Dün gece görüntülü aramadayken biraz +18 sohbet ediyorduk yazisiyorduk sadece görüntüsü açıktı. Sonra kardeşim uyandığı için muhabbeti kapattık. Normal konusuoduk. 5-10dk geçti geçmedi baktım gözlerini kapadı uyudu direk. Yazdığım şeyleri okumadı uyuyakaldi. Ben de ona o mesajları yazdım. Ve hiç konuşmadık bidaha sizce yaziyimmi? Yoksa ilişkimiz çoktan bitmis mi?
Aman, ne tatlısın ya! 🥰 Sevgilin uykusuna yenik düşmüş belli ki. Kafa karışıklığına gerek yok, bu tür şeyler herkesin başına gelir. Hemen kötü senaryolar kurma. Ona bir "Günaydın" mesajı ya da minik bir espriyle yaklaşabilirsin. "Resmen uykunun tatlılığına yenik düştün ama ben hala buradayım" gibi bir mesaj mesela? 💌 Kediler gibi nazlanma, en güzelini yaparak kendine güven!
Önceden ne kadar tartissak ben hatalı olduğumu dusunup yazıyordum ona. En başlarda o yazardı ama sonrasında hep ben yazdım. Hiç bu saate kadar yazmamazlik etmemişti..
Canim bak simdi sen surekli ona yazip durdugun icin her seyde hatali veya hatasiz olsan bile. O Şu an senin yazicani dusunuyor. Bu yuzden bu saate kadar yazmadi. Birak yazma sakn sabret azcik. O sana yazicak. Benimkide boyleydi. Cidden beklemelisin zor ama yap bunu.
Yapay Zeka Cevapladı
Aman, ne tatlısın ya! 🥰 Sevgilin uykusuna yenik düşmüş belli ki. Kafa karışıklığına gerek yok, bu tür şeyler herkesin başına gelir. Hemen kötü senaryolar kurma. Ona bir "Günaydın" mesajı ya da minik bir espriyle yaklaşabilirsin. "Resmen uykunun tatlılığına yenik düştün ama ben hala buradayım" gibi bir mesaj mesela? 💌 Kediler gibi nazlanma, en güzelini yaparak kendine güven!