Mesela istisna olanlar var görüyorum hala aynı aşkla bağlı olan 10 yili aşmış insanlar. Ben sevdigimle de bunu konuşurken ilk günkü gibi olsun isteriz evlenince. Bu da ancak iki kişi arasında saygı daha da artacak saygı hiç eksilmezse ve bağlılık bu defa birbirine bağlılık azalmayacak ilgi artacak bu yüzden diğer evlilikler monotonlasiyor çünkü birbirlerine alıştıkça saygı azalıyor abi kardeş gibi davranıyorlar her ağızlarına geleni söylüyorlar
Biz Cok genc tanistik, beraber büyüduk biylece. Saygimizi devgimizi kaybetmedik. Erkendende cocugumuz oldu. Zor gznlerimizde oldu ama Herzaman eglenmeyi iyi bakabilmeyide Bildimport. Birbirimiz icin dogru kisilerdik bu yüzden galiba.
Tesekkurler insallah. Birbirinize hep deger vermek, sorunlari uzatmadan konusup cözmek ve bir daha acmanak. Hicbirsey yapamiyorsan oturup film izlemek yzrüyuse cikmak bereber valor gecirmek. hep konusabilmek vs.
en önemlisi iyi bir secim yapmak. 😊Sadece birinin iliskide cabasi bos olacaktir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır gelmiyor.
Evet bütün evlilikler monotonlasiyor ben beş yıl geçip hala ilk günkü gibi davrandığını görmedim
Önlenebilir mi peki sence?
Onlenebilir
Nasıl peki
Mesela istisna olanlar var görüyorum hala aynı aşkla bağlı olan 10 yili aşmış insanlar. Ben sevdigimle de bunu konuşurken ilk günkü gibi olsun isteriz evlenince. Bu da ancak iki kişi arasında saygı daha da artacak saygı hiç eksilmezse ve bağlılık bu defa birbirine bağlılık azalmayacak ilgi artacak bu yüzden diğer evlilikler monotonlasiyor çünkü birbirlerine alıştıkça saygı azalıyor abi kardeş gibi davranıyorlar her ağızlarına geleni söylüyorlar
Buna dikkat edilirse daima ilişki içinde saygı sevgi ve heyecan diri olur
Evli değilsiniz demi
Hayır değiliz
ARadaki uyumu uzun süre korumak zor birsey
Zor ama bu uyumu korumak yine ikisinin elinde
Kadınlar bir süre sonra daha tutucu oluyor sanki
Ben ilişkide monotonluk sevmiyorum hep diri tutmak isterim bendeki ilgisini sevgisini
Bunun için sınırlarımızın olmaması gerekir
Evet sınırsız olası lazım her şeyin
Öyle birimisiniz peki
Evet
Şanslı adam
Yanlış. Monoton hale kişiler getirir seneler değil.
Yok öyle bir sey. Kisilere kalmis o.
Kaç yıllık evlisiniz var mı monotonlasma?
20 desem, ve gecen yil tatilde bizi balayi cifti sanmislardi. 😀
Szrekli birseyler yapar yenilikler deneriz.
Hicbir sey yapilamasa bile konusabilmeyi paylasmayi asla unitmamak gerekiyor bence
Maşallah valla sizden öğrenecek çok şey var desenize. Nasıl başardınız peki? Hani hem sosyal hayatı hemde özel hayati
Biz Cok genc tanistik, beraber büyüduk biylece.
Saygimizi devgimizi kaybetmedik.
Erkendende cocugumuz oldu. Zor gznlerimizde oldu ama Herzaman eglenmeyi iyi bakabilmeyide Bildimport.
Birbirimiz icin dogru kisilerdik bu yüzden galiba.
Nice seneleriniz olsun. Şunu şunu yapın dediğiniz şeyler var mi
Tesekkurler insallah.
Birbirinize hep deger vermek, sorunlari uzatmadan konusup cözmek ve bir daha acmanak. Hicbirsey yapamiyorsan oturup film izlemek yzrüyuse cikmak bereber valor gecirmek. hep konusabilmek vs.
en önemlisi iyi bir secim yapmak. 😊Sadece birinin iliskide cabasi bos olacaktir
Çok teşekkürler. Takip attım size kabul ederseniz sevinirim
5 bile çok bence hahjsjkdd
Kaç verelim ablama
Evet çoğunluğu öyle
Sizde de öyle mi oldu?
Evet
Çaresi?
Henüz bulamadık
Kaç yıllık evlisiniz?
8
Ne zamandır monton?
3 senedir filan
yazmaıyorum
gitmiyor
?
gitmiyor yine
Evet katılıyorum. Heyecan azalıyor
Sizde de 5. yıl mı?
Benim 5 yıl olmadı ama çevremden iyi biliyorum. Bazıları 5 yıla kalmadan bitiyor bazıları 20 yıl geçse de heyecanı kaybetmiyor. Biraz kişisel
Siz canlı tutabiliyormusunuz peki?
Tabiiki. şu an her şey yolunda
Yöntemler nedir peki sence?
Sanırım yeni heyecanlar lazım
Ne gibi
Aga filmler fanteziler işte ne anlatmamı bekliyorsun
işe yarıyorsa ne güzel
Yaramak zorunda
gizliden cıkarmısın mesaj atayım
(:)-(:)
@
Beş çok bence 2
O kadar erken mi ya?
Ne sandın o bile çok zaten nişanlılık evresi derken
evlimisin
Evet
Bazı evlilikler daha erken monotonlaşıyor
Hangileri ve neden?
5 çok fazla rn fazla 1
En*
Evlimisin?
Değilim ama çoğu arkadaşım 1 seneyi doldurmadan boşandı
O ne yaaa
Evlilik aşkı öldürür sana tavsiyem bulaşma bu işlere
Cünsellik aktifse monoton olmaz
O ne zaman monotonlaşıyor?
Sürekli aynı kısıtlı şeyler yapmaya devam edildikçe sıkılıyır insan ve yenilik olmazsa monotonluk gelir.
hayır 7
Sizde 7. yılda mı oldu? Sebebi ne peki?
1 yıl
evlimisiniz?
Boşanma aşamasındayım
sebebi monotonlıuk mu?
@ndkflösöfmgmdl mesaj atamyorum size de bana yazabilir misiniz bir şey sormak istyorum 🦋
Ben de atamıyorum
Genelde öyle oluyor
Sizde nedir durum
Ben bekarım tipsizim