Eski sevgiliyi deli gibi kıskanıp sürekli profilini stalklamak normal mi?

İnsan eski sevgilisini kıskanmaz mı delirir çıldırır aramadan mesaj atmadan uyuyamaz siz nasıl dayanıyorsunuz ayrıldığım insanın profiline günde 800 defa bakıyorum kimleri takip ediyor kimleri eklemiş hiç mi sevmediniz hiç mi duygun olmadı çok kırılsan çok kötü şeyler yaşamış bile olsan insan kıskanır çok kıskanıyorum delirdim aşık oldum unutamadım tımarhaneye düşecektim aşk böyle bir duygu aşkından deliren insanlara şahit oldum deliriyor deli diyorsun zırdeli niye aşık olmuş unutamamış hastalanmış ölmekten daha beter dünyada aşık olduğu insanı kıskanmayan insan yoktur kıskançlık duygusu aşık olduğu insanı kıskanma duygusu vardır senin sevdiğini başkası seviyor ölene kadar onu görememek elinin ucunda ama gurur yapıp işkence çekmek ağlamak günlerce unutmamak nasıl kalpsiz insanlar var sevmiyorum diyen ayrılınca kötü konuşan seni istemiyorum defol git diyen engelleyen böyle canım yazık;ar olsun biri bana ayrıldığım kadın beni kovacak barışmak istemiyorum diyecek seni sevmiyorum git arama mesaj atma diyecek ölse cenazesine gitmem kimse de böyle birini sevmez sevmiyorum ne demek ayrıldıysan edebinle ayrıl niye sevgili oldun zamanında sevmedin de çok kıskanıyorum millet boş konuşuyor psikologların da bı bok bildiği yok engelle sen de onu unut başka aktiviteler yap ayrıldıysan başkasını sevmeyi dene lan unutabilsem başkasına aşık olabilsem zaten yaparım hiçbir aktivite aşık olduğun insanı unutturamaz insan bu etten kemikten Beni unutan kadın nasıl unuttu harbi sevmemiş başkasını bulmuş birine aşık olan insan bir başkasını sevemez ki ne çabuk buldun bir kere bir kadın edebsizse benle ayrıldıktan sonra başka erkeklerle konuştuysa mesaj bile attıysa aradıysa başka erkeğin telefon numarası varsa sosyal medya kullanıyorsa başka erkekler ekliyse ünlü erkekler bile olsa kıskanırım benden ayrılınca başka erkekle sevgili olduysa beni unutmak için bile olsa affetmem
Güncellemeler
2 ay
Eski sevgiliyi aramamak işkence kendimize yaptığımız gurur değil eziyet ölüm bu çok aşık olunca aramadan mesaj atmadan takıntı yapmadan nasıl duruyosunuz evler üstüme geliyor kendimi kesecek gibi oluyorum karşındakine ve sevgilisi varsa ona zarar vermek geliyor içimden nasıl kendinizi tutuyosunuz deliriyorum bildiğin seven insan aşık olan insan başkasıyla yatamaz sevisemez asik olamaz benden ayrılıp başkasına gittiyse gebersin o kadında utanma varsa beni aramaz
Güncellemeler
2 ay
Bir insan eline telefonu alıp sevgilisini nasıl aramaz eski sevgilisini nasıl kiskanmaz nasıl hesap sormaz nasıl dövmez gebertesim gelir düşünsene kızla sevgili olmuşsun ayrilmisssiniz başkasını bulmuş başkasıyla yatıp kalkıyor yemin ederim öldürürüm öyle kadını benden sonra başkası dokunacak bütün erkekler öldürür katlanamayiz
Eski sevgiliyi deli gibi kıskanıp sürekli profilini stalklamak normal mi?