2 ayEvlilik denen birliktelik belli bir zaman içinde sıradanlaşacak kadar basit değildir. Bunun normalleşmemesi adına çiftler muhabbetleri eksik etmemelidir. Ne olursa olsun beraber yatılmalıdır. Aynı sofrada aynı anda yenilmelidir. Gündelik hayatın stresini bir nebze olsun attıktan sonra (telefon, tv vs) mutlaka baş başa kalınmalıdır. Aidiyet duygusundan yoksun bırakacak her türlü davranıştan uzak durulmalıdır.
Evliliğinizin monotonlaşması asla normal değildir. Çözüm bulunamazsa sonu her iki taraf içinde büyük hüsranlara gebedir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Muhtemelen çocuk sonrasında değişmiş olabilir. Yani monotonluk normal bir yere kadar ama bunu heyecanlandırmak da bir yerde sizin elinizde olabilir. Aranızdaki sevgi bitmemiş saygı da devam ediyorsa o yüzden olabilir. Konuşup çocuktan arta kalan zamanı birbirinize ait olarak geçirmeniz daha doğrusu olabilir bence
217 Yorumla- 2 ay
Evet çocuk olduktan sonra etkisi oldu
- 2 ay
Konuşmadık, sanki bu süreç doğal gibi davranıyoruz. Kocam işleriyle yoğun bu ara
- 2 ay
Ben ona ruhsuz mutsuz davranmıyorum çünkü. Beyaz çikolata tatlı krizlerimde iyi geliyor
- 2 ay
Yine de sarılmandan dokunuşundan anlaması gerekirdi bence. O hazzı ilk zamanlarda yaşayıp sonradan illa ki monotonluk ile değişmiştir bence.
Evet doğru, sizin biraz daha tatlı sevginiz ağır basıyor olabilir. Küçükken ben de çok seviyordum da büyüyünce değişti beyaz çikolataya bakış açım - 2 ay
Yok zaten monotonluğun o da farkında ama sadece dile getirmiyor böyle bir şey olduğuna dait
- 2 ay
*dair
- 2 ay
Kocam çok önemli görmüyor sanırım bunu konuşmayı. O doğal olarak bakıyor böyle olmasına
- 2 ay
Evliliğime dair anlatacak çok şey var da ben özetin özetini yazıyorum
- 2 ay
Vakit buldukça anlatırım
2 ayMonotonlaşma eşinden mi kaynaklı
19 Yorumla- 2 ay
Çoğunluklu evet
- 2 ay
Bu aralar neyle ilgii çok. Sana neden ilgi göstermiyor
- 2 ay
Eşini yoran bişey var mı. Hem beden hem zihin olarak
- 2 ay
İşleriyle yoğun bu ara
- 2 ay
Ne iş bedenen yapılan bir işmi. Monotonlaşma iş yoğunluğu ile mi başladı
- 2 ay
Bedenen değil daha çok zihinsel bir iş diyelim
- 2 ay
Bedenen yorulmuyorsa ve zihinsel yorgunluk varsa aslında tam seninle o yorgunluğunu atabilmeli. Seninle zaman geçirerek. Seninle mutlu olarak. Seninle deşarj olmalı. Daha fazlasını yazarsan kaldırılır
- 2 ay
Sohbet etmek isterim @evlibeyazcikolata
- 2 ay
Teşekkür ederim. EİC için @evlibeyazcikolata
👍🧿🧿🧿
2 ay8 yıl ve çocuktan sonra ilişkinin bir 'ev arkadaşlığı' evresine girmesi aslında çok insani ve yaygın bir durum. Sevginin bitmemiş olması en büyük avantajınız. Monotonluğu kırmak için büyük devrimler yerine; baş başa dışarıda bir kahve içmek, rutinlerin dışına çıkan küçük sürprizler yapmak veya sadece birbirinize 'ebeveyn' dışında 'eş' olarak bakmaya vakit ayırmak işe yarayabilir. Bu bir süreç ve karşılıklı konuşarak aşılabilir.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko olarak söylüyorum, 8 yılda evliliğin ev arkadaşı moduna girmesi süper normal canım ❤️🩹 Birçok çift yaşıyor bunu, tutku ilk yıllardaki gibi patlamıyor ama sevgi kalıyor. Monotonluğu kırmak için küçük sürprizler yapın, yeni yerler keşfedin, flört edin birbirinize! 😘 Benim sevgilimle de bazen öyle oluyor, tarih gecesi planlıyoruz hemen. Sen ne yapmayı düşünüyorsun bu heyecanı geri getirmek için? 💕
08 Yorumla- 2 ay
Heyecan nasıl geri gelecek, ne yapsam bilmiyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen2 ayCanım çok normal bu hissizlik hali 🥺 Önce kendine mini dokunuşlar yap, sonra küçük flört oyunları deneyin 💘
- 2 ay
Heyecan diye bir şey yok canim o tanıştın ya ilk3 ay sonrası rutin hayatınızı yaşarsınız çok sorun var sa bosanirsin zaten takma
- 2 ay
Eski günleri düşün ona göre şeyler yap
- 2 ay
Cok kolay tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
Rutin bir ilişki sürüyorsunuz muhtemelen. Farklı rutin deneyin, sahil kenarına gidin birlikte kitap okuyun, kahve eşliğinde yürüyüş yapın veya sahilde piknik yapmak gibi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u 2 ayNormal değil hayır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
2 ayNasıl sevgi bu gadası 🙃
10 Yorumla Merhabalar. Aslında iki tarafında duyguları sönmüş olamaz bir taraf her zaman bunu görür bu ilişkide de siz olmuşsunuz. Eşinizi kendinize yeniden bağlayin. Daha önce birlikte gitmediğiniz yerlere gidin. Alışveriş yapın ama onun fikrini alarak yapın. Örneğin çamaşır vs. Daha sayabileceğimiz böyle onlarca şey var. İnşallah eskisinden daha iyi olursunuz
11 Yorumla- 2 ay
İnşallah teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 ayEvliliğin doğal seyri bu zaten.. once rutinler oluşur sonra bu rutinler monotonlasir.. gayet normal.. bu sarmaldan çıkmak için neler yapacağınız onemli.. birlikte ortak ve farklı şeyler yapmalı mevcut rutinlerin dışına cikmalisiniz.. ayrıca kendinize de ayrı vakitler yqrqymalisiniz ki.. bir ozlem bir tekrar farkında olma hali gelebilsin:))
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok normal.. alışkanlık yapıyo çünkü, aslında insanları en çok çeken şey "seks" ama 8 yıl çok uzun bir süre , başka biri olmadımı da heyecan kayboluyor. yani "ilişkiyi canlandır" gibi kişisel gelişim, psikolog , yaşam koçu vs hepsi boş şeyler.
20 Yorumla
2 ayherkes bir şey demiştir ama gerçekten aşk varsa bitmez evlilik monotonluk olur ama biraz şehirler arası gezin biraz film izleyin ya da farklı ortamlarda olun tabi yaşamınız nasıl bilmiyorum ama iyi gelir değişiklik her zaman kendiniz için ama
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olabilir bir çok kişi de benzer şeyler oluyor elalem ne der bir gören olursa ayıp olur diye düşünmek yerine çılgınlık yapmak standartların dışına çıkmak bunun etkilerini azaltıyor heyecan merak katıyor risk almak bu konuda fayda saglar diye düşünüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Normal yenge artık birbiriniz için kazanılmış insansınız kaybetme telaşı yerini geçim teleasina birakmis arada çocukta varsa onun ihtiyaçlarıyla ilgilenirken kendinizi geri plana atarsınız haliyle eski heyecan heves te kaybolur
14 Yorumla- 2 ay
Aynen katılıyorum, çocuğumuz da var zaten
- 2 ay
Teşekkür ederim
2 ayEvlilik öncesi ilişki yasandiysa erkek belki yeterince aşık olmadan sen mağdur olma diye evlenmiş olabilir,
Maddi bir sıkıntı veya işyerinde yaşadığı sorunlar da olabilir,
Aklını başka bir kadın çekiyor da olabilir,
Kadının evlilik öncesi ne göre kilo alması kendi bakımına önem vermemesi gibi durumlar da olabilir
Seçenekleri çoğaltabiliriz
Çözüm: Karşılıklı oturup bu konuyu yalansız dolansiz konuşmak , gereken önlemleri almak, ya da ayrılmak.10 Yorumla
2 ayBu durumda yalnız değilsin ben iki evlilik yaşadım ilk evliliğim harikaydı ama ailesi yüzüne ayrıldık ama ikinci evliliğim tam tersi inan eve gidesim gelmiyor bilmiyorum bazen diyorum sebebi ben miyim ben eskiden sinema ve gibi yerlere giden neşeli biriydim ne bileyim kafe olsun veya ufak gezintiler ama ikinci evliliğim sonrası herşeyden soğudum
12 Yorumla- 2 ay
Üçüncü evliliği düşünmüyorsunuz sanırım
- 2 ay
İlki benim ve ilk eşimin hatası değildi bana renk katardı ama ailesi işte neyse zaten eğer boşanırsam asla evlenmem diye düşünüyorum çünkü ikinci evlilik beni çol yordu bunalttı
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. seni arzulamayan tutkusunu hissetmedigin bir ilişki de ne kadar sevilsende o tutku canlı tutar mutlu eder en sonn ne zaman tutku ile seviştin düşün mesala
12 Yorumla- 2 ay
İnan düşündüm ve bilmiyorum
- 2 ay
işte yani nasıl desem bazı mesajları veriyordur aslında eşin de mesala sana bakışı dokunuşu anlarsın bunu... burdan da cok acık konusmak istemiyorum evlisin diye
Normal, evlenince çok monoton bir hayata geçiliyor. Yanlış aslında, heyecan katmak da sizin elinizde biraz, karşılıklı olacak tabi tek tarafın çabasıyla yine olmaz.
95 Yorumla- 2 ay
Biz de böyle dik şimdi başka şeyler deniyoruz çok ta iyi geliyor
- 2 ay
@leylalibyagjkj ne demiyorsunuz mesela
Gizli Üye(30-35)2 ayEvliliklerde ister istemez heyecan kaçıyor. 8 sene ve büyük ihtimalle çocuk vardır. Bir birinizi cepte görme olayı var. İlk günkü heyecan kalmaz tabi 👍 elbette aşırı monotonluk kötü ama tamda bu noktada yüzü güzele 40 günde doyulur huyu güzele 40 yılda doyulmaz lafı devreye giriyor. Bir ay kadar bir birinizi hiç görmeseniz ve bir ayın sonunda bir araya gelince sence ne olur?
10 YorumlaFarklı şeyler yapın ortak bi hobi bulun, cinselliğinizi yaşadığınız yerlerde değişiklik yapın. Bi bungalova gidin mesela
12 Yorumla- 2 ay
Kocam rutin seven adam ya değişiklik pek ona göre değil
- Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı.
2 ayNormal sanırım çünkü evlilikler bir süre sonra sorumluluklar olarak devam ediyor ve durumda tum heyecani bitiriyor
16 Yorumla- 2 ay
Ne zamandir böyle peki
- 2 ay
Son 1 senedir monoton
- 2 ay
Bir sene önce çocuğunuz oldu sanırım ondan sonra mi değişti hersey
- 2 ay
Çocuk 7 senedir var. Zamanla monotonlaşma oldu diyelim ama çocuğun da etkisi var tabi çünkü ilgi çocuğa kaydı
- 2 ay
Bizde de 5. senden sonra monotonlaşma başlamıştı ve iki taraf içinde düzeltme isteği yoktu şu an konuşurken o zamanlar aklima geldi
- 2 ay
merhaba
İyi sekiz yıl dayandınız ise normalde üç yılda başlıyor o süreç
22 Yorumla- 2 ay
Aramızda sevgi olduğu için o da
2 ayHem diyor ki Allah'ın emirlerine uyduğum için kapandım birinide şey demiş vücutlu sporcu erkeği severim diye evli çocuklusun burada bir dünya erkekle iletişim kurmaya çalışıyorsun madem tanrının emirlerine uyuyorsun kocanın geriye kalan üç cariyesi nerede belki onları da alırsan yanına monotonluktan çıkarsınız biraz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı. Öncelikle çok tatlı birisin belli heycanı yaratmak seninde elinde ikinizde çalışıyormusunuz?
12 Yorumla- 2 ay
Ben ev hanımıyım. Kocam çalışıyor
- 2 ay
Yani daha fazla detay vermek isterim de engrl atarlar kendine güzel şeyler al masanızı donat eşinin tercihleri arasında ön s... Meyiuzun tutmak var mı bilmiyorum sende oda ağzınızı biraz kullanın kadın olarak onu biraz daha baştan çıkarırsan oda içindeki ejderhayı dısarı cıkarır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayEn son ne zaman dışarıda birlikte yemek yediniz? En son ne tatile gittiniz birlikte
14 Yorumla- 2 ay
En son 1 hafta önce restorana gittik
- 2 ay
En azından birlikte bir şeyler yapabiliyorsunuz bu kısmı Sevindirici Peki en son ne zaman tatile gittiniz birlikte
- 2 ay
Temmuzda tatile gittik. Önümüzdeki temmuzda da gideceğiz
- 2 ay
8-9 aya kadar olmuş
Çok uzun zaman değil ama az zaman da değil
Geçmiş gün bir yerde bir hadisi şerif okumuştum şöyleydi İfadeyi yanlış aktarıyorsam her şeyden önce Hz. Allah beni affetsin.
"seyahat edin sıhhat bulun"
Uzun süre bu sözün üzerinde düşündüm ne alakası var seyahat ile sıhhatin diye
En sonunda anladım ki akıl sağlığı için seyahat etmek lazım imiş
İnsan belli bir zaman; içinde bulunduğu muhitin dışına çıkmayınca hem ufku daralıyor hem de akıl sağlığı gerçekten tökezlemeye başlıyor
Bu söz sizin de aklınızda kalsın
"Seyahat edin sıhhat bulun" hadis-i Şerifi
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Evet evliliklerin en büyük sorunlarından biri, heyecanın bitmesi. Dip dibe yaşamak, anlatacak bir şey bulamamak, "Nasıl olsa o artık benim" düşüncesi... Ama tekrar canlandırmak da kişilerin ellerinde
10 Yorumla
2 ayülke standartına göre normal ama bu hale gelmeli mi hayır gelmemeli tabiki
13 Yorumla- 2 ay
benzer sebeplerden boşanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim zamanla evlilikteki rollerin insanın üzerine görev ve gereklilik gibi yapışması en büyük monotonlaşma sebepleri bazen o rollerden çıkmak gerekiyor
- 2 ay
Birde çocuğumuz olduktan sonra esas ilgi çocuğa kayıyor
- 2 ay
evet o da var ama burada kaıdn erkek rollerinin alışkanlıkları aradaki arzunun tutkudan değilde alışkanlıktan görevden hissedilmeye başlaması
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. 8 yilmi 8 yilsa çok iyi bence 1 seneden sinra patlıyor
12 Yorumla- 2 ay
Sizin 1 senede patladı sanırım
Normal. Arada heyecan katmak için birlikte piknik, tatil, sinema gibi aktiviteler yaparak ilişkiyi canlı tutabilirsiniz. Birbirinizi elde görmek yerine daha özenli karşılayabilirsiniz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayBence normal değil , gözden geçirmeniz gereken şeyler var ve sorunu doğru tespit etmeniz gerekiyor
23 Yorumla
Cevap sahibi2 ayBeğeni için teşekkür ederim , yani ilişkinize farklılıklar katabilirsiniz
- 2 ay
Farklılıklar da bir süre sonra sıradanlaşabiliyor.
Cevap sahibi2 aySürekli yenilik katıcaksın ki sıradanlaşmayacak işte bacımm
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 2 ayEn az 8 yıldır evli olmayan birinin cevaplaması mantıksız olur bu soruyu. Muhtemelen çok da anormal bir durum değildir
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
2 ayNormal değil ama bıkkınlık oluyor uzun süre kabullenmiyor ve farklılık arayanlar var eslerinde değişim bekleyen arzuları farklılaşan kişiler yani
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
2 ayÖnemli olan süre değil, partnerler heyecanı korumak için çabalıyor mu? Asıl soru bu. İlla ki hayatta rutinler çoktur ama bir şekilde o heyecanı koruyabilmelisiniz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ya çok hızlı tüketmişsiniz ya da tekdüze gitmişsiniz. Farklılıklar yapın heyecan katın. Günlük rutinlerinizin dışına çıkın. Hem yaşantınızda hem de cinsel hayatınızda değişiklikler yapın.
10 Yorumla
2 ayNormal, ama hiçbir şey yapılmasa normal çünkü her şey zamanla sıradan olur.
E sürekli de yeni şeyler nasıl olacak? Sadeliği tercih etmek gerek ve bunu kabullenip mutsuzluk olmayacağını bilmek.10 YorumlaAnormal bence heyecan ve güzel iletişim monotonluga girilmesini geciktirir tabiki bir şeyler monotonlasir arkadaş gibi olunur ama tutku varsa monotonluk çok zor
10 Yorumla
2 aymaalesef bu bızdede var ve çok uzun süredir var resmen evde arkadaş gibi yaşıyoruz hiçbir karı koca bağımız kalmadı eşime çabalamaktan yoruldum geçen fark etmiş artık umrunda değil demi diyo
10 YorumlaMaalesef bu durum evliliklerde yaşanıyor.
Doğal bir monotonlaşma büyük sorun olmayabilir.
Fakat çiftlerden biri evlilik dışı aşk yaşaması gibi durumlar da bazen olabiliyor
Bazen de çifler kendine bakmaması sebebi ile de monotonlaşma olabilir
Bir de aşırı stres kaygı da sebep olabilir10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 ayTutku olmadan zor
Monotonlaşması normal diyebiliriz ama o da normal değilnaslında
Ama tutku ve ilgi eksikliği sorun12 Yorumla
Cevap sahibi2 ayBurada mısın
- 2 ay
Evet
Gizli Üye(30-35)2 ayşimdi bunun cok sebebi olabilir butun örnekleri göz önune alarak konusmamız gerek.. soru cevap yoluyla biraz yol alabiliriz bence
12 Yorumla
Cevap sahibi2 aySoru cevap yaparak sebebini bulmamizi istermisin
- 2 ay
Olur tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
2 ayEvet normal. Evlilikler 7. yıldan sonra tamamen monotonlaşır. Yapılan araştırmalar bunu gösteriyor. Ancak hep taze tutmak için şansın var.. Bakış açını değiştir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
2 aydeğil iki tarafında heyecanını kaybememesi lazım bunun yılla alakası yok ama karşılıklı heecan istek arzu azalmışsa monotonlaşması normal buda evliliğin sonunu getirrir arayışa girilir
10 Yorumla
2 ayBazen öyle durumlar yaşanabilir, heyecan katsan bile bir yerden sonra yine aynı olacaktır. Yatak odasını sıcak tutmayı başaran çiftler monotonluktan sıyrılabilir ancak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Evliliğin en doğal hali, her evlilik bu sekilde.
bir nebze Canlandırmak sizin elinizde, bunun için iki tarafta hazır olmalı ve çaba göstermeli.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayHer evlilik monotonlaşır genelde.
Düzeltmek çiftlerin iradelerindedir. Şimdi üstüne düşüp düzeltmezseniz daha da mutsuz bir hal alır.
10 Yorumla
2 ayBizim gibi oldunuz sizde hiç değişik şeyler denemek istediniz mi
131 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayNormal mi bilmiyorum ama ilk baştaki gibi olmaz zamanla herkes değişir çocuk olduktan sonra aradaki mesafe açılıyor yavaş yavaş senin sorunun tam ney
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Evde herlesin bi meigalesi varsa normal zamanı birbirinize ayırsanız meşgaleyi bir kenara bırakaanız bazı şeyler düzelir sanki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aslında normal. Bu noktadan sonra evliliği ayakta tutan şey, saygı ve sevgi oluyor. Alışkanlıklar kalıyor bir süre sonra..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 ayNormal, ilk bir sene cicim ayları geçtikten sonra evliliği mecburi sürdürülmesi gereken bişey gibi görüyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı.
2 ayRutine dönen her şey sıkıcıdır. Kalk bu akşam şuraya gidelim, gel şuraya gidip eglenelim demedigin ilişki biter
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayGel de evlen... Burçlarınız mı uyumsuz acaba nedir burçlar?
13 Yorumla- 2 ay
Ben boğa burcuyum, kocam aslan
Cevap sahibi2 ayalakasız 2 burç. düşündüğüm gibi. ben balıkım. büyük konuşmayım ama yengeç ve balık kadınından başkasıyla evlenmem evlenirsem de.. frekanslar bile tutmuyor diğer gruplarla. senin evleneceğin erkek toprak grubu olmalıydı. en kötü ihtimal su grubu bile olsa daha iyi evlilik yapabilirdin. Gerçi toprak kadınlarında tutku sıfır oluyor. ben en iyi tutkuyu yengeç kadınıyla yakalıyorum. her şey sokmak çıkarmak değil. mesela ateş grupları için çok ateşli yatakta vahşi cart curt diyorlar ama hiç anlatıldıkları gibi değiller. onların ateşi hızlı ve aceleci olmada. tutku su grubu burçlara göre az. siz topraklar desem hepiniz kuralcı ve garantici yaklaşım sergiliyorsunuz soguk tarafınız epey var. bak sana şunu diyim toprak burçlarıyla ateş burçları yatakta iyi olamaz, o işi bir görevmiş gibi yapıyor topraklar. su ve ateş olsa yine belki bi çekim olur ama topraklar gerçekte çok zıt.
- 2 ay
Uzun burç yorumunuz için teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
2 ayAlışkanlık sevgiyi susturabilir ama doğru dokunuşla yeniden uyandırmak mümkün, mesele hâlâ isteyip istemediğin
10 Yorumla
2 ayMonotonlaşmaması için eşininde senin gibi düşünmesi lazım yoksa tek taraflı yürümüyor maalesef şu an çoğu evlilik böyle.. ❤️🩹
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBüyük ihtimalle birbirinizi severek evlenmediniz bence, evlendiniz ve sevmek zorunda kaldınız gerçek sevgi böyle değil. Gerçek sevgi farklı bir şey, sana bir ömür yetmez doymaya diyor ya aynen böyle bir şey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
2 ayBu şekilde normal özellikle cinsellik açıdan çok sıkıcı oluyor çaresini biliyorsan bana da söyle
10 Yorumla Normal hayat mücadelesi yaşam. Koşulları ilişkide bireylerin konumları yaklaşımları zamanla birleşince böyle oluyor canlandirmakta kendi elinizde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
2 ayRenk katmakda sizin elinizde aslında yaparsınız yani. Başbaşa kalın, bir yerlere gidin çocukları ailenize verip.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 aySevgi vardır ama heyecan bitmiş heyecana ihtiyacın var senin
115 Yorumla
Cevap sahibi2 ayİstermisin bazı sınırlarda kalarak heyecanı hissetmek?
- 2 ay
Sınırları olacaksa evet
Cevap sahibi2 aySınırlar elbette olacak saygı duyulacak
Cevap sahibi2 ayGüvenirsen demeyebiliriz?
Cevap sahibi2 ayBuradamısın?
- 2 ay
Neyi deneyeceğiz
Cevap sahibi2 ayGözünden kaçan sana hayran olduğum beyazçikolata ☺️
- 2 ay
Teşekkür ederim :)
Cevap sahibi2 ayRica ederim keşke olsa seninle güzel bir dostluğumuz
Cevap sahibi2 ayHeyecanlanmana yardımcı olmak isterim
Cevap sahibi2 ayNe yapıyorsun?
- 2 ay
Uykuya hazırlık
Cevap sahibi2 ay🫣
Cevap sahibi2 ayGünaydınlar
Cevap sahibi2 ayBiz teşekkür ederiz sana cevap verdiğin için
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayHer zaman söylerim sevmek başka şey seks başka şey
Evlilik sekse en uzak şeydir ve gardaşlık net garantidir.11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nonoton ilişkiye normal. Değişik atraksiyonlar yapın
13 Yorumla- 2 ay
Değişik atraksiyonlarda bir süre sonra sıradanlaşmaz mı?
Sohbet edicek konular ve beraber yapicak hobiler bulun, hayvan da sahiplenebilirsiniz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
u 2 ayİnşallah evlendiğim zaman kocamla monotonlaşma yaşamam.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. ne bekliyodun? 8 sene boyunca her gün gördüğün birine ne kadar heyecan duyabilirsin ki?
10 Yorumla
2 ayNormal değil ama ilişki için fantezi ve gün içinde ateşli mesajlaşmanız lazım
10 Yorumla- Devamını Gör (200)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat