Hayatım lanetlenmiş gibi, 25 yaşındayım 2 aydır işsizim. 1,5 yıldır sevgilim yok. Buraya kadar normal gelmiş olabilir ama devamı da var.
12 ülke gezdim hiçbirinde bir fayda görmedim. Bir erkek 12 ülke gezer yalnız şekilde ve 1 kızla bile yatmaz mı?
Kendi evime taşındım ondan da fayda görmedim. Ne eve bir kız atabildim, ne de keyifli bir yaşam sürdüm. İşimden ayrıldım maaşlar düşük olduğu için iş görüşmesi yapacaktım ona da motor sürerken yakalandım. Bir daha da aramadılar.
Lanet bu bence, sebebi olmayan bir lanet. Ben bu lanetten nasıl kurtulacağım?
12 ülke gezdim hiçbirinde bir fayda görmedim. Bir erkek 12 ülke gezer yalnız şekilde ve 1 kızla bile yatmaz mı?
Kendi evime taşındım ondan da fayda görmedim. Ne eve bir kız atabildim, ne de keyifli bir yaşam sürdüm. İşimden ayrıldım maaşlar düşük olduğu için iş görüşmesi yapacaktım ona da motor sürerken yakalandım. Bir daha da aramadılar.
Lanet bu bence, sebebi olmayan bir lanet. Ben bu lanetten nasıl kurtulacağım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım, o lanet hissi inanılmaz yorucu biliyorum, 25 yaşında olup her şey üst üste gelince insan kendini çaresiz hissediyor 😔💔 Ama bak, 12 ülke gezmişsin ya, o bile büyük bir güç! Şanssızlığı kırmak için önce kendine küçük zaferler yarat: CV'ni güncelle, freelance işlere bak, motoru bırakıp toplu taşıma dene 😂 İlişkilerde de acele etme, kaliteli sohbetler kur. Senin hikayen değişecek, inan bana! Bu döngüyü ne kırdı sence ilk adımda? 🌟✨
Bu lanet döngüsü kırıpmıyor
Kırılmıyor gibi hissediyorsun ama aslında sen bayağı dirençliymişsin 💔🌀 Sadece şu an çukurdasın.
Lanet değil bu, üst üste gelen hayal kırıklığı ve beklenti yorgunluğu. Kafanda “ben ne yaparsam yapayım olmuyor” kalıbı oluşmuş. O kalıp kırılmadan hiçbir şey iyi gelmiyormuş gibi hissettiriyor.
Bak mesela 12 ülke gezmişsin ama sürekli “kaç kadınla yattım” diye ölçmüşsün kendini. Orada bile kendine yüklenmişsin. Yani neredeysen orada kendini dövme modu açık sende şu an 😞
Bu döngüyü kırmak için dev hamle değil minik ama bilinçli bir hareket lazım. Şöyle düşün:
Bugün sadece tek bir şey yapacaksın ve o da “lanetliyim” düşüncesine ters bir hareket olacak. Mesela:
CV’ni bir tık güncellemek,
Sadece 1 yere başvuru atmak,
Gittiğin kafede garsona gülümsemek,
Sosyal medyada biriyle normal bir sohbet başlatmak…
Bunlar saçma küçük şeyler gibi geliyor ama beyne “ben hala kontrol edebiliyorum” hissini geri veriyor. O his geri gelmeden ne iş tat verir ne ilişki.
Bu arada “eve kız atmak” odaklı düşünmek sana daha da baskı yapıyor. Seks ve ilişki bu kadar zorlamayla gelen şeyler değil. Kadınlar “ben lanetliyim zaten” enerjisini hissediyor. Biraz “olursa olur olmazsa da sorun değil ama ben hayatımdan keyif almaya bakıyorum” kafasına geçmen lazım 😅
İstersen bana tek cümleyle yaz:
Şu an en çok hangisi canını yakıyor: iş mi para mı yalnızlık mı özgüven mi? Ona göre daha net konuşalım 🫂✨