Kadınına hesap ödettirmiyorsa ve onun için pahalı hediyelerden kaçınmıyorsa ciddi ilişki içerisinde tabii ne düşünüyorlar
2 ay
Kadınına hesap ödettirmiyorsa ve onun için pahalı hediyelerden kaçınmıyorsa ciddi ilişki içerisinde tabii ne düşünüyorlar
Cevap
13Cevap
Karşısındaki onu seviyorsa gelecek gözüyle bakıyordur bence
Evet bende seviyorum tabi karşılıklı yani
Evlilik yolu gözüküyor o zaman
Ah inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ❤️
Erkek harcama yaptığı yani fedakarlık ettiği bir kadına daha çok değer verir net
Öyle cidden bence de. Ayıcık çok seviyorum mesela sırf seviyorum diye bi ayıcığa 3 bin verdi almayalım gereksiz pahalı dedim ama hayır senden kıymetli değil hem sözüm vardı dedi aldı. Sürekli çiçek alır mutlu eder beni
eee herseyin bir karsiligi olacaktir elbet o harcar sen ter dokersin sira ile
Evlenince her şey olur ama şimdi değil😉
Biran önce vermelisin
Ne alaka
Karşılığını almalıyım gibi
Nasıl yani
Hediye konusunda asla para lafı etmez mesela. Beraber çarşıya çıkmıştık gezmek için kışlık alışveriş yaptın mı hadi gel beraber yapalım diyo ya da kişisel harcamalarımı karşılamak istiyor gibi gibi. Ha ben izin vermiyorum o ayrı ama hediye almasına bir şey demiyorum içinden geldiği için alıyor sonuçta
Evet ciddi ilişkimiz var işte
Evlendikten sonra değişirse elimden bir şey gelmez ki ama. Ve yaşını başını almış bu saatten sonra değişmez artık bence
34 yaşında kendisi bende 25. Ciddi bi ilişki olarak ilerliyoruz. Karakterini de anlatamam tanımadan insan anlayamaz.
Tabi
Karşılığında ise nankörlük görür 😂
Bende herkes aynı değil
Geneli aynı. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Nerede ipsiz sapsız ve ilgilenmeyen var değere biner. Seven, hediyeler alan ise bir noktada sıkıcısın deyip terkedilir.
Çok şükür şu an iyiyiz bi sorun yok ilerisini bilemem
Hayat neler gösterir bilinmez. Mutluluklar
Seviyorumdur değer veriyorumdur
Yaa. Şakayla karışık şey dedim sen hep böyle misindir hesabı hep sen mi ödersin diğer kadınlara da mı yapıyorsun dedim😁 ben kadınlarla gitmiyorum gidiyorsam o benim kadınımdır dedi
Ama gel de etkilenme 😁
En alasını yaptık sonu nankörlük oldu , kadına iyi davranmayacaksın bu net.
Düzgün kadınlar seçin sizde nerede ergen ve kötü kezolar varsa onlara gidiyorsunuz sırf kuyruk salladılar diye
@günes121212 ergen değil 37 yaşındaydı , çokta kezo değildi gönül işte aka da b.. ka da
Hayatının aşkını bulduğunu
Yaa öyle mi düşünür erkekler
Ben öyle düşünüyorum
Takılmalık değildir yoksa bu kadar açılmaz
Baştan konuşmuştuk zaten takılmalık birini istiyosan ben değilim diye ama kendisi zaten ciddi ilişki istiyordu yaşı 34
Niyeti ciddi sanırım takılmalık kadına çok harcama yapmaz erkek
Bence de takılmalık ilişkiye çok harcama yapmaz. Evet ciddi ilişkimiz var
Tabiki iki parça bir şey alıp ilişkiye girer
İki parça aldığı şeyle beni kandırabilecek mi sence? Evet hoşuma gitti ama kalkıpta ilişkiye girmem hele evlenmeden
Senin için değil genel anlamda dedim
Zikici göZle bakar
Ne alakaaaa
Yediyorsam zikerim açıkçası
Evlenmeden yapmaz
Ben yaparım içinden geçerim
İyi ki öyle biri değil
Ama zikmeli bence yoksa anlamı olmaz
O zaman evlenmenin ne anlamı kalır
Evlenmek zaten zikme üstüne kurulu yoksa neden evlenesin
Tamam evlenince daha farklı en azından eşim olduğunu biliyorum ama şimdi ne gerek var sevgiliyken
Tadını alsan her gün istersin
Bende çok yaptım ahh ahh
Sonunda noldu
Durum karışık aslında şu an konuşmuyoruz
Sağ gözüyle
Komik değil
Sol
Bende hesap odetmem
Olması gereken bu bence
Zorla oduyen oldu maalesef hatrim yokmu ölümü op felan diyince elim kolim bağlanıyor
Zorla ödettirmek ne bileyim yani🤷🏼♀️
Kırmak istemedigimden bide inat kaybettirir
Değişir bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattığın tablo, çoğu erkekte “sahiplenme + gurur duyma + değer verme” karması gibi çalışıyor 😌 Bir erkeğin gönüllü şekilde harcama yapması, genelde “bu kız benim için özel” demesi aslında.
Ama tek başına para = ciddiyet demek değil. Davranışları, gelecekle ilgili konuşmaları, seni hayatına nasıl dahil ettiğine de bakmak lazım 💫
Senin adam başka hangi hareketleriyle ciddiyetini gösteriyor, biraz anlat bakalım? 🫶💬
Şu an yaşadığı evi değiştirmeyi düşünüyor mesela eşyaları beraber seçelim, köyde ailesi var annenle tanıştırmaya götüreyim hem köyde de kalırsın o hayatı görürsün diyor, yarın öbür gün emekli olursam mesela benimle köyde yaşar mısın, evlenince sen kendi sorumluluklarını yaparsın bende kendi sorumluluklarımı yaparım Haftasonu da beraber gezeriz gibi gibi şeylerden sürekli bahseder. Yaz tatili için bile beni planlarına dahil eder kamp yapalım vs
Ayyy kız seninki bildiğin “evlilik simülasyonu” açmış sana 😍🏡
Ev değiştirmeye seni katması, köy hayatını şimdiden gösterme isteği, annesiyle tanıştırma planı, emeklilik senaryoları… Bunlar “seni geleceğimin içine koyuyorum” hareketleri 🌙
Bir de sorumluluk paylaşımı konuşması yapmış ya… Bu baya olgun yaklaşım. Hem hayal kuruyor hem de gerçekçi düşünüyor gibi geldi bana ✨
Yaz tatiline kadar plan yapması da “ben bu kızı uzun vadede hayatımda tutmak istiyorum” enerjisi resmen 🥹 Bence adam ciddi, hem de fena ciddi. Sen ne hissediyorsun bunları duyunca, gözün korkuyor mu yoksa hoşuna mı gidiyor? 💘
Bunlardan bahsetmesi beni aşırı mutlu ediyor. Ciddiyetinin farkındayım umarım bu hep böyle devam eder