Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. İnsanlara sen cok mu namuslusun diyerek kendinin namussuz oldugunu kabul ediyosun.
2. Her insat hata yapabilir. Yanlis da olani yanlisa suruklemek dogru degildir.
3. sana destek verenlere olumlu yonde cevap vermeni anliyorum cunku duymak istediklerino soyluyolar
4. Her ne kadar o adam yanlis bir evlilik yapmis olsada bu o kadini ve o cocugu uzup aldatmasini gerektirmezdi ikinizde sabretmeliydiniz...100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen nasıl bir vijdana sahipsin ya kadını dusunmuyorsn çocuğu düşün yazık ya bekar adam mi yok sanki ben anlamıyorum yani milletin yuvasını yıkmaya neden bu kadar meraklısniz sanki o adam sana gelince akıllı duracak ya bu tip adamlar zaten doyumsuz kendinizi bu kadar basite alıp harcatmayin be
40 Yorumla
Halide Edip in bir Roma'nı vardı arkadaşlar bilenler yazsın.
Evli aram ve seninle sevgili. - varan 1 -
Evli adamla sevgili olan bayan. - varan 2 -
Sen o adamın sana yar olacağını mı sanıyorsun? Başka birini bulunca da senden gidecek. Ağlayanın malı gülen'e fayda etmez. Seni de bir güzel selpak gibi kullanıp atacak. İşte o gün o kadını anlayacaksın.10 Yorumla
+1 yılSen onu ayrirsan Rabbim sana bunu. Birakir mi saniyorsun? Yuva yakanin yuvası. Olmaz kardeş bunu unutma ne ekersen onu biçersin... Yazik sana aciyorum sana allah islah etsin seni yanlis yoldasin aklini basina al...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aşığım. Aşıksan yanlış yol yoktur
- +1 yıl
yanlış yoldasın aşk yalan dolan kardeşim aklını zeytin peynirle yemişsin kim demiş aşksan yanlış yoktur diye sen evlisin köpeğin biri gelip eşine yavşayıp aşığım dese kocanı ayarlasa senin düşüncen ne olur? önce kendini düşün sonra başkasını hayal ett neymiş aşkmış yanlış değilmiş aşığım diyorsun yanlış dünya da hayal kuruyorsun başkasının yuvasını yıkarak mı aşığım diyorsun... yazık gercekten günümüz ilşkilerinde acıyorum sizelere yeminnn ALLAH ım ıslah etsin sizi sende o yoldan çık... sana göre değil o yol bence...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyırsan ne olacak ki? Hadi tut onunla evlendin diyelim. Eee seni de aldatacak, kendini bile bile ateşe atmak denir. Aklı olan kişi uzak durur, tabi siz de karakter ne gezer ya? Kendine evli birisini yakıştırıyorsun demek ki yazık be. Akıllı insan etkiden uzak durur. Mantık gitmiş sen de, ayırmaya çalışacağın yere gitte hayatına bak. Metreslik yapma, insan ol insan.
10 Yorumla
+1 yılHemcinsimden utanıyorum resmen Allah aşkına çocuğa var onun çocuğu evli bir adamla ilişki kurman zaten yani ne diyeceğimi şaşırdım yuva yıkanın yuvası olmaz al o aşkı en dirinler göm ablacım kendini bu rezil duruma düşürme emin ol biz bu soruyu okurken bile var mı böyle insanlar diyoruz?
40 Yorumlatatlım sen ne içtin adam daha daha 30 yasında sende allah bılır 18 den bıraz buyuksundur ama yınede karısından ayırmak için tavsıye istıyosan vereyım adamdan dırek ayrıl yalvarsada ölüyom bıtıyom desede barısma bosanma ılamını görmeden yuzune bıle bakma egrerkı adam senın kara kasına kara gözune yanındaysa kafasına dank eder ve karısını bırakıp sana gelır sende kadıncagızı bı serefsızden kurtarmıs olursun. eger gelmezse sen bı serefsızden kurtulmus olursun.
40 YorumlaBurada böyle soru paylaşırsan böyle tepki alırsın tabi sen kendi yuvanın olacağını mı sanıyorsun?
Ayrıca şu an karısını bu duruma sokan adam yarın boşanıp yeni evlendiği kadına da aynı durumu yaşatır. Düşüncelerini acilen değiştirip bu yanlıştan uzaklaşman lazım20 YorumlaBu nasıl bir vicdan anlayışıdır bilinmez ama kötü bir kalbe, fikre ve beyine sahipsin. Yani yuva yıkanın yuvası olmaz klişe bir laftır ama doğrudur. Senin gibi insanlar yüzünden kaç tane masum kadının hayalleri, yuvaları, umutları yıkılıyor biliyor musun sen? Hele günahsız bir çocuğun ahını almak Allah seni ıslah etsin bence. Bir an önce doğru yolu göstersin yoksa bu vesveselerle sonun kötü...
20 YorumlaŞaka mısın? Eğer xper sevdasına yazdıysan bile bunu karakterinden şüphe ederim ben. Seversin, ilişkin vardır eyvallah ama ayırmaya çalışmak ne demektir? Masum, dünyadan habersiz kadını üzmek hangi vicdana sığar ya?
80 YorumlaHiç mi yüzünüz kızarmıyor? daha dün eşimi aldattım nasıl saklarım diye sormuştu birisi de..
Bugün karısını aldatan yarın senide aldatır, bunu aklına yaz. Birde öneri bekliyor bizden..100 Yorumla
1 yılSeviyorsa seni ikinci eş olarak imam nikahı ile nikahına alsın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 yuva yıkmaktansa erkeği adil bir şekilde paylaşmak daha mantıklı olur 🤣🤣🤣🤣🤣 ay sinirlerim bozulduuuuuu.. bir de büyü var mı diye soruyor !
70 Yorumla
+1 yılYalann inanmayin ya bir insan adi olur tamam ama yaptigi adiligi buraya yazacak kadar.. Onursuz gurursuz pislik insan disi varlik olamaz varsada sayet iyikiiiiii ölum var diyorum iyiki hesap var diyorum rabbim bu dunyadada bole insan disi varliklarin yanina birakmasin kim kimin yuvasina goz dikerse surunsunnnn
20 Yorumla
+1 yılMuhtemelenj trolsun ama psikolojisi bozuk bir insan olma ihtimaline karşın cevap vereceğim.
He canım he adamda kesin ayrılır zaten psikolojisi bozuk olduğu mal gibi meydanda olan bir ergen için çocuğunun annesinden. Hayır normal olmadığını fark edip, seninde popona tekmeyi atacağı zaman yakındır, başına bela açmamak için.20 YorumlaSenin ananla baban umarım ayrılır psikolojik bozukluktan yataklara düşer anasız babasız kalırsın ve kurcağın yuvadada tüm sevdiklerin umarım seni terkeder yaptığının aynısının daha beteri gelir umarım başına yuva kurmaya çalışıyomuş ne yanlışı l*n seninle yaptığı yanlış çocuğu var adamın sen buna yanlış diyosan ananla babanın en büyük yaptığı yanlış sensin
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Öneriye ihtiyacınız yok önerilmeyecek onca şey yaptıktan sonra özellikle.
Başkasına ait bir insana göz koyan bir kişi kendine ait şeylerden çoktan vazgeçmiş sayılır...81 Yorumla- +1 yıl
Mesela haysiyetten
+1 yıltepki verenlere karşıyım. zaten adam başkasıyla birlikte oluyo ve kaybetme riskiini ele alıyosa karısını sevmiyordur. illa evlendi diye mezara kadar devam mı edicek. hayat bu. bence insanlar zorla toplumsal baskılarla değil, hissettiği gibi yaşamalı. bu kadar eziyete çevirmemeli hayatı... gönlünce yaşa iyi yapıosun
82 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Boşanmak için başkasını beklemesi gerekmezdi insan gibi ayrılamadı mi? Hem tabi ki evlilikler ömür boyu beraber olmak için yapılır geçici düşünüyorsan rica ederim kimseyle evlenipte başını yakma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler bu pisliğin sorusunu iyi okusun sonra sevgilim beni kıskanıo işte karım şunla görüşmeme izin vermiyor diye evham kapris yapmayın. Ortalık orspu dolu ve emin olun karınız bunu hissediyordur. Bişe diosa bildiği vardır uzak durun. Sonunuz böyle olur işte bir aşiftenin eline kalırsınız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYuva yıkılacak, yanlış bir evliliği eşi ile karar verdikten sonra hür iradeleri ile vermeli, dışarıdan üçüncü bir kişinin sevdiğini idda ederekten adam üzerinde baskı usnusu olmadan.. Ateş ile oynuyorsun, şu anda bu evliliği kendi seyrine bırakmak en mantıklısı. Aynısını sana yapsalar ne düşünürdün acaba?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Demişsin ki ben onun karısından daha iyiyim gencim daha güzelim falan ama unutma ki istediğini yapar da sevgilin olacak kişiyle ilerde sen evlenirsen senden daha. genç daha güzeli çıkacak karşısına seni de sutlayacak sonra yine gelip bize aglayacan kocam beni aldatıyor diye
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın umrunda olsan adam zaten boşanırdı resmen seni oyalayıp kullanıyor. Yok evlenecekmiş falan evlenecek adam kaç yıllık karısından çocuğunun annesinden boşanmaz, bosanırsa seninle de evlenmez nasılsa her türlü işini görüyorsun.
22 Yorumla- +1 yıl
Ha sunu da belirteyim gerçi siz hukuktan anlamazsiniz ama. Adam falan tutacaksınız ya onlar özel hayat ihlali olduğu için geçerli olmuyor kadına hiçbir halt yapamazsiniz Ladin denim yiyemedigin adamin parasini catir çatır yiyecek ayrıca o kadının hem kocasına hem sana dava açabilmek şansı var maddi manevi dava açsında gör bakalım o adamı etrafında görebiliyor musun.
- +1 yıl
Kadın senin yiyemediğin *
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım sen ergenmisin kaç yaşındasın ya dizilerde ki kötü karaktermisn bir laf vrdır bilirmisn yuva yıkanın yuvası olmazmış birde rezilliğini burada soruya dökmişsin yazık yazık sizn gibi insanlarla aynı ülke de yasıyoruz bırde büyü yaptırsam mı demıssın
00 Yorumla
+1 yılAdamın kızı çocuğu varmış ya Allah ıslah etsin bir de normal karşılıyorsun. Yuva yıkanın yuvası olmaz, zaten herif aldatmış aldatacağı kadar boşuna "Daha fazla aldatmaz" deme. Bencillik ederek küçük bir çocuğun gelecekteki psikolojisiyle oynama, vebalini taşıyamazsın.
11 Yorumla- +1 yıl
*kızı fazla oldu
eşini aldatan seni de aldatır o kadın çocuğunun anası sen kimsin ki onun yanınada bide öyle düşün. aldatılmak senin hoşuna gider miydi yazık kadına da çocuğuna da. o adamdan sanada hayır gelmez
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin cevapları samimidir umarım ama bir çoğu evli olsa bile çapkınlık yapıyodur. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesim geldi neyse.. sana yardımım dokunmaz ne yazıkki
20 Yorumla
+1 yılSen herhalde bu soruyu dalga geçmek için sordun. Öyle olmasa neden gizli uye olasın değil mi? Böyle bir konuda yardım etmek isteyen açık açık yazacak değil ya, özelden yazar. Herkesi trollerin itiraf et.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Ahey Soruya ve Güncellestirmeye Bakın. Boşayarak Bekar Yapmaya Çalışıyormuş. Kızım Senin Yaşın Kaç? Yuva Yıkanın Yuvası Olmaz Derler Sen Hiç Duymadın Mı? Sen Karaktersizsinde Senin Herşeyim Dediğin Varlıkların En Adisi. . .
30 YorumlaSen onlari ayirirsin Ama sende asla mutlu olamasin yuva yikanin vuvasi asla olmaz cok ornekler var bence kendine yeni birini bul sende daha mutlu olursun kesin
10 YorumlaBende şu an seninle aynı durumdayım onu canımdan çok seviyorum az kaldı kavuşmamıza
321 Yorumla
Soran+1 yılSeni anlıyorum canım inş kavuşursun :)
- +1 yıl
Başkasına yar olmayan sana yar olamaz
- +1 yıl
- +1 yıl
@İsimbulamıyoğrumm
Merhaba bana ulaşabilir misiniz? - +1 yıl
@mervebrgl lütfen acil mesaj yollar misiniz mesaj bolumunuz kapalı çok kötü bir durumdayım lütfen :-(
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@ireme bana da ulaşırmısın özelden lütfen
- +1 yıl
İsallah isallah allh ayrmasn
- +1 yıl
@ireme o büyücünün bilgilerini lütfen bana da verir misiniz rica ediyorum
- +1 yıl
@Rad383838 o büyücüyü bana da söylet misiniz kütfen acil
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılAllttaki sarkiyi dinle. Ruh halini yansitiyor...
https://m.youtube.com/watch?v=UL9D6YBSYpI#10 Yorumla
+1 yılSen onu karısindan ayır biz de toplanıp seni ondan ayırıcaz haha :-D kızım hangi kafayı yaşıyon sen yaa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Yanlış evlilik yapmışsa kendisi vazgeçecektir hayatım sen zorlarsan kötü kadın modeli olursun gözünde. Ona eşinde bulamadığı huzuru aşkı mutluluğu vermen yeterli. O sana gelecektir :)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbüyü yapmana gerek yok zırt pırt ara karısı fark etsin aldatıldıgını anlar terkeder
14 Yorumla- +1 yıl
Karaktersiz
Soran+1 yılAma o zaman ya aile faciası çıkarsa. Benden bilmemesi lazım
- +1 yıl
nerem karaktersiz soruya cevap veriyorum
- +1 yıl
zaten her türlü çıkıcak
+1 yılSen mutlu olucaksın diye o kadın ve o günahsız çocuk sefil mi olsun? Kadınlık onurun nerde kaldı senin !! YAZIK !
20 YorumlaO değil de, evli ve 1 çocuğu olan adam senden de bir çocuk yaptıktan sonra, sıkıldığında ve yeni kadına aşık olduğuında gelip yine burada kocam benden ayrılmak istiyor başlığı açacak mısın onu merak ediyorum.
10 YorumlaAyırmak nedir allah aşkına. Zaten birlikte kaderiniz yazılsaydı bir şekilde karşılasırdınız uygun zamanda. Sen şimdi geri çekil. Ayırmayı da düşünme...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kadere rağmen onu elde etmek istiyorum işte. Aşkım o kadar büyük. Hem belki sevdiğim adam yanlış kişiyle evlenmiştir de şimdi kaderindeki kızla karşılaşmıştır
Yaşadığın seyi bu kadar doğru ve dürüst buluyosan buna inaniyosan neden isminle cisminle sormayi denemiyosun bide. ?
12 Yorumla- +1 yıl
Çok sağlam vurdun +1
+1 yılgit canım bir kova soğuk suya kafanı sok sonra bekle bakalım ne kadar durabiliyorsun çıkarma hatta kafan orda kalsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok eski bir soru. Senin açından olumlu bir şeyler oldu mu? Eskiden ne güzel sorular vardı ya.
00 Yorumla
+1 yılBugun seninle esini aldatan yarin baskasiyla seni aldatir o zaman o kurmak istedigin yuva basina yikilir gorursun dunyanin kac bucak oldugunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden kendini bir balkondan atmayı denemiyorsun? sorunun sonsuza dek çözülecektir...
kendini o kadının yerine koy ve öyle düşün. bugun bir başkası için onu terkeden adam, yarın aynısını sana yapacaktır.00 YorumlaSizin seyinizden fareyi sokcan iceri kemirdikce kemircek. Or*spuluk karakteriniz olmus * kahpesi
21 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim harikasın 😉😉😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
+1 yılBenim annemle babamın yuvasıda böyle bir orspu yüzünden yıkılmıştı. Kadını boşver kadın ayrılcak tekrar evlenicek hayatı düzene gircek ama o çocuğun günahına gireceksin. Allahından bul diyorum sana zaten inancın olsa büyü düşünmezsin.
20 YorumlaŞeref yoksunu bir büyücüye gitmelisin. Bu nasıl bir taleptir ya.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılStory mod on
hadi dediğin gerçek olsa sen kendine nasıl insan diye biliyorsun o adamda zaten şerefsiz sende neyse50 Yorumla Şaka gibi valla :S insanın inanası gelmiyor... ayırmaktan kolay ne var yahu ama önemli olan tam ortadan ikiye mi ayırmak istiyorsun yoksa büyük pay sende mi olsun istiyorsun o...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Bu gün o kadının yerinde sen olmak ister miydin aynı şey senin başın aaaaaa. Gelse bu gün o kadı na bunı yapan yarın bir gün aynısıno sanada yapar sadece kullanıyo adam seni boşanmaz
00 Yorumla
+1 yılevli erkekler kadinlara cekici geliyor tespitine katildigim bir nokta daha,, bekar erkekler mi tukendi be
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle, evli erkeğin tadı bir başkadır :)
- 1 yıl
Çok tattin galiba
karısını senin için bırakan yarın seni başkası için bırakır. yapma, etme
40 Yorumlabence bundan vazgeç ne kadar günaha girersin farkındamısın?
13 YorumlaYanlış anlama ama kullanılıyorsun farkında değilsin ilerde anlarsın ne dediğimi
00 YorumlaBaşkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz. Hele ki bir çocuğun mutsuzluğu üstüne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbir de utanmadan soruyorsun hiç mi yüzün kızarmıyor bugün karısını aldatan yarında seni aldatır unutma yuva yıkanın yuvası olmaz Allah sizin gibi insanlardan korusun
10 Yorumla Aynaya baktiginda insan mi goruyorsun o*rospumu cok merak ediyorum,
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pişkin pişkin bir de nasıl ayırırım diye soruyor musun? Dünyanın çivisi çıkmış be.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dışardaki adamların nesli mi tükendi de evli barklı adamlara göz diker oldunuz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılBu mesajı biz erkekler değil de kadınların yargılaması lazım. Bakalım aşağıda kızlar ne yazmış :-)
00 Yorumla
+1 yılBak herşeyi anlarımda
"Güzel fikir :) Karım beni aldatıyor diye dava açtırabiliriz, ama nasıl" bu cümle neyin kafasyla yazılıyor lan?00 Yorumlal*n millet sevgilim yok diye aglayacak durumda zaten git onlardan birini al evli barkli adamla isin ne nekdar igrenc insanlarsiniz ya!!
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir mide var sende anlamadım ki , kaldı k, bugun senin, için eşini boşayan yarın başkası , içinde seni boşamaz mı? karakter 0 mode on
00 Yorumla
+1 yılseni kandırıyor olma ihtimali yüksek. duygularına yenik düşüp kendini kullandırtma derim. ayrıldıktan sonra ne oluyorsanız olun. ki ayrılırsa
00 Yorumlaarın bir gün de başkası için seni terk etmesini ister misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni terk etmez o
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılyuva yikanin yuvasi olmasi belani gördügün zaman anlicaksin
10 Yorumla
+1 yılOrrospuluklar diye bir kategori açılsada konuda engellesek.
30 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat