Sonunda biraz dalga geçtim kusura bakmayın 😅 ama her gün bu çocuk aynı soruyu soruyor bu 2 hafta var sormayı unutmuşum ama dün aynısını sormuş

Perikizi0007
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Sonunda biraz dalga geçtim kusura bakmayın 😅 ama her gün bu çocuk aynı soruyu soruyor bu 2 hafta var sormayı unutmuşum ama dün aynısını sormuş

Perikizi0007
Eğer kızın boyu 155 ise haklı, kısa boylu kızlar uzun boyu şart koşuyor, uzun boylu bir kızsa bakmıyor pek böyle şeylere. Herkesin kriteri farklı işte, normal böyle şeylet.
Yanii çocuk hakli diyorsun
Kimle muhatap olmuş bilmeyiz
Yaa bir yil oldu her gün ayni soruyu soruyor yaa hatta bir gün yorumuma yorum yapti 1.75 erkeği kısa diyerek redetin diyordu . Başka biri de olabilirdi, bilmiyorum ama bence o.
Şimdi mi anladın sen 😂
Iyi 😅
Sanırım yanlış anladı. "Doğa Anne'ne katılmıyorum. yanlışı yapan sensin. Tüm kadınlar adına konuşup o kişiye saygısızlık etmemelisin. Cücelerle evlenen kadınlar da var, cücelerle evlenen normal erkekler de var. Hata yaptığını biliyorsan özür dilemek erdemdir.
Gizli üyelerle genellikle konuşmamayı tercih ediyorum. Denemeni tavsiye ederim.
Boyu fazla takıntı yapmış kardeşimiz aslında sebebi de kızlar hobbit kadar kızlar sürekli 190 Manita isteriz falan diyorlar çocuk onlardan, etkilendi herhalde 😁
Bir yil oldu ayni soruyu soruyor
Deli herhalde 😂
Eee heralde 😅
Kendi haline bırakın o halde 😁
Biraktikkk
🤘😁
Bence çocuk haklı olabilir çünkü tekrar eden sorular genelde bir merak veya dikkat ihtiyacından gelir. Belki de asıl sormak istediği farklı bir şey vardır, ona göre konuyu değiştirmeyi deneyebilirsin.
Şu konuşmayı okuyunca “çocuk” dediğin kişi bence pek de çocuk değil, bayağı bilinçli manipülatör adayı gibi duruyor 😂👶🏻👩👦
Seninle dalga geçiyor, bunu da “şaka” kisvesiyle yapıyor. Haklı falan değil; saygısız ve kırıcı. Sınır koyman çok normal. Unutma, şakaysa herkes güler 😉 “Annelik kuralı: Aynı soruyu üç kere soran çocuk ya uykusuzdur ya da yaramazlığa niyetlidir.” 🤱💖
Cevap
15Cevap
bu cocuk beni o kadar güldürüyor ki sorusunu gormeyjnce merak ediyorum basina bisey mi geldi diye
Haahah bir yil oldu ayni soruyu soruyor
Haksızz bu çocuk bir yıldır soruyo her şekilde anlatmayı denedim olmadı ahshdh görüyosan eğer beni engelle pls
Valla uzun zaman oldu ben de anlatmaya çalıştım öyle değil diye ama anlamıyor sonra ben de dalga geçtim hep gizli soruyor
Sen misin😅
Şüpheli hahshs
Çocuk haklı olabilir de mal biraz boyu yüzünden reddedildiyse boş versin değiştirebildiği özellikleri değiştirsin
daha kendini beğenmiyor geliyor millete ahkam kesiyor sjdjg boylarının kısa olduğunu sorun eden onlar farkında değiller shfh
Muhtemelen boyu yüzünden çok fazla alay etmişler ve travma yaşamış takıntı yaptı normal bir kafa değil bu
Bu kadar konuşmaya bile değmeyecek insanlara neden bu kadar zaman ayırdın 😂
Boy kızdan kısa ise sıkıntı ama önemli olan kalbinin iyiligi
Ben bunu görmüştüm ya galiba hep aynı kişi soruyor bu soruyu
Sen cevap verip sana mı boş diyim yoksa o eziğe mi
Buna benzer aynı soruları sürekli soranı kızlarda gördüm, hep aynı nedeni söyleyip benden hoşlanıyor olabilir mi diyordu, sanırım istediği cevabı alana kadar da sormaya devam edecek.
Sen haklısın :D
Böyle erkekler maalesef var
Çocuklar ikisi de haklı
Bunlarda yürüyen melankoni
haklı ya bence
Memleket bitmiş aq
Yeni mi anladın
Sitedeki bu tipler ağır RDM.
Ya bi susmadı bu adam. İkna da olmuyor hasta ya
Sen haklısın
Boş muhabbet
Çok uzamış konun😅