Yaklasik 3 ay kadar olacak ayrilali ve beni çok sacma bir neden yuzunden oylece bıraktı ben de hirs yaptım hirsimi şu an sadece spor yapmakla cikariyorum fitleşmeye basladim, günde 2 saat spor yapiyorum ve birkaç yakin arkadasim disinda kimsenin bundan haberiyok guzel bir kizim ama kilo vermeye ihtiyacim vardı. Şimdi o başka bir sehirde ama aynı okuldayiz ve az kaldi görüsecegiz. Artık onu umursamadigimi ve sevmedigimi görüp pişman olmasini istiyorum neler yapabilirim? Sok olmasını istiyorum...
Eski sevgiliden intikam alma fikri tekrar onun koynuna gireceğinin en büyük göstergesi şok etmek istiyorsan onu şok etmek ve intikam almak gibi garip düşüncelerden vazgeç ne yapıyorsan kendin için yap
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Vallahi bu kadar hırsa ona yine yakınlaşacağımdan korkmuyor değilim, doğru dedin valla👍
Arkadaşça davran buluşmaksteyince bu gün şu işim var aslında çok iyi olurdu başka zaman olsa nasıl olur diye seneyi bitir oda biter zaten
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
şu an öyle bir şansım yok çünkü en son bana arkadasca kalmak için bir teklifte bulundu ve ben ona artık konusmamizin doğru olmayacağını söyledim. Sildim her yerden 😂
Aynı okuldan olsun demedim ki :) gösterişli biri olsun yeter okula bıraksın senii öyle düşün 😅 ya şok edecek en önemli şeylerden biri yanında ondan daha iyi birinin olmasıdır genel olarak demek istediğim o.
En İyi Cevaplar