Eski sevgilimden intikam almak için ne yapabilirim?

Eski sevgilim beni sürekli kandırdı. Sevgiliyken de aldattı. Pişman olur belki diye iletişimi kesmedim ama aramızda flört falan da olmadı. 3 gün önce ise çok kötü tartıştık. Bana küfürler ve tehditler etti. Çünkü sevgilisi varmış ve bizim mesajlarımızı görmüş. Benim kapımın önüne geldi. Başta yine bir sürü bağırdı ve tehdit etti ama sonra flörtöz davrandı, elimi tuttu, onu sevip sevmediğimi sordu, sonra da bana "sen bana arkadaş olarak bakmazsın, şu anda beni öp desem öpersin" dedi ve dibime kadar yaklaştı. Belimden çekip kendisine yaklaştırdı, dudakları dudaklarıma değiyordu. Kendisini öpmem için beni kışkırttı, "hadi göster arkadaş mısın değil misin, cesur ol" gibi şeyler söyledi. Ama onu öpmedim, sadece yapmamasını söyledim. Ertesi gün ise tüm bunlar olmamış gibi beni engelledi. Ben onu arayıp ne olduğunu sorduğumda da yine bir sürü tehdit ve ağza alınmayacak derecede büyük küfürler etti. "Seni öldürürüm, ağzını burnunu kırarım" gibi şeyler söyledi. Şimdi bu kişiden intikam almadan içim soğumayacak. Ne yapabilirim? Kız arkadaşını bulup her şeyi anlatmak istiyorum ama onu da bulamıyorum.

Eski sevgilimden intikam almak için ne yapabilirim?