Sevdiğim erkeğin ailesi onu kendi istedikleri biriyle evlendirmek ve kendilerinden uzaklara yollamamak için ona büyü yapmışlar bu da bizim ilişkimizi dolaylı yoldan da olsa bozdu bunu bi şekilde öğrendim ve çok üzüldüm çok ağladım meğerse büyünün etkisiyle aramız bozulmuş eğer sürekli büyü yaptıracaklarsa biz nasıl kavuşacaz ki? Ondan vaz mı geçmeliyim sizce? Çok üzülüyorum ve çok ağlıyorum. Bi yandan sabır gösteriyorum, büyüler tesirleri geçen işlemler biliyorum ama bizim ilişkimizi sürekli bozuyor. Sevdiğim kişi ise büyüye inanmıyor ve durumu ciddiye almıyor. Bu yüzden de iradesini verimli kullanamıyor yani büyüye benimle birlikte direnemiyor. Onu nasıl inandırabilirim? Zamanla kendi kendine anlamasını mı beklemeliyim? Yoksa konuştuğumuzda veya bana sorduğunda ona tekrar anlatmalı mıyım? O kadar beddua ettim ki hepsine.. Ama kötüye bişi olmuyor işte.
Arkadaşlar büyüye inanmayanlar yorum yapmazlarsa sevinirim, burada ciddi bi mevzuya çözüm peşindeyim.
Arkadaşlar büyüye inanmayanlar yorum yapmazlarsa sevinirim, burada ciddi bi mevzuya çözüm peşindeyim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer