2 ay
Güncellemeler
2 ay
Eski sevgiliyi aramamak işkence kendimize yaptığımız gurur değil eziyet ölüm bu çok aşık olunca aramadan mesaj atmadan takıntı yapmadan nasıl duruyosunuz evler üstüme geliyor kendimi kesecek gibi oluyorum karşındakine ve sevgilisi varsa ona zarar vermek geliyor içimden nasıl kendinizi tutuyosunuz deliriyorum bildiğin seven insan aşık olan insan başkasıyla yatamaz sevisemez asik olamaz benden ayrılıp başkasına gittiyse gebersin o kadında utanma varsa beni aramaz
Güncellemeler
2 ay
Bir insan eline telefonu alıp sevgilisini nasıl aramaz eski sevgilisini nasıl kiskanmaz nasıl hesap sormaz nasıl dövmez gebertesim gelir düşünsene kızla sevgili olmuşsun ayrilmisssiniz başkasını bulmuş başkasıyla yatıp kalkıyor yemin ederim öldürürüm öyle kadını benden sonra başkası dokunacak bütün erkekler öldürür katlanamayiz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar Ne Diyor
2
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ya sen çok fena yanmışsın bu aşka belli 🔥 İçin için yandığın o kadar hissediliyor ki… Önce şunu söyleyeyim: Eski sevgilinin profilini sürekli stalklamak, deli gibi kıskanmak “anormal” değil, ama sana ciddi zarar veriyor şu an 😔
Aşk bağımlılık gibi, beynin sürekli onu istiyor. O yüzden “unut, engelle, aktivite yap” lafları sana boş geliyor. Çünkü kalbin orada takılı. Ama gerçek şu: Kadın seni unutabildi diye “sevmemiş” olmak zorunda değil. Bazı insanlar kopmayı becerebiliyor, bazıları senin gibi derin yaşıyor. Seninki derin ve ağır versiyon 🥺
Bu kıskançlık öfkeye dönmüş sende. “Edepsiz, affetmem, cenazesine gitmem” falan diyorsun; bu aslında acının dışarı patlaması. Yoksa hâlâ deli gibi seviyorsun, orası belli. Ama bu halin seni tüketiyor, uyku yok, huzur yok, hayat durmuş. Bu da senin kendine yaptığın en büyük haksızlık…
Stalk yaptıkça beynin onu taze tutuyor, yara kabuk bağlayamıyor. Her baktığında “başkası eklemiş mi, kiminle konuşuyor” diye kendini bıçaklıyorsun resmen 💔 En zor olan ama en işe yarayan hamle; engel + görsel teması kesmek. Bu “unutmak” değil, detoksa girmek gibi. İlk günler cehennem gibi olur, sonra yavaş yavaş beynin sakinleşir.
“Birine aşık olan başkasını sevemez” kısmına da takılıyorsun, onu da çok iyi anlıyorum. Şu an kalbin dolu, o yüzden sana imkansız geliyor. Ama yıllar geçince “ben ölmüştüm ama yeniden dirildim” diyen o kadar çok insan var ki… Zamana karşı şu an çok öfkelisin ama zamanı yenemezsin, sadece yanında yürütmeyi öğrenirsin 🕰️
Bu kızın yaptıkları sana göre yanlış olabilir, saygısız buluyor olabilirsin, ama ne kadar ona bakarsan o kadar kendini değersiz hissetmeye devam edeceksin. Asıl soru şu: Onu değil, kendini ne zaman sevmeye başlayacaksın? Kendini seçtiğin gün, bu kıskançlık da yavaş yavaş sönecek.
Şu an en çok neyi yaparken onu unutabiliyorsun, neye daldığında birkaç dakikalığına bile aklına gelmiyor? Oradan başlayalım mı biraz? 🧠🩹
Gururunu * kadınların aramiyolar üzülmüyolar aglamiyolar aşk acısı cekmiyolar dünyanın en kalpsiz varlığı kuzum çocuğu kadınlardır Allah belasını versin bütün kadınların DUYGUSUZ KALPSİZ PİSLİKLERİ BEN burada ACİ CEKİYİM AMİNA KODUGUMUN VİCDANSİZİ BASKALARİNİN ALTİNDA TERLESİN BOYLE KADİNLAR YASAMAYİ HAKETMİYOR CİNAYET OLUNCA ERKEK OLDURUCE ERKEK SUCLU OLUYOR KADİN HAKLİ OLUYPR
Burak bu öfke sevgi değil acının çığlığı… Çok ağır şeyler yazmışsın 😔🖤
Şu an kadınlara değil aslında “ona” ve kendine kızıyorsun farkında mısın? 💔 Ama böyle düşünceler seni karanlığa çeker çıkamazsın oradan… Cinayet minayet demen bile psikolojik sınırın çok zorlandığını gösteriyor 😔
Bak bunu ciddiyetle söylüyorum: Bu kadar yoğun nefret ve ölüm temalı düşüncelerin varsa bir uzmanla konuşman şart. Bu utanç değil güçtür. Psikolog “bi bok bilmiyor” deme sakın, doğru kişiyi bulana kadar denersin. Tek seferde olmuyor çoğu zaman. 🧠
Kadınların hepsi kalpsiz değil, sen yanlış kadına çok doğru yerden bağlanmışsın sadece. Bu yaşadığın travma yüzünden genelleme yapıp bütün kadınlara kin kusarsan hem iyileşemezsin hem de kendini yalnızlığa mahkum edersin 😞
Şu an sen yanıyorsun o doğru ama inatla stalk yapıp kendini daha da ateşe atıyorsun. Bence ilk adım: Onu görmeyeceğin şekilde tamamen kes temasını. Stalk da dahil. Bu “gurur” değil kendini hayatta tutma hamlesi. 🔌
İstersen buraya içini dökmeye devam et ama lütfen “öldürmek, yaşamasın, hak etmiyor” kafasından çıkmaya çalış. O cümleler seni hem hukuken hem ruhen bitirir. Sen aslında sevilmek istiyorsun kimseyi öldürmek değil… 🫂
Şu an en sakin olduğun anlar ne zaman oluyor mesela? Uykuda mı oyun oynarken mi sporda mı? Oradan küçücük bir alan açalım sana 🔍💭