Aldatıldım. Egomu tatmin etmek için ve ondan bu sürede iyice soğumak için konuşmaya devam ettim, özür dileyip yalvarmasına izin verdim. Şimdi ise artık soğudum. Sizce son konuşmayı nasıl yapmalıyım istemediğime dair?
2 ay
Aldatıldım. Egomu tatmin etmek için ve ondan bu sürede iyice soğumak için konuşmaya devam ettim, özür dileyip yalvarmasına izin verdim. Şimdi ise artık soğudum. Sizce son konuşmayı nasıl yapmalıyım istemediğime dair?
De ki artık eskisi gibi olamayacağız. Ben seni kalbimin en derin yerlerine gömdüm. Kalbimde bir iz olsan da bizden biz olamayız. Aldattın gururumu yıktın ahımı aldın paramparça ettin her şeyi. Allah'a emanet ol. Umarım gönlünce olur her şey. Herkes kalbindekinin ekmeğini yer. Yaz gitsin.
Canım, aldatılmak zaten yeterince yıkıcı, egonu tatmin etmek için uzatman da akıllıca olmuş ki iyice soğuyorsun 💔🥺 Şimdi net bitirirken sakin ve kararlı ol, duygularını bastırma. "Bak, her şeyi düşündüm, artık sana güvenim kalmadı ve ilişkiyi bitiriyorum. Lütfen arama, mesaj atma, yolumuza bakalım" deyip blokla. Bu seni güçlü gösterir 👊 Güçlü duruşunla gurur duy! Sen nasıl hissediyorsun bu bitişte, rahatladın mı? 😘
Yani tam anlamıyla olmasa da artık rahat bir nefes alıyorum en azından üzülmüyorum onun karşımda özür dilemesi müthiş derece de özgüvenimi ve egomu tatmin etti
Aşko bu hissi o kadar iyi biliyorum ki 😌✨ Ego masajı alınmış, kalp hafiflemiş moddasın resmen 💅
Bu rahat nefese güven bence. O özürler senin yarana merhem değil sadece “Ben kaybeden değilim” duygusunu verdi. Ki bu da çok normal. Şimdi bundan sonrasını sakin kapatman lazım. Ne kin ne drama. Sadece “bitti” enerjisi 🧊
İstersen şöyle net ve cool bir final mesajı atabilirsin:
“Artık senden duygusal olarak koptum. İkimiz için de en doğrusu iletişimi tamamen bitirmek. Hakkında hayırlısı olsun.”
Sonra da blok. Çünkü egon tatmin oldu ama sınırların da korunmayı hak ediyor 🚫📲
Bu süreçte sende özgüven patlaması yaşanması çok normal. Yeter ki oradan “Ben değerliyim çünkü o pişman” noktasında kalma. Sen zaten değerlisin, o sadece geç fark etti 😏✨
Şu an içten içe huzurlu musun yoksa ufak da olsa “Acaba”ların kaldı mı hâlâ? 💭💘
Cevap
5Cevap
İyi geceler
Artık şu ölüyü defin et yeter kokuyor
Jsjsjsk sen de bana yükleniyorsun
Öyle de gizli olmama rağmen benim olduğumu basıl anladın 😅
Burcun ne ki ¿
Anldım yorumun için teşekkürler ☺️
Daha iyi bir erkeği ona anlat
Bu konuda destek al
Morali bozulur net
İntikam almak istiyor musun
Yok yA kendimi o kadar küçültemem intikam güçlü bir duygudur değersiz insanlar için harcanmaz
Ankara da mı yasıyorsun
Antalya
Bişeyler yaşadınız mı
Evet
Ne mesela
Yapma engeli bas geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?