Ay bugün sitede gördüm, eski bir çift vardı barışmışlar. Çok hoşuma gitti. Araya aylar da girse, o kişi senin nasibinse tekrar karşılaşıyorsunuz...

Ay bugün sitede gördüm, eski bir çift vardı barışmışlar. Çok hoşuma gitti. Araya aylar da girse, o kişi senin nasibinse tekrar karşılaşıyorsunuz...

Benim açıkçası yok. Kolay hata yapan birisi değilim. O yüzden barışmak istediğim birisi yok ama bana karşı bir hata yapıldıysa orası ayrı. Hatalı insanlar hatalarını affetirecek bir şeyler yapmalı. Ben öyle şıp dedi mi direkt barışan birisi değilim. Kolay affetmem yani. Hele ki güven kırıcı şeyler yapıldıysa. Ama basit birisiyim gerçek bir özür dilemeye yumuşarım. Yani demek istediğim kin tutmam. MFÖ - Adımız Miskindir Bizim şarkısında dediği gibi "Düşmanınız kindir bizim. Biz kimseye kin tutmayız."
Ama tabi ki affedilmeyecek hatalarda vardır. Örneğin güvenimin kırılması. Nasıl bir hata olduğuna göre tabi ki değişir ama genel olarak güvenim kırılırsa pek kolay kolay tamir olmaz. Düzelmiş gibi gözükür ama elbet patlak verir.
İnsanlık hali olabilir, dert etme...
Ahaha olsundu jhdjf
Rica ederim
var sevgilimle aramıza bianda soğukluk girdi yani ikimizde çok suskunduk en son boşboş etrafı seyrettik o gün ayrıldık çok seviyorum oda seviyor ama şimdi eskisi gibi olmamızdan korkuyor ortamı yumuşatıp nasıl hoş sohbet kurabilirim eğer gerçekten iyi anlaşıp sohbeti ilerletebilirsem olucak
Eski sevgilimle asla barışmam çok net ve büyük konuşuyorum hatta konuşmayı geçtim vaktimi, emeklerimi hakkımı hiçbir şekilde helal etmem Allah önüme çıkarmasın, sürüm sürüm sürünsün sonunu dilesin o kadar diyorum. Önümüze bakmak her zaman en sağlıklısı. Hayırlısı olsaydı geçmişte kalmazdı.
Açıkçası ben de böyle birini düşünüyorum bazen, zamanın doğru yerden buluşturduğunu hissediyorum. Ama kendi barışma sürecine odaklanmak da çok önemli tabii.
Cevap
29Cevap
Hayır yok kimse.
Konuşmuyorsam vardır illaki haklı bir sebebim niye barışmak isteyim 😂
Toprak grubusun kesin sen. Burcun ne? Acımasız gaddarlar dkdjkf
Başak 😂
Biliydim böyle olacağını...
Ama elimde değil ya maalesef silince siliyorum yani daha 2 gün önce geldi biri baktım bi düşündüm bir zamanlar gerçekten sevip değer verdiğim biriydi ama 1 gram hissim kalmamış ne yapayım 😂
Ateş grubu kadınıyla dene bir de, istesen de kopamazsın :P
Hangi burçlar oluyor onlar grup falan bilmiyorum ben 😂
Aslan, koç, yay sjdshdhj
"Eski" karım koçtu 😂 aslan ve yay kadınlarından da nefret ederim biraz hiç anlaşamam 😂
Vaa demek benden nefret ediyon dfdjfhd
Aslan mısın sen 😂
He ya ama yükselenden kurtarıyom. O da boğa dkfdjk
Valla söz meclisten dışarı ama aslan egosu gerçekten hiç çekilmiyor ya biraz arşa değiyor boyum yetişmiyor 😂 ama boğa severim 😂
Aslan aslında egolu değil de üzülmemek için mesafe koyuyor diyelim. Bizim kalbimiz fazla ponçik...
Aslanın kadınını erkeğini çok yakından çook uzun süreler tanıdım ve acımasız gaddarlık bizim kadar size de bayağı oturuyor bence ponçiklikle falan kurtaramazsın yemezler 😂
Aslan erkeği tam pislik oluyor. Düşman dötüne valla. 6 ay sevgili kaldım, psikolojimi bozdu. Kadını öyle değil djdfk
Aslan erkeği 15 senelik dostum var haftaya düğününde sağdıç olucam ve evet haklısın hatta yüzüne de bayağı vururum ama kadınları da melek değil ya abartma sende tamam senin burcun da azcık iğneyi de batır kendine canım 😂
Ben de sinir fazla, tahammül az, kimseye de güvenemiyorum. Bunlar kötü özelliklerim tamam jdhd
Evet uzun zamandır bende tecrübe ediyorum güven sıkıntını 😂 tahammül konusu da bizim yaşlarda biraz kronik gibi 😂
Yaşımı hatırlatmasan ne güzel olurdu 🤣
Artık güvenme yaşın gelmiş bence napıcan müzeye mi koydurucan kendini 😂
Yok beni anca mezara koyarlar. Firavun neyin olsam belki olurdu jsjsj
Vitrin mankeni de olur canım ama çok yaşlanmadan bağışlaman lazım kendini 😂
O da olmaz herkes görmesin, kocam görsün sadece sjjaja
Gelecek planlarında bir koca varmış gibi davranmıyorsun ama görebilir inşallah 😂
Mümkünse o sitenin bir ucunda
ben diğer ucundaa
Güzel habermiş. Umarım bir ömür güzel yaşarlar. Düşündüğüm biri yok
Barışmak isteyen yanıma gelsin. Müzakerelere açığım.
Hayırlısı dediğim var 😂😂
Her pp gibi buda aşırı güzelll
Teşekkür ederim :))
Artik cirkin cikar misinn ayse
Valla her halimi koydum, koyuyorum jddjfh
O zaman biraz cirkinleşmek için makyaj yapmaya ne dersin dksnskdnd
Makyajlı da koydum, o da beğeniliyordu dfjdjfh
Cirkinleşmeye çalış hahaha sen guzellesmeye calismissindir
Alt yapı sağlam, istesem de olmuyor kdfdkf
Hahaha guzel ve farkindaa
Hayır kimsem yok küstüysem bir sebebi vardır ndjcjndncx
Kesinlikle yok kral öldü yaşasın yeni kral.😂
Giden gitmiştir, benim için o defter çoktan kapandı. Önüme bakmayı tercih ediyorum.
Olmadı olmaz da film aynı yerde kopuyor biliyorum çünkü
Gelse de barışsak ama sonu her zamanki gibi hüsran olur
Binlerce seçeneği olan bir şeyden birine takılı kalmak çok ap talca geliyor
Hayır yok, olması gereken yanımda
Benimle barismak isteyenler var benim yok 😂
Küs olduğum birisi bile yok ki 🤪.
Hayır yok. Ben o defteri kapatalı çok oldu.
Yok, öyle kalır her zaman...
Gel.. bersin
Helvası benden dfkdsd
Arkadaşım var.
Yok be zalım
Nisa var
Hayır yok
Hayır yok
Hayır yok
Yok.
Hayır yok
Kimseyle barisacak hevesim bile yok