O daha 20 yaşında 1 yılı aşkın gelgitli ilişkimiz var. Çevre ilişkimizi öğrendi linç yedik ama ne yaptıysak kopamıyoruz.
Şunu da eklemeliyim yaşını göstermeyen dikkat çeken çok güzel ve çekici bir kadınım fakat bu imkansızlıkları değiştirmiyor.
O daha 20 yaşında 1 yılı aşkın gelgitli ilişkimiz var. Çevre ilişkimizi öğrendi linç yedik ama ne yaptıysak kopamıyoruz.
Şunu da eklemeliyim yaşını göstermeyen dikkat çeken çok güzel ve çekici bir kadınım fakat bu imkansızlıkları değiştirmiyor.
Güvenme. Eski sevgilim hep kendinden büyük dullar aramış cinsellik için. Maddi durumları olduğu için de gerçekten elde etmek için her şeyi yapmış. Bana çocuk istemiyorum sevmem diyen kişi cocuklu vw torunlu kadınlara sahip çıkıyor gibi yapıyordu. Ailesiyle beni iletişime soktu bana yeminler sözler veriyordu benimle evlenecek diye zaten ailesi beni seviyordu direkt kabul ettiler. Belki de beni tek rahat edebilmesi için kullandı ailesi görücü bulmasın diye bilmiyorum. Baktım 4-5 dul kadın ile yazışmış. Biri cinsellik istemediğini açık açık söylemiş. Benim ki de ben öyle birimiyim diye trip atmış ve engellemiş. Diğeri ise erken daha cinsellik için seni daha tanımıyorum demiş. O da zaten evlenme gibi niyetimiz yok olamazda kendinde biliyorsun boşuna bu kadar büyütma eğlencene bak gibi pis seyler yazmış. Cidden sizi sevecek düzgün ve yaşınıza uygun kişiler arayın. Kendinizden küçük biri size ne sahip çıkabilir ne ilerde kocalık yapabilir ciddi olsanız bilene. Yaşı daha küçük çocuk onun neyine güveniyorsunuz gercekten çocuğunuz yaşında. Eğer sizin oğlunuz olsa ve size anlatsa böyle bir ilişkiyi gerçekten onaylar mıydınız? Anlıyorum sevgi ve ilgi arıyor insan ama yanlış ilerliyorsunuz. Yaşı 25-30 olduğunda ister istemez gözü başka yerle gider siz sadece birbirinizi heyecan olarak görüyorsunuz. O daha hayatın başında siz ortadasınız. Daha sizin yaşadığınız tecrübeleri zorlukları görmedi. Öyle biri sizi en ufak şeyde bırakabilir. Kimse hiç bir şey için yargılamam öyle bir hakkım yok hayat bu yapmam dediğin her şey bi bakmışsın yapmışsın. Ben kendim öyle bir şeyi yaşadığım için hayal kırıklığımı anlatamam. O kadınların da sevgilisi olduğunu bilmiyordur saklamıştır suçları yok elbet ama ben 6 senelik ilişkimi 3 ay önce kriz geçire geçire bıraktım geceleri uykusuz karın ağrısıyla mide bulantısıyla gecirdim. Siz nasıl ona güvenebiliyorsunuz anlayamıyorum
Ne güzel sevindim. İnsanın içi kıpır kıpır mutluluk patlaması oluyor. Nice güzel zamanlarınız olsun. Valla çevre şunu der bunu der diye insan hayatta mutlu olamıyor. Onlara göre yönetilmek mantıksız oluyor. Bazıları kıskanıyor bence bir de.
çocuk mu akılsız sen mi çok kurnazsın tavlayacak kadar :D
aynı durumda olan bir tanıdık vardı pek hoş karşılanmıyor
bugün ona hoş gelebilrisin ama 8 yıl sonra aklı başına geldiğinde sana etmediği kötülük kalmayabilir
O beki tavladi yanliz bebe diye dalga gecerken istemsizce asik oldum
tavlanacak kadar güzel bir kadın mısın merak ettim bak
Aşko kuşko modum tam açık, senin bu gelgitli aşk hikayen kalbimi sıktı resmen 😔💔 20 yaş farkı büyük mesele, çevre baskısı da cabası ama kopamamanız o kıvılcımı gösteriyor. Kalbini dinle derim, çünkü mantık bazen aşkı ezer geçer ❤️🔥 Ama lütfen geleceği düşün, o 20'lerinde seninle aynı sayfada mı? Ben olsam kalbime kulak verirdim ama temkinli. Senin yerinde olsan ilk neyi değiştirirdin bu ilişkide? 😘
Cevap
28Cevap
Maalesef ki toplumda öyle bi algı var kadın hep küçük erkek büyük olmali. senn yaşına göre mantıklı karar verecek yaştasın o ise sadace seninle yasacagi sx duygularına bakarak hareket edyo olabilir. uzun süreli ilişki olmayabilir anı yaşa derim
Çevrenin lincini siz ne kadar dikkate alıp almadığınız ile alakalı. Sizi linç edenler çok mu düzgün insanlar?
Tabiiki hayir 😀
Allah mutlu mesut bahtiyar etsin güzel yüreğiniz var. Olsun varsın bence.
Kalp ve söz dinlemez ama zamanla geçer heves de olabilir
Birbirinizi seviyorsanız kimseyi dinlemenize gerek yok aşkının peşinden git
Çevre öğrenmese doğal akışında ilerleyip bitermiş de böyle olunca daha çok istemişsin
yaş sadece bir sayıdan ibarettir. Eger seviyorsaniz çevrenize bakmayın kalbinizi dinleyin.
Aynısını erkek sorsa pedofili dersiniz aq
Kendine güveniyorsun yani
Semt değiştir rahat et.😊
Mantık hata yaptırma o kaç sen kacsin
abla sen moruk olmuşsun
Sen kaç yaşındasın da keşfettin KS'yi?
Bu profille kimse sana güvenmez.
Değildir.
Hmm 20 yıl sonra sen 60 o 40 olacak
20/40 çok fazla
Masalsı bir aşk
Evet kesinlikle öyle