Erkekler gerçekten para harcadığı kadını mı sever?

Ben hiçbir arkadaşıma suyumu dahi ödetmiyorum, bir erkek için yatırım yapacağı bir ilişki kuramam, yapım buna el vermiyor maalesef ama sürekli bunu okuyorum. Gerçekten bu mu gerekli?
Para harcatınca sever kadar saçma bir şey duymadım severse harcar çünkü kadınını koruma sahiplenme içgüdüsü oluyor yani para harcatmak diye bi şey yok o isterse senin için ihtiyaçların için harcar zaten ya da hediye falan almaya çalışır durumuna göre
Bu konuda o kadar manyakça şeyler okudum ki. Biri şey yazmış, "Sen sevgiline hediye aldırtmazsan başkasına alır" ya da "Para harcatmazsan senin dişil enerjin düşer". Yuh yani. Topluca Twitter'da herkes bunu yazıyor, kendimden şüphe ettim artık
Yani diyorum ki hediye aldırırsan dişil enerjin artmaz dişil enerjin fazlaysa sana hediye almak ister zaten ve senin aldığı hediyeyi kabul etmemen saçma olur güzel bi jest yapıyorsa karşılığını ver ama önemli olan para harcatmak değil yani
Dişil enerji olayları beni üzüyor ya :D Hediye de geri çevrilmez de mahcup düşülür işte...
Niye üzüyorr
Fazla toplumsal rol yükleyici bence. Erkek için de kadın için de. Kadını biraz daha süs kıvamına sokuyor, erkeği de süs için çaba göstermesi gereken bir noktaya. Günümüz koşullarında belki işlerliği vardır onu tartışamam ama hayat da müşterek diye düşünüyorum, birbirinin yükünü alma olgusuna zarar veriyor gibi
Bende dişil enerji olmayabilir de tabii...
Sen tanıdığım en tatlı feminist takılan kişi olabilirsin kalp kalp kalp
Ya ahahahahaha teşekkür ederim, kalpler karşılıklı ♥ ♥
"ya kanka geçen kız bir sürü alışveriş yaptı bütün parayı bana ödetti. Aşık oldum bu hareketinden sonra evlenicez biz."
Ben de bu görüşün taraftarı değilim. Ama diyorlar ki para harcadığınızda o ilişkiye yatırım yapmış gibi hissediyormuşsunuz + daha fazla 'erkek' gibi hissediyormuşsunuz. Benim ilişkilerimde karşı taraf kendini hiç üzerimde fazladan bir hakkı varmış gibi hissedemedi mesela. Ama erkekler böyle hissetmek istiyormuş.
Gerçek olmaması daha iyi, teşekkürler :D
Soğumak değil de herhalde şey, bir kadının gözlerindeki değerinin altına para sıkıştırmak gibi, harcadıkça yükseliyor :D
Tam tersi hatta al şu iki yüz lirayı, artık sana aşığım şekli :D
Harika, teşekkür ederim :D
Görüş
7Görüş
Hayır ben her kadına para harcarım ama hepsini sevmiyorum
kdfkflflfdkfdldf makul
Bak canımcım erkekler sevdiği kadına yatırım yapar ve yatırım yaptığı kadını da sevmiş olur. Yapını değiştir bence yoksa çooook üzülürsün
Birinin bana 1 lirasının bile geçtiğini düşünsem uykusuz kalırım maalesef...
Centilmen gereği ben öderim bu kadar yani uzatmaya gerek yok.
Bilemiyorum. Adın neden cadıavlayan?
aklıma öyle geldi bir anlamı yok, nerelisin sen
Cadı avlarını sevmem. İzmirliyim
Yaş kaç senin
Neden
Hiç öylesine sordum
Bende suriyeliyim bu arada
Eski sevgilim falan çıkarsın şimdi başımıza bela almayalım
Çıkamazmışsın :D Şam'da hayat çok renkli diyorlar
gerçekten suriyeliyim, ve hiç sevgilim olmadı ki
Değilsin demedim. Umarım olur bir gün dualarım seninle
Şam aleviler güzel
Faydalanacağı kıza para harcar
Faydalanmak çirkin bir sözcük
Hayır yok öyle bir şey
Öyle bir dünya yok :D
Sevdiğine harcar
Bu daha mümkün gibi. Karşı taraf harcamasına izin vermezse?
Evet
Çok yanlış
En İyi Görüşler