Sizce emrivaki deyip görüşmeyi kesen çocuk haklı mı, yoksa olayı gereksiz mi uzatıyor?

Merhaba arkadaşlar, şimdi benim konuştuğum bir çocuk vardı neyse görüşmedik hiç biz Instagram'dan da tanışmadık farklı bir durumdu bizimki neyse görüşelim artık dedim sana dedim gün veriyorum çarşambadan cumartesiye kadar hangi gün sana uygunsa görüşelim demek istedim aralıktan beri konuşuyoruz samimiyetimiz var bana dedi ki emrivaki yapıyorsun hoşlanmıyorum. O günden beri konuşmuyor benimle mesajıma bakmıyor neymiş çok üzüldüğünde ve kırıldığında kendini çekermiş. Tamam dedim seni kırdım yanlış anladın özür dilerim emrivaki yapmak istemedim sana kendi müsait günümü söyledim sen de olursan görüşelim anlamında günleri söyledim ona emrivaki anladı ben de artık bugün tüm bağlarımı koparttım. Sizce ben mi haksızım, yani sorunu çözmeye de çalıştım ama çok büyüttü pire deve oldu. Ben de sıkıldım, arkadaş arkadaşa da yapar böyle ben artık görüşmemek için bahane olduğunu düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz? Sizce gereksiz mi uzatmış yoksa haklı

Sizce emrivaki deyip görüşmeyi kesen çocuk haklı mı, yoksa olayı gereksiz mi uzatıyor?