Evet arkadaşlar intikam önerilerinizi alayım? siz olsanız neler yapardınız canını yakmak icin veya yaptığınız varsa anlatın
Cevabın nedir?
Eski sevgili ile ayrılık nasıl gerçekleşmiştir. önemli olan budur!
haklı bir nedenden dolayı kendisinden vazgeçtiğim eski canım cicim birtanem benim, o yakalanamayasıca kuşu ağzı ile değil başka yerleri ile de tutsa, ı ıh, tınn. yanında benden daha iyisini görünce neden kendimi kötü hissetmem gerektiğini ise hâlâ anlamış değilim. benim bıraktığımı alan arkadaş** zaten benden daha iyi olamaz ki :) *
eğer terkedilen kişiysen o zaman iş değişir. evet, intikam alma arzun kaynar da kaynar, daha yakışıklısını/güzelini ararsın, hatta onun tanımadığı bir arkadaşına koşarsın takarsın koluna önünde bir kaç tur atarsın. seni kıskansın diye içten içe ağlarsın ama eğer o kişi yukarıdaki bahsettiğim kişi ise, çok uğraşırsın ve aslında hiç birşey yapamazsın. en iyisi unutmaktır ve unutacaksındır sonra alışacaksındır ve bir başkasını ondan daha çok seveceksindir ve buraya yazdıklarına bakıp güleceksindir :)
konumuza vurdum duymaz bir dörtlükle son verelim;
gidene kal demem
geleni beklemem
yaşarım hayatımı
kimseyi iplemem02 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEn buyuk intikam sessiz usulca zamnin ardindan karşına cikan sevgili gercek ask ile yasayacagin mutlulugu herkse dillere destansi kiskanilasi yasayarak seni kaybedende degerini bilmeyenede mutluluğunla cok agir Tokat misali yüzündeki mutlulugunla yuzune Carpmaktir
04 Yorumla- +1 yıl
Unutmak vaz grcmek ve intikam
Birini unutmamamk icin sebep nedir vazgecilmezmi yoksa Cok iyi oldugu icin su an bu durumda olmanizmi madem vqz geçilmez neden bu durumdasiniz
Bir hataya sebep olan kisi yuzunden herkese mal etmek ne demek ya da nasil böyle bir dusunce hangi hakla herkee ayni dusunce herkesi ayni gorme ben dogru ama butun herkes beni uzdu siz yanlisssiniz ne anlama geliyor bu dusunce ya da neyizki biz bunu hemen dusunebiliyoruz hatasiz cok dogru birimi
Aska olan inancin bitmesi ne demek mal olan hatalarin bana ders verecegini bilip pay cikarmak yerine 2 yanlis insanin beni hayattan dogru olan mutlu olacagim seylerden vaz gecirmesimi neden onlar kimki beni bu zamanima onlarmi getirdi bana her seyi onlarmi sundu bugune kadar sahip olduklarima onlar mi imkan sagladiko inancim bitsin hayir onlardan sonra teşekkür ederim aslında gerçekleri ogretrikleri icin ve biraz daha beni hayata hazirladiklari icin aslinda - +1 yıl
haklısıınz bunları cok düsündüm benimsedimde ama uygulamak öyle olmuyor bikere düstümü gör kalkmak daha acılı oluyor. atamadımki hic icimden ilk defa asık oldum ilk defa güvendim icimde neret kin intkamın bile arksnda özlem var yüz yüze gelsem dayanamaz sarılırım heralde böyle icimi rahatlamk hayalle intikam aldığımı cok güclüğü olduğumu düsünmek piskolojik olarak belkide kendimi rahatlatmaya calsııyorumdur..
- +1 yıl
Bunlara sen inandin bunlari yenmek yine senin elinde ilkler asla son olacak diye bir durum soz konusu olamaz bunlar sana tecrube ve hayaya hazirlamak icin bir vesile varsayki sen sinaniyorsun her gidenin senden bir seyler almasina neden izin veresin peki birak giden gitsin sevmek gitmek uzmek değil gerekirse bu ugurda canini adayabilmektir e zaten seven insan bu durumada gelmwz gerek kalmazda gidenin ardindan uzulmek yerine ALLAHIM hakkimda hayrlisi bu imis sen bana hayrlisini nasip et guc kuvvet iman ver kimsenin ardindan mahcup etme yenik düşürme de ve zamama birak vr haline sukur et cok daha kotu durumda olanlari dusun o zaman ne demek istedigimi anlarsin
+1 yılEğer eski sevgilinin umrundaysan, HİÇBİRŞEY yapma. En çok bu şekilde canını yakarsın, ama eğer umrunda değilsen naparsan yap sadece midesini bulandırır kendini rezil edersin.
04 Yorumla- +1 yıl
Neşeli durum derken demet akalın tarzımı :D Hahahaha boşversene 8 ayda dönmeyen adam senınle sadece eğleniyodur
- +1 yıl
Anlıyorum tatlım ama bence boşvermek en güzel intikamdır...
+1 yılTelefon numarasını dağıtmıştım adjaskldas
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
27Cevap
+1 yılAslında içten içe acı çeken sensin bu olan şeyi hazmedemiyorsun ve karşı tarafa da ruhsal bir şiddet arayışı içindesin durumunuz gerçekten vahim bence hiç bir şey yapmayın umursamayın unutmaya çalışın. İlişki bitmiş ise durumu çirkinleştirmeye gerek yok bence.
22 Yorumla- +1 yıl
elbette değildir kim bilir neler yaşandı nasıl kırılıp üzüldünüz ama dediğim gibi uzatmanın manası yok bence yorum yapmış arkadaşlar Allah`a havale edin acılar olgunlaştırır insanları bunlarında yaşanması gerekiyormuş sizde kendi adınıza bir ders çıkarmışsınızdır bir sonrakinde bir öncekinin yaşanmışlıkları size rehber olacaktır..
Ona en yakın biriyle (dostu, komşusu) çıkacaksın.
Ve her daim göz önünde olacaksın.
Ama asla bakmayacaksın.
Onu görmezden geleceksin.
Sana seslense bile duymamazlıktan gel.22 Yorumla
+1 yılNedir bu kuyruk acisi yahu madem ayrildin yoluna baksana sen.. oguz atay tutunamayanlarda sinirlenmek fiilinin dahi insanin ozel bir duygusu sevilen kisiye sinir gosterilmeli der. seviyorsan neden ayrildin ha yok sevmiuorsan yoluna bak..
20 Yorumlabak kızım yaşın belli ki küçük.. bırak herkes hayatına baksın sonra bu zamanlara acıyacaksın
14 Yorumla- +1 yıl
hahahah çok güldüm :D
- +1 yıl
cok ahım var iyi etmiyo allah nasıl biliyosa seni öyle yapsın ne diyimki sna dedikten snra her bela basında 1 ay önce daha yeni kaza gecirdi hastanelere düstü arabası pert durmadan sıkıntı dert bela pesini bırakmıyo hatta bedduaların tutmaya basladı artık gülümseyeblrsn diye bile durum atmıs.
+1 yılO yokmuş ve hiç olmamış gibi davran. Yok sayılmak acı verir her zaman
01 YorumlaHayatina devam edip daha efendi birini bularak, emin ol en cok canini acitacak sey budur
02 Yorumla- +1 yıl
Ozaman oluruna birak diyorum eger bu cocuk uzerinde ugrasmaya devam edersen onda da hala beni unutamadi gibi bir izlenim yaratabilirsin. Hayatina yeni bir erkek sokmak istemiyosanda bana kalirsa onla butun iletisimini kesip arkadaslarinla eglenmene bak. O yokken bukadar mutlu oldugunu gormesi bile onu uzmeye fazlasiyla yeter
+1 yılyokmuş gibi davran tutarsa tutar onun dışındaki hersey onun egosunu tatmin eder :)
04 Yorumla- +1 yıl
unutma hındıstanın efsanevı lıderı Gandhı bu yöntemle zafere ulaştı tepkısızlık eylemı :) cok acı verdıyse daha fazla tepkısız kalmlısın unutma ıntıkam soğuk yenen bır yemektır :))
- +1 yıl
2 ayın espirisi nedir anlamadım cidden
+1 yılOrtak arkadaşınıza bu cocuklayken ben 3 kişiyi idare ediyordum ama bunda bir pis huy var durduk yerde osurup iğrenç şeyler yapıyor eliyle alıp kokluyor de. laf yerini bulur.
02 Yorumla- +1 yıl
Hedefe giden her yol mubahtir... hunharca gülüyorum şu an :))))))
+1 yılArkadaşlar lütfen beniim sorunlarıma da fikir üretinn :(
02 Yorumla- +1 yıl
Duvarımda göreceksin :)
+1 yılO bana bısey yapmadıysa bende ona yapmam kansızlıga lüzum yok mutlu olsun baskalarıyla kabul etmek lazım
00 Yorumla
+1 yılyakın bir arkadaşıyla çık fotolar çekin vs kıskandırt intkikamını alırsın + sevgilinin amınakoyim
00 Yorumlagit koknuş falan gül azcık senin onu sevdiğini düşünmesini sağla :)) sonra ters köşe yapıpp hopp dön başkasını bul mümkünse onun tanıdığı olsn ilişki faln yap sosyal medyada kızkanmasını sağlla onunla konuşurken sevgilinden bahset :D:SD:D:SASDASD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'a havale et boşver intikamı düzgün birini bul ve mutlu bir şekilde yaşamını sürdür emin ol en çok bu acıtır onun canını
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni ama intikam almak hiçbişeyi değiştirmez sadece bir anlık mutluluk verebilir sana önüne bak derim ben
+1 yılBaşkasına ver. Video çekip sansürlü olarak ona at. Bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılSapan yap kendine :D o geçerken yoldan alırsın intikamını
02 Yorumla- +1 yıl
Hahahaah 😄 suça teşvikten sorumluluk almam bak ona göre ))) yok yok yapma şakaydı :p
+1 yılonunla tekrar sevgili ol. bu kafayla en büyük ızdırap sensin bence.
00 Yorumlaherkese yok onu yapmamyok bunu yapmam demişsin herşeye burun kıvıracaksan sormasaydın
00 YorumlaDudak dudga baska bir erkekle resm cek koy face gorsun :)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıldığın birinden neden intikam alacaksın sonuçta sadece ayrıldınız düşman olmadınız
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon anlamadan yorum yaptım öyle şeyler yaptığını bilmiyordum özür dilerim
+1 yılBeynini deş :D :D :D :D
04 Yorumla- +1 yıl
Ahaha yapilacak en iyi sey bu kiskandirmakla olmaz bu işler :D :D :D :D :D
- +1 yıl
O da iyi fikir :D :D
Tekrar barış sonra aldat
02 Yorumlaşu an yaptığım gibi Allaha havale ederdim
04 YorumlaCanını yakma canını al :D
01 YorumlaYazmam hem cinslerime acırım :'(
01 YorumlaSeni kaybetmis bundan buyuk aci mi olir bosver :)
01 YorumlaNedir bu intikam duygusu dostummm
00 Yorumlaonu unut ve yokmuş gibi davran.
01 YorumlaBiriyle çık mutlu ol gülücükler saç :D
02 YorumlaAz öncede görmek istiyordun hani :/
02 YorumlaUnutmak umursamamayi da geç unutmak
00 Yorumlaumursamamak
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkılımı bile kıpırdatmazdım adı ustunde eski
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende evliliktenndöndum cok uzuldum cok canımı yaktı ama tek kelime dahi etmedim cunku degmez
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum seni zamana ihtiyacın var başka seylerle meşgul et kendini olurmu
Gizli Üye(30-35)+1 yılCnsellk yaşadınız mı?
01 Yorumlaaldattı mı?
00 Yorumlaunutarak
00 Yorumla
+1 yılGülümse bacım
05 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Onsuz herşeyin ne kadar mükemmel olduğunu göster ona
- +1 yıl
Yaparsan intikamını alırsın, başarılar.
+1 yılAlamazsın.
01 YorumlaBaşka işin mi yok :D
04 Yorumla
+1 yılSen mi ayrildin?
06 Yorumla- +1 yıl
Keske sen ayrilmis olaaydin aradan bir hafta gecsin bir bulusma ayarla onunla bibsekilde sonra tam siz mekana geldiginizde 1 haftadir konustugun (sozde) cocuk gelip seni onun yanindan alsin ortamda g. t gibi kalsin rencide olsun akillansin haytabseni birakmak ne demek gorsun
- +1 yıl
Ooo sizin is buyuk o zaman :) bu arkadasin calistigi bir yer devamli takildigi bir mekan veya kankadinin eski sevgilisine bakacak kadar kapasitesiz bir arkadasi falan var mi :) beni bilgilendir ki yardim edebileyim :)
- +1 yıl
Yeni arkadaslar edin erkek onun tanimadigi bir cevre mumkunse bol erkekli ama guvenebilecegin tipler olsun çalıştığı/takildigi mekani mesken edinin ama yeni bir kdslarin onu bilmesin gecmisinizihuzursuz olacaktr bide seni mutlu gordukce dahada sinir olacaktr
+1 yılHiç umursama
16 Yorumla- +1 yıl
Intikam almak yerine onu kendine bırak o zaman daha bakımlı ol daha guler yüzlü ol o sana gelir zaten o zaman ona by by dersin yeter :)
- +1 yıl
Bak gördün mu fırsatın var :) zaten kadin ic güdüsü kuvvetlidir kendine İnan :)
- +1 yıl
Once rahat ol :)
Onu unutarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni sevgili yap kanka :D
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmadem bu akdar iyiisn intakim peşinde niye koşuyon bacım Herkes kendi yoluna gitsin
Cevap sahibi+1 yılne intakamı ye o seni çoktan unutmuştur :D
Cevap sahibi+1 yılseni yedege almış
fifilememek..
01 Yorumlavay kinci :D
04 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!