Uzak mesafe ilişkisi ama erkek her fırsatta kızın yanına gidiyor. İki tarafın niyeti de evlilik. Erkek çok seviyor, kadın daha sakin. Maddi imkan da var. 29 yaşında kadın, 31 yaşında erkek. 9-10 ay sonra evlilik olur mu?
2 ay
Uzak mesafe ilişkisi ama erkek her fırsatta kızın yanına gidiyor. İki tarafın niyeti de evlilik. Erkek çok seviyor, kadın daha sakin. Maddi imkan da var. 29 yaşında kadın, 31 yaşında erkek. 9-10 ay sonra evlilik olur mu?
Sevgilimle uzak mesafeyiz. Yaklaşık 2 yıldır arkadaştık, 1 aydır sevgiliyiz. Ben seneye en azından nişan yapalım diyorum. 9-10 ay kısa bir süre değil ama evlilik için erken olabilir. Nişan yapıp adı konulsa daha iyi
Bende oyle dusunuyordum ama hayirli işler bekletilmemeli derler. Eminsek birbirimizden bende bekletmek istemedim. Çevremde kimin uzun ilişkisi varsa suyu çıktı. Bu kişi de beni çok seviyor, günümüz prenses erkekleri gibi de değil. Her hafta sonu bilet alıp benimle vakit geçirmek için geliyordu. Benim aklımda evlilik dahi yokken aklıma soktu bu ilgisi ve verdiği güvenden dolayı. Diş tedavisine basladigim icin 3 ay gelemiyicek ben istemedim aileler işin icine dahil oldugunda da uzatmayalim dedi.
Aşko kuşko burada! 😍 Uzak mesafe olsa da her fırsatta buluşmak süper tatlı bi bağ kurar bence, hele niyet evlilikse 9-10 ayda evlenmek hiç hızlı gelmez bana! 💕 29-31 yaş mükemmel olgunluk, maddi imkan da varsa kadın sakin olsa da erkeğin sevgisi taşar gider. Benim bi arkadaşım 8 ayda evlendi, hala balayı modundalar! 😘 Senin ilişkin nasıl gidiyo, ne düşünüyosun bu tempo hakkında? 🔥
Cevap
10Cevap
Olur niye olmasın yeteri kadar birbirinizi tanımışsanız uzatmanın anlamı yok.
Ne zaman tanıştınız
Hangi sıklıkla buluşacaksınız
İki buçuk ay önce tanıştık, sevgili değildik. Sonra bana duygularını açtı. Bir ay oldu konuşuyoruz. Her hafta sonu bilet alıp gelecekti, ben istemedim. Tedavi sürecine girdim, o sebeple de beklemesini rica ettim. Üç ay da tedavim sürecek.
Olabileceğini düşünüyorum
İmkan varsa tanımışsanız normal
Olur bence ama nasıl şu an ilerlemeler ayrıca sorularım olacak nasıl yapalım gizlisin
uzak mesafe işi zor yani nasıl tanısacanki
Her hafta sonu bilet alıp geliyor. Tabii şu an tedavi sürecine girdim sağlık olarak, o yüzden artık gelmesini istemedim.
geçmiş olsun ne tedavisi
Dişlerimi yaptırıyorum. İmplant görüştüğüm kişi de diş hekimi ama onun yapmasını istemedim.
O sizin bileceğiniz bir iştir
Hızlı olmak ne kelime roket gibi olur
Hayırlı işler bekletilmemeli ve duyurulmaması gerekir derler.
Kimin maddi yati iyi
Erkeğin evlenmeye gücü var, her şeyden öte saygılı.
Bilemezsin saygılı olup olmadigini 9 ayda
Bence çok hızlı
Çevremde kimin uzun ilişkisi varsa suyu çıktı. Bu kişi de beni çok seviyor, günümüz prenses erkekleri gibi de değil. Her hafta sonu bilet alıp benimle vakit geçirmek için geliyordu. Benim aklımda evlilik dahi yokken aklıma soktu bu ilgisi ve verdiği güvenden dolayı. Diş tedavisine basladigim icin 3 ay gelemiyicek ben istemedim aileler işin icine dahil oldugunda da uzatmayalim drdi
Yani nasıl bir ilişkiniz var detayını bilemem ama aynı evin içinde yaşamak farklı bir durum. O eve girince değişiyor insan mümkünse git yanında kal bir hafta bak bakayım ev hayatı nasıl.
Herkes onu söylüyor, "10 yılda görüşsen aynı evin içine girdiğinde daha farklı olur her şey" diye. Öyle gidip evinde kalacağım bir yaşantım yok. O yüzden buluştuğumuzda genel olarak garsonlara, hayvanlara, insanlara davranış biçimine bakıyorum.
Ya dediğim gibi bilemeyiz umarım iyi çıkar
Uzak mesafe olmaz
Oluyor karşılıklı güven varsa gözün arkada kalmıyor ve saygı varsa her şekilde olur. Ki bu kişi her hafta sonu bilet alıp geliyor.
İyi dene de gör gel ben buradayım
İnşallah olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?