nasıl yaklaşıyorsam öyle
Yaklaşmasınlar isterim.
Dürüst yaklaşsınlar canımı yesinler
Normal içten olsunlar cıvık olmasınlar
Samimi ve mantıklı yaklaşmaları iyi olur
Beni düşünsün korusun yeter
Saygı ölçü mesafe hadd
Benden uzak olsunlar ya
Yaklaşmasinlar bu dönemlerde
Ben insan sevmiyorum
Gölge etmesinler başka ihsan istemem.
Her zaman iyi sadık dürüst yakın sevecen
neşeli, samimi, saygılı yaklaşmalarını isterdim
Yaklaşmamalarını. 😂
Yaklaşmamaları daha hayırlı
Saygılı
Davrandığım gibi
Sınırını bilsin, leb demeden leblebiyi anlasın.
İnsan gibi
İnsan gibi
Beni anlasın yeter
Saygılı ve dürüst
Ahlaklı ve kibar
Delice
Yaklaşmasınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?