1 buçuk yıldır sevgiliyiz. 2 aydır kafamda bitirdim ama henüz noktayı cesaret edip koyamamıştım ama sürekli manipüle edildiğimi hissediyorum artık ve ayrılmak istiyorum.
Nasıl bir ayrılık konuşması yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?

1 buçuk yıldır sevgiliyiz. 2 aydır kafamda bitirdim ama henüz noktayı cesaret edip koyamamıştım ama sürekli manipüle edildiğimi hissediyorum artık ve ayrılmak istiyorum.
Nasıl bir ayrılık konuşması yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Artık ilişkinin ilerlemediğini senleyken iyi hissetmediğimi sana olan hislerimin bittiğini anladım daha fazla devam etmek istemiyorum sorun bende ya da sende birşeyler iyi gitmiyor bitmesi gerektiğini düşünüyorum.
Cevap
10Cevap
bende bitti biriken şeyler var onlar da senin değişmeyeceklerin beni yıpratıyorsun elveda (elveda deme de fwaed) de yeterli belki 2 3 sefer daha bir araya gelirsiniz ondan veya senden kaynaklı eski zamanların hatırına biriniz dener falan anıların üstünden geçersiniz ve kapanış
Sey diyorum mesajlarına kısa ve tek yanıtlı cevaplar versem sonra illa ki sorar ben de ondan sonra pat pat aciklayayim
Böyle yaparsam o mu terk etmiş olur? Valla o da uyar bana yeter ki bitsin artık
Çok yoruldum gerçekten ya bir ilişki içinde yalnız hissetmektense bitsin yani
Destan yazacak kadar klişe olmayın. Ben bitirmek istiyorum dedinmi bitti. Açıklama isterse net şekilde söylersin. Bitirmişsin zaten saçma sapan cümlelerle uzatmanın anlamı yok
Destan yazmam o kadar bile enerjim yok
Suçlayıcı bi dille ayrıl manipülasyonlarınla soğuttun beni kendinden artık istemiyorum dee bitti gittiii
Kavgacı bir dille ayrılmak istemiyorum
Suçlayıcı bir dil ya kibarca ayırmak istiyorum yollarımızı
O da kendi bileceği iş artık cidden 2 aydır kafamda bitti ama hâla ayrilamamistim artık netim yarın bir şeyler yapacağım
Çocuk bahanesi gibi olur o da 😄 neyse teşekkür ediyorum çok, dürüst bir şekilde bitirmek istediğimi söyleyeceğim
Telefonda olmamali bence sonuçta 1 yıl baslarda soğuk yap tek cümle yaz umursamaz ol o anlar sorar sôylersi.
Soğuk yapıp umursamaz olsam anlar dimi cidden bazen anlamaz diye de düşünüyorum çünkü
Max 3 cümlede çok uzatmadan ayrıl. Çünkü erkeklerin zekası koskoca paragrafları okumaya yetmiyor :D Kendini boşuna uzun uzun yazacağım diye hırpalama :D
Ya yok ben de uzatmak istemiyorum
Saygıdeğer sevgililer , değerli arkadaşlar ve çok kıymetli basın mensupları. Bugün burada bir ayrılığı açıklamak üzere sizleri davet etmiş bulunmaktayım diye başla gerisi gelir
Cevap verme ne aramalaina ne de mesajlarına üç mesaj atıyorsa ucgun sonra kısa cevap ver sonra sonra biter zaten
Nedense içimden bir ses işin zor olacak diyor, sakin bir şekilde konuşup o sinirlense bile sinirlenmemelisin. Duygularını gayet açık şekilde anlat, ne hissediyorsan öyle ol.
Ne konuşmasi ya
Destan yazacak halin yok
Ben ayrılmak istiyorum diceksin
O da sebep sorcak söyleyeceksin sebeplerii itiraz edecek sus diceksin kararim kesin o kadar
En net yorumm
Çok teşekkür ederim o halde
Bu ilişkinin ikimize de zarar vermesini istemem. Birbirimizi iyi şekilde hatırlayalım güzel olabilir
Müsait bir zaman seç sonra sorunlardan bahset eğer her şey düzelse bile senin sevgin bittiyse kalbini kırmadan bitir aranı
Artık seninle olamam çünkü kalbim senden soğudum diyebilirsin
Kürsü konuşması mı hazırlıyorsun git söyle işte ayrılmak istiyorum de adam gibi
Niye uzatiyosun ki? Direkt soyle. Onemi yok boyle seylerin
Sen o ayrılık konusmasını yaparken senı manipüle ederse bu arkadas sonrada aynen devam ederseniz ilşkinize şaşırmam.
İşte o manipüle durumu olmasın diye artık daha da yazma derim en sonda
Direkt iletişimi keserdim ayrıldığımın haberini bile vermezdım o insana yazdıgındada cevap vermezdim. Hakettiği o ömür boyu hazımsızlık yapsın dıye her yerdende silerdim engellemezdimde görsn pj sjsjjsks
Oha çok fenasın 😂 ben mi çok slğım yoksa
Kıyamadıgından sadece. Benden önemlı mi de bu adam hayatına bak. Bazen varya yaptıgım şeylerede bakıyorum çok mu lazımdı dıyorum ya olmasada olurmuş. Bu insanda sana zarar veriyor hiç lazım değil bence. Daha çok kendine odaklan o yüzden kendini mutlu et.
nasıl yapacağını bilmiyorum ama kırmadan dökmeden yapmalısın bu konuşmayı.
Kafanda bitirdiysen uzatma o zaman. Karşındakinin zamanını da boşa harcama kendi zamanını da. Basit bir kaç cümle ve kapanış.
Manipüleden kastın nedir? Örnek vs.
Bizde varsa çekidüzen verelim kendimize.
İşte kendine öz eleştiri yapabilen bir erkek canlı ya.
kısaca olayın özeti şu ki, karşınızdaki insan haklı bile olsa ona kendisini haksız hissettirecekmiş gibi davranmak.
Örnek veriyorum, saatlerce yazmazsın ve "işim vardı biliyosun yoksa hep aklımdasın/ seni düşünüyorum" yazarsın karşındaki kız da slk gibi "evet ya çok yoğun der" halbuki bir beş dakika cevap yazmak kimseye zor değildir.
Misal başka bir örnek, bir konu hakkında tartisiyosunuzdur, ve hiç olmayacak noktaya takılıp size trip atmaya başlamıştır, siz de ne olduğunu anlamadan o konuyu unutup karşınızdaki insanın takildigi noktada konuşmaya devam etmeye başlarsınız.
Üçüncü örnek, çok açık giyinmemenize rağmen size diğerlerine kistasla daha az yakışan şeyleri daha çok yakisiyormus gibi tarzınız üzerinde de söz sahibi olmaya çalışmasıdır. (Dekolte ve açık saçıkligi zaten hiç sevmeyen biriyim ama renk tonundan tutun da saç modeline kadar düşünün yani)
Veya herhangi bir konuda rahatsızlığınızi dile getirirsiniz ve "takildigin nokta bu muydu" der "seni incittigimi bilmiyordum bunu düzelteceğim " demez
Yani kısacası ilişkiyi kendisi için bir ego depolama alanı olarak görür ve sizin enerjinizi sömürerek, sizi şüpheye düşürerek davranmaya ve size kısıtlı olarak verdiği ilgiyi lutufmus gibi bahanelerle süslü laflarla allayip pullamaya çalışır.
Öz eleştiri yapmayan erkek demek istedin sanırım, anladım. Bu yazdığın gibiyse kesinlikle boyle bir insanla ömür geçmez. Adam resmen bu işin Samuel Vanunu'su olmuş.
Bacım emin ol değer veren insan zaman yaratıyor en azından sıçarken falan cevap veriyor bunlar hep bahane
Ayrılalım de bitsin😂
Mesafeniz koyun
En İyi Cevap