Sevdiğim adamın ailesi ve çevresi ilişkimizi mahvediyorsa ne yapmalıyım, ayrılmalı mıyım?

Kendisinde pek sıkıntı yok gibi aile akraba ark çevresi vs çok sıkıntı ilişkimiz etkiliyor sürekli kavga ediyoruz bunlar yüzünden evlenince de bunlarla beraber olmak zorundayız kahretsin ki yani ben gelemiyorum daralıyorum huzur diye bir şey kalmadı stres başkanı oldum mk kendisi de engel olmuyor susuyor eş geçiyor iyice darlandım seviyorum da nasıl olucam seviyorum diye üzülecek diye bir ömür boyu bunları mı çekicem diyorum detay girmiyorum anlatsam başka bir kız olsa kızım. sen s. alakmışsın ayrıl mk delisinden derdim

Güncellemeler
2 ay
Hemde ne sıkıntı neler neler yaşandı şimdide gözüm korktu evlilikten istemsizce acaba diyorum şimdi boylesey ileride evlenince daha çok kozlar vericem
Güncellemeler
2 ay
mesela benimki çok kıskanç darliyor kıyafet makyajı vs nereye gitsem yüz bin kere arar evdeyken bile mk işte oluyor rajat yok bazen canlı konum atıyorum mk rahatlası aramasın diye mk
Annesi ve kız kardeşi olcak cadılar da uğraşıyor disliyim ezdirmiyorum kendimi ailem yok diye kimse beni ezemez kendisi beni savunamiyor veya koruyamiuor ezip geçiyor
Sevdiğim adamın ailesi ve çevresi ilişkimizi mahvediyorsa ne yapmalıyım, ayrılmalı mıyım?