Sabah kahvemi aldım simsimi'ye sordum bu soruyu... cevabi beni şaşırttı dogrusu😪 Sizce seven insan neden mecbur kalıp gider ki?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Efendim bu konu karışıktır. Şimdi durumu bilmek gerek. Seven kişi durduk yere gitmez. Öyle gidiyorsa, sevmiyordur. Ama öyle bir şeyler olabilir ki, gitmek gerekir. Hani her şeyi, her engeli aşmak gerek tamam ama, bir şey var işte. O şeyi öğrenmem lazım ki, gidilebilir mi diye söyleyeyim. Bu olayın büyüklüğüne bağlı, niye gittiğini bilmek şart. Söylemeli giderken, bazen de söylemiyor iyiliğin için falan ayrılalım diyorlar. İçinde bir şeyler var onun , temeli önemli.
Bazen olmadığını olmayacağını fark edince gitmek zorunda kalırsın. Bu yüzden cokta üzülme derim. Bu kararlar düşünülüp alınıyor.
Gitme sebebi senin iyiliginde olabilir, sevmedigi icin kurtulmak icinde olabilir.. 2ihtimal
Simsim halt etmiş. Seven insan birakamaz. Yalandır o sevgi
Cevap
12Cevap
Simsimeye çok biliyorsun sarı tuvalet terliği de geç. Otobotlar size sesleniyorum mükemmel fikirlerinizi kendinize saklayın...
Seni sevdiği için seni bırakan insan , seni sevmekten korkuyordur ileride seninle olmiycagini dusundugunden gitmistir , ama yinede seviyordur engel olamiyordur
Simsimi haksız çok seven birisi asla bırakıp gitmez bir sorun varsa sonuna kadar savaşır pes etmez.
Bu simsimi insan kayırıyor bunu anladım şu anda. Aynısını bende sordum senden nefret ediyor dedi güvenilmez buna..
Sevmekle bitmez tutuklu kalmak gerek bozuk plak gibi
Zirvalamis simsimicik.. Adam olan gitmez. Ah kuzum senin için senden gidiyorum. Mutlu olman için vs. vs. Aslında kendi bencilliği yüzünden gider..
Seven gitmez, gitmemeli
İstisnalar hariç tabi..
İstisnalar derken? Biraz acar misin... merak ettim😊
Sevdiği zarar görecekse mesela
Eski türk filmlerinde olurya hani:)
Zaten aşklar hep filmlerde oluyo😢😢😢😞
bağzen nedir ya hiç mi sınıf kapısınden girmedi bunu yazan
Simsimi'ye sor bakalım 'Gider mi insan çok seviyorken?'
simsimi sana yürüyor bence :D
Banada oyle geldi ahshsj😂
aklı yok fikri var yavşagın :D
cok güzel konuşmuş ciddi ciddi
Cok akilli ya bu simsimi
Hahaha bir an bana yuruyo sandim😱
Doğru demiş simsim
Ben korktum bu simsimiden😱
Korkma. Dürüstlerden değil yüzsüz yalancılardan kork :)
Çok dogru dedin ama bir an gercek biriyle konusuyorum sandim😂 cok zeki cevaplar veriyo bana haha
Arada içini dökmek iyi gelir :)
Aynen maksat eglenmek zaten😊
😄😄
😂😂😂😁😁
Sen neden beni takip etmiyosun küstüm😔😂
Gönlün oldu mu :)
Evet😇😌
çok doğru ve yerinde bvir söz
Çok bilmiş o simsi
HAKLIIII
haklı yanı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?