• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgiliden nasıl intikam alabilirim?

fiyuuu
fiyuuu Takip Et
Xper 7 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Evet arkadaşlar intikam önerilerinizi alayım? siz olsanız neler yapardınız canını yakmak icin veya yaptığınız varsa anlatın
Eski sevgiliden nasıl intikam alabilirim?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Censored
    Censored Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Eski sevgili ile ayrılık nasıl gerçekleşmiştir. önemli olan budur!

haklı bir nedenden dolayı kendisinden vazgeçtiğim eski canım cicim birtanem benim, o yakalanamayasıca kuşu ağzı ile değil başka yerleri ile de tutsa, ı ıh, tınn. yanında benden daha iyisini görünce neden kendimi kötü hissetmem gerektiğini ise hâlâ anlamış değilim. benim bıraktığımı alan arkadaş** zaten benden daha iyi olamaz ki :) *

eğer terkedilen kişiysen o zaman iş değişir. evet, intikam alma arzun kaynar da kaynar, daha yakışıklısını/güzelini ararsın, hatta onun tanımadığı bir arkadaşına koşarsın takarsın koluna önünde bir kaç tur atarsın. seni kıskansın diye içten içe ağlarsın ama eğer o kişi yukarıdaki bahsettiğim kişi ise, çok uğraşırsın ve aslında hiç birşey yapamazsın. en iyisi unutmaktır ve unutacaksındır sonra alışacaksındır ve bir başkasını ondan daha çok seveceksindir ve buraya yazdıklarına bakıp güleceksindir :)

konumuza vurdum duymaz bir dörtlükle son verelim;

gidene kal demem
    geleni beklemem
    yaşarım hayatımı
    kimseyi iplemem

0
    2 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

8 ay oldu kac 8 ay daha gecsin ama bu hayatta yapan ceker dedim 8 aydır basına gelmeyen bela kalmadı onun benim ahlarım sayesindede ama ben benim icin acıdan kıvransn istedim.. cünkü cok hıckıra hıckıra ağlayıp bayıldığımı bilirim cok yaptı bna..

Yorumla
    • Censored
      Censored
      +1 yıl

Durum vahimmiş senin için bir intikan yöntemi düşünücem. Takip te kal

Yorumla

En İyi Cevaplar

• sonsuz_ask
    sonsuz_ask Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 82%
    +1 yıl

En buyuk intikam sessiz usulca zamnin ardindan karşına cikan sevgili gercek ask ile yasayacagin mutlulugu herkse dillere destansi kiskanilasi yasayarak seni kaybedende degerini bilmeyenede mutluluğunla cok agir Tokat misali yüzündeki mutlulugunla yuzune Carpmaktir

0
    4 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

iste onun cin ilk onu unutmam sonra erkeklere karsı tiksintimin gecmesi sonra korkumun sonra aşka yeniden inanmaya baslamam birine yaknlasmam sevmem lazım onlar yoksa kendi karakterimden ötürü birine bile bakamam.

Yorumla
    • sonsuz_ask
      sonsuz_ask
      +1 yıl

Unutmak vaz grcmek ve intikam
      Birini unutmamamk icin sebep nedir vazgecilmezmi yoksa Cok iyi oldugu icin su an bu durumda olmanizmi madem vqz geçilmez neden bu durumdasiniz
      Bir hataya sebep olan kisi yuzunden herkese mal etmek ne demek ya da nasil böyle bir dusunce hangi hakla herkee ayni dusunce herkesi ayni gorme ben dogru ama butun herkes beni uzdu siz yanlisssiniz ne anlama geliyor bu dusunce ya da neyizki biz bunu hemen dusunebiliyoruz hatasiz cok dogru birimi
      Aska olan inancin bitmesi ne demek mal olan hatalarin bana ders verecegini bilip pay cikarmak yerine 2 yanlis insanin beni hayattan dogru olan mutlu olacagim seylerden vaz gecirmesimi neden onlar kimki beni bu zamanima onlarmi getirdi bana her seyi onlarmi sundu bugune kadar sahip olduklarima onlar mi imkan sagladiko inancim bitsin hayir onlardan sonra teşekkür ederim aslında gerçekleri ogretrikleri icin ve biraz daha beni hayata hazirladiklari icin aslinda

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

haklısıınz bunları cok düsündüm benimsedimde ama uygulamak öyle olmuyor bikere düstümü gör kalkmak daha acılı oluyor. atamadımki hic icimden ilk defa asık oldum ilk defa güvendim icimde neret kin intkamın bile arksnda özlem var yüz yüze gelsem dayanamaz sarılırım heralde böyle icimi rahatlamk hayalle intikam aldığımı cok güclüğü olduğumu düsünmek piskolojik olarak belkide kendimi rahatlatmaya calsııyorumdur..

Yorumla
    • sonsuz_ask
      sonsuz_ask
      +1 yıl

Bunlara sen inandin bunlari yenmek yine senin elinde ilkler asla son olacak diye bir durum soz konusu olamaz bunlar sana tecrube ve hayaya hazirlamak icin bir vesile varsayki sen sinaniyorsun her gidenin senden bir seyler almasina neden izin veresin peki birak giden gitsin sevmek gitmek uzmek değil gerekirse bu ugurda canini adayabilmektir e zaten seven insan bu durumada gelmwz gerek kalmazda gidenin ardindan uzulmek yerine ALLAHIM hakkimda hayrlisi bu imis sen bana hayrlisini nasip et guc kuvvet iman ver kimsenin ardindan mahcup etme yenik düşürme de ve zamama birak vr haline sukur et cok daha kotu durumda olanlari dusun o zaman ne demek istedigimi anlarsin

Yorumla
  • DarknessPri
    DarknessPri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Eğer eski sevgilinin umrundaysan, HİÇBİRŞEY yapma. En çok bu şekilde canını yakarsın, ama eğer umrunda değilsen naparsan yap sadece midesini bulandırır kendini rezil edersin.

0
    4 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

düzenli olarak faceme baktığını biliyorum cok fazla neseli durum paylasırım acılı sözler hic paylasmadım 8 aydır ama cevap verir arada durumlarıma oda durum atarak karışık biraz. ama ben görsel olarak acı ceksin istiyorum.

Yorumla
    • DarknessPri
      DarknessPri
      +1 yıl

Neşeli durum derken demet akalın tarzımı :D Hahahaha boşversene 8 ayda dönmeyen adam senınle sadece eğleniyodur

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

10 kere o dönmeye kalktı 20 kere ben ama olay biz değil aileler ve olanlar trajediler cok kötü seylerin olması kopardı benimle eğlenen adamla evlilikten dönmüs olmam komik olurdu sizcede öyle değilmi tabi tam hikayemi bilmediğiniz icin varsayım yorum yapabiliyorsunuz.

Yorumla
    • DarknessPri
      DarknessPri
      +1 yıl

Anlıyorum tatlım ama bence boşvermek en güzel intikamdır...

Yorumla
  • SiyahKadarDerin
    SiyahKadarDerin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Telefon numarasını dağıtmıştım adjaskldas

0
    1 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

ahaha iyimiş :d

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

17

Cevap

27

Cevap

• Renkligolgeler
    Renkligolgeler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50 , eic 42%
    +1 yıl

Aslında içten içe acı çeken sensin bu olan şeyi hazmedemiyorsun ve karşı tarafa da ruhsal bir şiddet arayışı içindesin durumunuz gerçekten vahim bence hiç bir şey yapmayın umursamayın unutmaya çalışın. İlişki bitmiş ise durumu çirkinleştirmeye gerek yok bence.

2
    2 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

sadece bir iliski bitimi olsaydı bu nefret.

Yorumla
    • Renkligolgeler
      Renkligolgeler
      +1 yıl

elbette değildir kim bilir neler yaşandı nasıl kırılıp üzüldünüz ama dediğim gibi uzatmanın manası yok bence yorum yapmış arkadaşlar Allah`a havale edin acılar olgunlaştırır insanları bunlarında yaşanması gerekiyormuş sizde kendi adınıza bir ders çıkarmışsınızdır bir sonrakinde bir öncekinin yaşanmışlıkları size rehber olacaktır..

Yorumla
  • Damarko
    Damarko Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Ona en yakın biriyle (dostu, komşusu) çıkacaksın.
    Ve her daim göz önünde olacaksın.
    Ama asla bakmayacaksın.
    Onu görmezden geleceksin.
    Sana seslense bile duymamazlıktan gel.

2
    2 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

kendimi düsürürüm anca böyle. kendime hakaret ancak benim gözümde.

Yorumla
    • Damarko
      Damarko
      +1 yıl

Sen bilirsin.
      Ama senin sorunun tek cevabı var oda bu!

Yorumla
  • aksamolsadayatsak
    aksamolsadayatsak Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Nedir bu kuyruk acisi yahu madem ayrildin yoluna baksana sen.. oguz atay tutunamayanlarda sinirlenmek fiilinin dahi insanin ozel bir duygusu sevilen kisiye sinir gosterilmeli der. seviyorsan neden ayrildin ha yok sevmiuorsan yoluna bak..

2
    0 Yorumla
  • Mrs_44
    Mrs_44 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

bak kızım yaşın belli ki küçük.. bırak herkes hayatına baksın sonra bu zamanlara acıyacaksın

1
    4 Yorumla
    • DarknessPri
      DarknessPri
      +1 yıl

hahahah çok güldüm :D

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

21 yaşındayım küçük olarak kaç yaşında olarak sandın? 8 aydır ayrıyım. bana yapılanlar sadece bir ayrılma değil. cok haksızlığa uğradım allaha havale etmek birseyi değiştirmiyor nasıl yandıysa ici onunda yansın istiyorum.

Yorumla
    • Mrs_44
      Mrs_44
      +1 yıl

çok şeyi değiştiriyor emin ol bende allaha havale ettim zamanında başına gelmeyen kalmadı pçn

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

cok ahım var iyi etmiyo allah nasıl biliyosa seni öyle yapsın ne diyimki sna dedikten snra her bela basında 1 ay önce daha yeni kaza gecirdi hastanelere düstü arabası pert durmadan sıkıntı dert bela pesini bırakmıyo hatta bedduaların tutmaya basladı artık gülümseyeblrsn diye bile durum atmıs.

Yorumla
  • DonukPudra
    DonukPudra Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 50%
    +1 yıl

O yokmuş ve hiç olmamış gibi davran. Yok sayılmak acı verir her zaman

0
    1 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

ama nasıl zaten facede yapyrm bunu herkese acık durumlar onunda öyle fazlasyla hic olmamıs gbi yapyrm.. ama nefretim bu az diyor bu yetmez diyor..

Yorumla
  • efilyavo
    efilyavo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 45%
    +1 yıl

Hayatina devam edip daha efendi birini bularak, emin ol en cok canini acitacak sey budur

0
    2 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

tek soruno değil ki bir erkekle cıkmak değil yakınlasmak konusmak bile korkutuyor beni tiksiniyorum hatta kacıyorum hep nasıl mutlu olunurki zaten böyle..

Yorumla
    • efilyavo
      efilyavo
      +1 yıl

Ozaman oluruna birak diyorum eger bu cocuk uzerinde ugrasmaya devam edersen onda da hala beni unutamadi gibi bir izlenim yaratabilirsin. Hayatina yeni bir erkek sokmak istemiyosanda bana kalirsa onla butun iletisimini kesip arkadaslarinla eglenmene bak. O yokken bukadar mutlu oldugunu gormesi bile onu uzmeye fazlasiyla yeter

Yorumla
  • AttilatheHun
    AttilatheHun Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

yokmuş gibi davran tutarsa tutar onun dışındaki hersey onun egosunu tatmin eder :)

0
    4 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

evet ters teptiği icin hic olmamıs gibi davranyrm ama olmaz cok yaptı cok sey oldu cok haksızlığa uğradım daha fazlaını hakediyor.

Yorumla
    • AttilatheHun
      AttilatheHun
      +1 yıl

unutma hındıstanın efsanevı lıderı Gandhı bu yöntemle zafere ulaştı tepkısızlık eylemı :) cok acı verdıyse daha fazla tepkısız kalmlısın unutma ıntıkam soğuk yenen bır yemektır :))

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

2 ay kaldı milim milim sinirden patlatmalarıma baslıcam sadece 2 ay.. var aklımda aslında ama ek olarakta fikir almak istedim..

Yorumla
    • AttilatheHun
      AttilatheHun
      +1 yıl

2 ayın espirisi nedir anlamadım cidden

Yorumla
  • ahbukızlar
    ahbukızlar Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Ortak arkadaşınıza bu cocuklayken ben 3 kişiyi idare ediyordum ama bunda bir pis huy var durduk yerde osurup iğrenç şeyler yapıyor eliyle alıp kokluyor de. laf yerini bulur.

0
    2 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

kendi adıma laf olur :) öyle bir karakterim yokr kimsede inanmaz.

Yorumla
    • ahbukızlar
      ahbukızlar
      +1 yıl

Hedefe giden her yol mubahtir... hunharca gülüyorum şu an :))))))

Yorumla
  • sevvalkubat
    sevvalkubat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Arkadaşlar lütfen beniim sorunlarıma da fikir üretinn :(

0
    2 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

söyle ben yardımcı olayım canım?

Yorumla
    • sevvalkubat
      sevvalkubat
      +1 yıl

Duvarımda göreceksin :)

Yorumla
  • SurrealistAdam
    SurrealistAdam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

O bana bısey yapmadıysa bende ona yapmam kansızlıga lüzum yok mutlu olsun baskalarıyla kabul etmek lazım

0
    0 Yorumla
  • stabillife
    stabillife Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

yakın bir arkadaşıyla çık fotolar çekin vs kıskandırt intkikamını alırsın + sevgilinin amınakoyim

0
    0 Yorumla
  • perypey
    perypey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47
    +1 yıl

git koknuş falan gül azcık senin onu sevdiğini düşünmesini sağla :)) sonra ters köşe yapıpp hopp dön başkasını bul mümkünse onun tanıdığı olsn ilişki faln yap sosyal medyada kızkanmasını sağlla onunla konuşurken sevgilinden bahset :D:SD:D:SASDASD

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Allah'a havale et boşver intikamı düzgün birini bul ve mutlu bir şekilde yaşamını sürdür emin ol en çok bu acıtır onun canını

1
    3 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

biliyorum ama olmuyor o benim cocukluğumdu bir sevgili değildi senelerdir en yakınımdı sonradan sevgilim oldu sanırım en cok herseyim olması acıttı canımı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anlıyorum seni ama intikam almak hiçbişeyi değiştirmez sadece bir anlık mutluluk verebilir sana önüne bak derim ben

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

haklısın ama pisman olsun en azından bunu yapıcam değşiyorum dış görünüs olarak hersekilde.

Yorumla
  • ahmetkardes99
    ahmetkardes99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Başkasına ver. Video çekip sansürlü olarak ona at. Bu kadar basit.

0
    0 Yorumla
  • zirvedekikiz
    zirvedekikiz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Sapan yap kendine :D o geçerken yoldan alırsın intikamını

0
    2 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

sey düsündüm evine gidip penceresine taş atmak 1inci katta oturuyor :D

Yorumla
    • zirvedekikiz
      zirvedekikiz
      +1 yıl

Hahahaah 😄 suça teşvikten sorumluluk almam bak ona göre ))) yok yok yapma şakaydı :p

Yorumla
  • İlkayAdahan
    İlkayAdahan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

onunla tekrar sevgili ol. bu kafayla en büyük ızdırap sensin bence.

0
    0 Yorumla
  • manivela
    manivela Takip Et
    +1 yıl

herkese yok onu yapmamyok bunu yapmam demişsin herşeye burun kıvıracaksan sormasaydın

0
    0 Yorumla
  • NoThing35
    NoThing35 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Dudak dudga baska bir erkekle resm cek koy face gorsun :)

0
    2 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

yok ozmn direk ilk canı acır 10 dk sonra o.. der gecer erkeklere o cok acıtmaz hatta kasardı diye icini rahatlatabilir hem kalitemide düsüremem

Yorumla
    • NoThing35
      NoThing35
      +1 yıl

:) kizim bir erkek soyluyo ciddiye al derim dudak dudga cekemiosan el ele cek ve cok asikmis gbi sozler yaz resme

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ayrıldığın birinden neden intikam alacaksın sonuçta sadece ayrıldınız düşman olmadınız

0
    2 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

düşman olucak seyler yaptı öç almak adettendir:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Pardon anlamadan yorum yaptım öyle şeyler yaptığını bilmiyordum özür dilerim

Yorumla
  • EzgiDemir1
    EzgiDemir1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Beynini deş :D :D :D :D

0
    4 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

düşünmedim değil:D

Yorumla
    • EzgiDemir1
      EzgiDemir1
      +1 yıl

Ahaha yapilacak en iyi sey bu kiskandirmakla olmaz bu işler :D :D :D :D :D

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

evine gidip büyük taş bulup camınımı kırsam :D

Yorumla
    • EzgiDemir1
      EzgiDemir1
      +1 yıl

O da iyi fikir :D :D

Yorumla
  • Korkuduy
    Korkuduy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

Tekrar barış sonra aldat

0
    2 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

o imkansız evlilikten döndük cok sıkıntılı olaylar.

Yorumla
    • Korkuduy
      Korkuduy
      +1 yıl

Hadi ya bırak gitsin ozaman yenisini bul

Yorumla
  • omrum1993
    omrum1993 Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

şu an yaptığım gibi Allaha havale ederdim

0
    4 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

ettim bende ama yapılanlar haketmediklerim bazen düsündükce yediremyrm kendime olmuyor nefes bile alamyrm düsündükce..

Yorumla
    • omrum1993
      omrum1993
      +1 yıl

Ah be kardeşim bende senin gbiyim hatta daha otedir emin ol. Ama dedigimi yap uğraşma kimseyle deymez çünkü anladın mı

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

biliyorum bu herkesin düsünceleri yorumları biseye yaramıcak ben intikam alamıcam ama icimi rahatlatıyor düsüncesi bile ne bileyim iste allaha hergün dua ediyorum göster diye cok ahımı aldı ben önceden icten gülerdim cok önceden..

Yorumla
    • Esra_5656
      Esra_5656
      +1 yıl

Yeni gördüm okudum bütün yorumlarıda bende aynı durumdayım canım çok yaniyor inan noldu senin durum

Yorumla
  • perfect07
    perfect07 Takip Et
    +1 yıl

Canını yakma canını al :D

0
    1 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

düsünmedim değil:D

Yorumla
  • IPedeRI
    IPedeRI Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Yazmam hem cinslerime acırım :'(

0
    1 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

diyosun:D

Yorumla
  • niloya1
    niloya1 Takip Et
    +1 yıl

Seni kaybetmis bundan buyuk aci mi olir bosver :)

0
    1 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

sağol yorumun icin :)

Yorumla
  • aaRlikee
    aaRlikee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Nedir bu intikam duygusu dostummm

0
    0 Yorumla
  • asena1
    asena1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

onu unut ve yokmuş gibi davran.

0
    1 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

yapıyorumda dernlerimde olanı kontrol edemiyorum en büyük acizliğim bu.

Yorumla
  • Sarışınss
    Sarışınss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Biriyle çık mutlu ol gülücükler saç :D

0
    2 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

iste onu yapamıcak yapıda biriyim.

Yorumla
    • Sarışınss
      Sarışınss
      +1 yıl

Aranızdaki olayı bilmiyorum neden intikam almak istediğini ben olsam böyle yapardım

Yorumla
  • ByToRo
    ByToRo Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Az öncede görmek istiyordun hani :/

0
    2 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

uzaktan sonra intikam alıcam canını acıtmakta istiyorum :D

Yorumla
    • ByToRo
      ByToRo
      +1 yıl

Senin kafa gidik abla :D

Yorumla
  • mlssss
    mlssss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Unutmak umursamamayi da geç unutmak

0
    0 Yorumla
  • zwxxwz
    zwxxwz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 52 , eic 32%
    +1 yıl

umursamamak

0
    4 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

zor o baska sehirde şu an ve ben temelli 2 ay sonra orda olucm.

Yorumla
    • zwxxwz
      zwxxwz
      +1 yıl

sen mutlu olmak ve aynı zamanda ondan intikam almak istemiyormusun?

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

evet.

Yorumla
    • zwxxwz
      zwxxwz
      +1 yıl

ozaman umursama... işte san formülü.. şu an onu düşünyor bile olman onu umursadığın anlamına gelir... afrikanın x kabilesindeki q şahsı nekadr umrunda ise okadr umrunda olsun...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kılımı bile kıpırdatmazdım adı ustunde eski

0
    4 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

eski sevgili değilse sadece 7 senedir hep olduysa en yakının olup sonra sevgilin olduysa sadece bir sevgili değilse ve evlilikten dönüldüyse.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bende evliliktenndöndum cok uzuldum cok canımı yaktı ama tek kelime dahi etmedim cunku degmez

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

umutlarım cöktü.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

anlıyorum seni zamana ihtiyacın var başka seylerle meşgul et kendini olurmu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cnsellk yaşadınız mı?

0
    1 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

hayır.

Yorumla
  • Koca_kafa
    Koca_kafa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl

aldattı mı?

0
    0 Yorumla
  • naralara
    naralara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 37%
    +1 yıl

unutarak

0
    0 Yorumla
  • acelesiolanadam
    acelesiolanadam Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Gülümse bacım

0
    5 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

yani cok mutlu ol fazla mutlu görün diyorsun

Yorumla
    • acelesiolanadam
      acelesiolanadam
      +1 yıl

Kesinlikle. Onsuz herşeyin ne kadar mükemmel olduğunu göster ona

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

bunu 2 ay sonra gözüne batıra batıra yapıcam ztn.

Yorumla
    • acelesiolanadam
      acelesiolanadam
      +1 yıl

Yaparsan intikamını alırsın, başarılar.

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

sağolun.

Yorumla
  • muhendisozi
    muhendisozi Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Alamazsın.

0
    1 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

biliyorum aslında olmucak. ama icimide rahatlatıyorum böyle iste varsayımlarla..

Yorumla
  • ISIran
    ISIran Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Başka işin mi yok :D

0
    4 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

cık :D

Yorumla
    • ISIran
      ISIran
      +1 yıl

Başka manita yap ne uğraşıyosun :D

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

manita değil bir erkekle yakın konusmadan bile kacıyorum hala acı cekerken birine bile bakmam bn öyle olduğum icin onun icide cok rahat biliyorum.

Yorumla
    • ISIran
      ISIran
      +1 yıl

Biz burada nelik duruyoz asdıasdojasd :D

Yorumla
  • Askarayisi
    Askarayisi Takip Et
    +1 yıl

Sen mi ayrildin?

0
    6 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

hayır.

Yorumla
    • Askarayisi
      Askarayisi
      +1 yıl

Keske sen ayrilmis olaaydin aradan bir hafta gecsin bir bulusma ayarla onunla bibsekilde sonra tam siz mekana geldiginizde 1 haftadir konustugun (sozde) cocuk gelip seni onun yanindan alsin ortamda g. t gibi kalsin rencide olsun akillansin haytabseni birakmak ne demek gorsun

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

8 ay oldu ayrılalı. ve şu an mekanlar aynı değil 2 ay sonra olucmda öylede olmaz kolay seyler olmadı cok büyük tranvalar oldu bu iliskide ailelerde girdi sıkıntılı hersekilde.

Yorumla
    • Askarayisi
      Askarayisi
      +1 yıl

Ooo sizin is buyuk o zaman :) bu arkadasin calistigi bir yer devamli takildigi bir mekan veya kankadinin eski sevgilisine bakacak kadar kapasitesiz bir arkadasi falan var mi :) beni bilgilendir ki yardim edebileyim :)

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

var. onun en yakını arkadasım ama herzmn bacım demistir bende kardesim. Asla öyle birsey olamaz yapmam oda yapmaz kullanmam. ztn haberi yok onunda bana teskin etti herzaman onun haberi olsa kıyamet kopar.

Yorumla
    • Askarayisi
      Askarayisi
      +1 yıl

Yeni arkadaslar edin erkek onun tanimadigi bir cevre mumkunse bol erkekli ama guvenebilecegin tipler olsun çalıştığı/takildigi mekani mesken edinin ama yeni bir kdslarin onu bilmesin gecmisinizihuzursuz olacaktr bide seni mutlu gordukce dahada sinir olacaktr

Yorumla
  • OktayNirvana
    OktayNirvana Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Hiç umursama

1
    6 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

ortamlar aynı değil umursasamda umursamasamda haberi olmaz ki:D

Yorumla
    • OktayNirvana
      OktayNirvana
      +1 yıl

Intikam almak yerine onu kendine bırak o zaman daha bakımlı ol daha guler yüzlü ol o sana gelir zaten o zaman ona by by dersin yeter :)

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

8 ay oldu değişmeye calsyrm mesela kilo veryrm spora gidiyorum vücudumu sekllendrmek icin ağr sporlar yapyrm imajımıda değiştircem sacımı herseyi 2 ay sonrada aynı yerde olucaz zaten. onu planlyrm uzun zamandr.

Yorumla
    • OktayNirvana
      OktayNirvana
      +1 yıl

Bak gördün mu fırsatın var :) zaten kadin ic güdüsü kuvvetlidir kendine İnan :)

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

cok seyler geciyor aklımdan ve kendime sasıyorum hırs insana neelr yaptırıyor..

Yorumla
    • OktayNirvana
      OktayNirvana
      +1 yıl

Once rahat ol :)

Yorumla
  • Somya
    Somya Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Onu unutarak.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yeni sevgili yap kanka :D

0
    6 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

8 aydır ayrıyız bir gün olsun bir erkekle yakın bile konusmadım hala acı cekerken baskasıyla konusmam bile kendim icin yapmam karsımdaki icinde :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

madem bu akdar iyiisn intakim peşinde niye koşuyon bacım Herkes kendi yoluna gitsin

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

cok yaptı haketmediğim seyler yasadım inş hic yaşamazsın bazen geliyor yediremiyorsun iste düsündükce.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ne intakamı ye o seni çoktan unutmuştur :D

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

her gün durumlarımı takip ediyor :) hatta hızını alamayıp durum yazarak cevap veriyor arada:D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

seni yedege almış

Yorumla
  • sweet23
    sweet23 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

fifilememek..

0
    1 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

yaptım.

Yorumla
  • Zodiak
    Zodiak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

vay kinci :D

0
    4 Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

gebersin nn:D

Yorumla
    • Zodiak
      Zodiak
      +1 yıl

niye gebersin olum :D boşver sen kendi hayatını yaşa :D eger o cocuk ben olsam cok güzel laf sokardım sana ama şanslısın işte :D

Yorumla
    • fiyuuu
      fiyuuu
      +1 yıl

anca laf yapmayı bilir icrat olmaz onda.

Yorumla
    • Zodiak
      Zodiak
      +1 yıl

icraat olduguna göre bu kadar kin tutmuşsun lafta kalsaydı çooktaaan unutmuştun v_V

Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgiliden nasıl intikam alabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgilimden nasıl intikam alabilirim? 13 cevap verildi
Eski sevgilimden nasıl intikam alırım? 18 cevap verildi
Daha eski sevgilimden nasıl intikam alabilirim? 16 cevap verildi
Eski sevgiliden intikam alma yolları? 7 cevap verildi
Eski sevgiliden intikam alma yolları? 7 cevap verildi
Eski sevgiliden intikam alma yolları? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨