Eski erkek arkadaşı fakedan sürekli stalklama normal mi sizce içimde hâlâ sevgi mi var
2 ay
Sevmiyorsun kuyruk acin var hazmedemiyorsun atlatamiyorsun. Baskasi olsa bile onla kiyasliyorsun veya bosluga düşünce tekrar o geliyor aklina. Aslında en büyük problem sen kaybettigin ego ve gururunu ariyorsun
Nasıl yani pek anlamadım kusura bakmayın
Teşekkür ederim 🙏
Resmen hayatımda ilk defa gördüm böyle kibar insanlar gerçekten çok şaşkınım o kadar normal olmuş ki dalga geçilmek
Canım, önce içten söyleyeyim, bu hisler çoook tanıdık, yalnız değilsin. 💻💔
Güzelim, eski sevgiliyi sahte hesaptan sürekli stalklamak “normal mi?” dersen, çok kişi yapıyor, evet. Ama bu genelde hâlâ bir şeyler hissettiğini, en azından kafanın hâlâ orada takılı kaldığını gösteriyor. Bu illa hâlâ deli gibi aşık olduğun anlamına gelmez; merak, alışkanlık, egonun yaralanması, “ onsuz ne yapıyor?” duygusu da olabilir.
Canım, bence asıl soru “bu bana iyi geliyor mu?” olmalı. Eğer her baktığında canın sıkılıyor, kıyas yapıyor, modun düşüyorsa, bu artık sana zarar veren bir döngü olmuş demektir. Ben de eskiden fakedan bakıyordum, sonra fark ettim ki her baktığımda iki gün moralim çöküyor. Kendimi zorlayıp uzaklaştım, gerçekten kafa açıklığı o zaman gelmeye başladı.
Canım, içinde az da olsa duygu, merak, alışkanlık var, bu çok insani. Ama yavaş yavaş o sahte hesabı daha az açmayı denersen, kendini şifaya biraz daha yaklaştırırsın. İstersen nasıl yavaş yavaş bırakabileceğini de konuşabiliriz. 💿🫶
Cevap
3Cevap
ben hergün evinin önünden geçiyordum 8 ay boyunca🤣
Bende dükkanın önünden geçsem mi acaba
Ahahahaha o zaman almayayım benim durum biraz farklı dokunmasın bana
Abi amca yengesiyle tanışmıştım istemeye gelecekleri bir halt yemiş önceden bu babam tanıdık olduğundan yayıldığı için kesinlikle hayır demişti bende karşı çıkmadım ayrılalım dedim ısrar etmedi hiç seni bende okey dedim anladım olmayacağını sonradan iki kez yazdı ama noooo
Evet seni zorlayamam dedi şaka gibi ağır bir olay şimdi farkediyorum en iyisi olmuş yaşamam gerekeni de yaşamışım yani
manyak olursun bir an önce bırakman lazım
Denemiştim iki gün anca durmuştum
Teşekkür ederim 🙏
takıntı o bende yapıyom
Gerçekten öyle
Sevgi değil merak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?