Erkekler ciddi gözle baktığı kadına para harcar mı?

Bir ilişkim var. 4 ay oldu. Sevdiğini düşünüyordum ben ama parasal anlamda bazı şeyler rahatsız etti. Kendisi doktor bende yeni mezun öğretmenim. Bugüne kadar bir çöp istemedim. Dışarı çıktığımızda yediğimizi vs ödüyor sağolsun. Ben çalışmıyorum. Çalışsam bende öderim. Hiç sltında kalmam. Bunlar olağan şeyler ve uygun şeyler yemeye çalışıyorum külfet olmamak için. Sevdiğim bir sanatçının konseri vardı davet etti , biletleri alacaktı pahalı gelmiş offf pahalı bilmem ne dedi ek kontenjanlı ayakta durulacak bir bilet almaya kalktı herkes otururken. Ucuza getirmeye çalıştı. Ben zaten ondan bir çöp istemiyorum , doğumgünümde bile eli boş geldi hediye almadı. Onu bile geçtim. Ayıp değil mi ben olsam utanırım. Konsere gitmeyeceğimi kesinlikle istemediğimi söyledimsinirlendim. Haklı olduğumu düşünüyorum. Sizce tepkim de haksız mıyım? Ciddi düşünen insan davet ettiği konser bileti için kalkıp sevgilisine üff pahalı der mi? Paran yoksa hiç söyleme daha iyi. Ufak şeylerle mutlu oluyorsun demişti , bunu kullanmak mı lazım illa? İnsanlara bunu da erkek arkadaşım aldı diyeceğim bir ufak hediyem bile yok , çiçek bile almadı. Haksız mıyım? Ve bu insana nasıl davranmalıyım? Gerçekten güzel bir kızım düzgünüm de yazıklar olsun ya
Erkekler ciddi gözle baktığı kadına para harcar mı?